- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.261
ya da flo dan alışveriş yapan var mı bot almam lazım karasız kaldım :84:
merhaba kızlar öyle kötüyümki yadurup durup ağlıyorum asker yolu gözlemek ne zormus gözlerim sisti pcye bakamıyorum allahım sabır versin askerlerimizi korusun iş yerinde clısamıyorum tek istegim beni uyutsunlar 155 gün sonra uyanıyım ben tasıyamıyorum bu yükü
merhaba kızlar öyle kötüyümki yadurup durup ağlıyorum asker yolu gözlemek ne zormus gözlerim sisti pcye bakamıyorum allahım sabır versin askerlerimizi korusun iş yerinde clısamıyorum tek istegim beni uyutsunlar 155 gün sonra uyanıyım ben tasıyamıyorum bu yükü
kayınvalidem ameliyat oldu şimdi geldim allah kolaylık versin bir sürü insan bekliyor ekrana bakıyor sürekli
kayınvalidem ameliyat oldu şimdi geldim allah kolaylık versin bir sürü insan bekliyor ekrana bakıyor sürekli
betüşşşş girilmiyorr vallaaa bekle beklee çişimmm geldi pcnin başında wc gidiyorum gelcem şimdi
kızlar nişanlılarınız teslim oldu mu?
Allah yardımcınız olsun duam sizle.
154 gün, 7 saat, 15 dakika, 47 saniye
askere gitmesine alısmak ayrı dert oldu sınıra düşemsi ayrı bi dert oldu benim için alalhım yardımcısı olsun ögle yemeginde aradı sesi çok kötüydü egitimde çok zorlamıslar ki biimki spor yapamyı sever hergün evde kendi yapardı
benimkide aradı öglen fazla konuşamadık egitimlerimiz başladı dedi..canım seninki mardinmiydi ne olarak yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?