- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.741
evt cnm carrefourda 10 lira 6lısı alsammı szce annemde bna ayaklı bardak vermşti ama eski bi model bde şu vtrniçi bardaklardan filan alınnca fazla olrmu yada bnlardan 12 tane alsam vtrniçi bardaklardan almasammı ayaklı olanı
akıl vern kızlar szce bndan 12 tane alsam vtrniçi bardak alırken almasammı çnkü bna gre sde olanlar daha şık duruo desenlilerdense
canım vitrin içi alacakmısın eğer alacaksan onlar ayrı bunlar ayrı olurmu ki
Canımcım ayaklı bardak alacaksan bunlara gerek olurmuki...
esracım ayaklı bardak olarak bnlara karar werrsem almayacağım sormak istediğim sze gre desenli ayaklı bardaklarmı yksa böyle sade olanlarmı.. bnu alırsam diğerini almyacağım
evt cnm carrefourda 10 lira 6lısı alsammı szce annemde bna ayaklı bardak vermşti ama eski bi model bde şu vtrniçi bardaklardan filan alınnca fazla olrmu yada bnlardan 12 tane alsam vtrniçi bardaklardan almasammı ayaklı olanı
akıl vern kızlar szce bndan 12 tane alsam vtrniçi bardak alırken almasammı çnkü bna gre sde olanlar daha şık duruo desenlilerdense
kıslar yarın üni. arkadaşıma gidecem yıllar sonra görüşecez ya
bebeişide oldu canım yaa hediyesini aldım bugün arkadaşım güngörende oturuyor
gidiş zor ama olsun degerr heycan yaptımm
Elçincim bu 3. söyleyişim olacak bu son:) dün balayı fotonuzu koymuşsun ben göremedim tekrar ekleyebilir misin?
Elçincim bu 3. söyleyişim olacak bu son:) dün balayı fotonuzu koymuşsun ben göremedim tekrar ekleyebilir misin?
canım kk sorun veriyor ya ben istemzdim 3 kere sölemek ama işte
kk saolsun 3 kere söletti yaaa
elçincim 3 kere söyleyen benim 3 tür dün eklediğin fotoyu istiyorum okumuyorsun sanırım bununla birlikte 4 etti:)
canım yarın eklerim okii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?