2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım benim ayy öyle düşünme bak benim sevdiğimde askerde bende boşluğa düştüm ama düşünüyorum biz çok şanslıyız 15 ay beklemicez 154 gün beklicez vee düşünsene sevdiğin açısından bugünlere Rabbim gelmeyi nasip etmiş bu zor günlerini senle birlikte yaşıyor bakma buda bir lütf aslında benimde zoruma gidiyor bu boşluk mesaj gelse başkasından geliyor ağlayasım geliyor.. tel çalsa o arıyor sanıyorum başkası olunca moralim bozuluyor.. ama yapacak birşey yok dua edeceğiz hayırlısı ile gönderdik inşallah hayırlısı ile gelmeleride nasip olacak. dua edelim bol bol ve bide sabır edelim..

canım insanlar sevdiklerini ebediyen kaybedebiliyorlar o acının yanında senin ki neki vatani görevini yapıyor yapıp gelecek bence hayatta olduğu için ve birbirinizi bulduğunuz içn şükret

canım ya öyle düşünme acemilik bitince rahatlıyosunuz bende asker yolu bekliyorum. 43 gün kaldı ama nasıl geçti anlamadık. acemilikte tlfla görüşmek çok zor oluyor, biz öncesinden çok sık tlf görüşürdük askere gidince boşlukta hissettim kendimi sonra ustabirliğine geçince o da rahatladı bende. rahat rahat görüşüyoruz telefonda hafta sonlarıda çarşıya çıkıyor internette görüşüyoruz. karamsar düşünme biraz sabret emin ol daha iyi olacak herşey. tüm asker yolu bekleyen arkadaşlarıma hayırlı teskereler diliyorum. Sağ salim kavuşuruz inşallah.

selam kızlar
gününüz güzel geçsin
nabersiniz.
ben iyiyim haftasonu yine çabuk bitti.
cumartesi burda olanlar bilir
cumartesi günü mesai var sandım o fırtınada yanlışlıkla işe geldim
pazar sabahı kaynım geldi gelcek diyordum ya
kahvaltı bide akşam üstü yemek yedik.
birde çay içtik akşam
güzeldi
diğer kaynımı ve eltimi çağırmadım.
kurufasülye ve pilav yaptım güzel oldular.

merhaba millet..ah ulen ahhh yaramı deştin sultan. yalnız değilsin burda çok kişi gönderdi sevdiğini askere aslışınnn tikerı sonlanmadan gelecekler inşallah gözüm hep ona takılıyor tıcker yapmak istemiyorum..aslınınkine bakıyorum aslının ticker 25 oldumu geliyorlar inşallahhh zman cabuk geçsin

askere gitmesine alısmak ayrı dert oldu sınıra düşemsi ayrı bi dert oldu benim için alalhım yardımcısı olsun ögle yemeginde aradı sesi çok kötüydü egitimde çok zorlamıslar ki biimki spor yapamyı sever hergün evde kendi yapardı

benimkide aradı öglen fazla konuşamadık egitimlerimiz başladı dedi..canım seninki mardinmiydi ne olarak yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…