2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım vitrin içi aldıysan bence gerek yok ama yinede sen bilirsin.

canım vitrin içi alacakmısın eğer alacaksan onlar ayrı bunlar ayrı olurmu ki

yk kızlar bn yanlş anlattım herhalde eğer bu bardaklardan 12 tane alırsam vtrn içi bardak alırken ayaklı bardak almayacağım ayaklı bardak olarak sade olanlar bna gre daha şık gelio ama kararszm

Kızlar kk gitti cevap veremdim dışarı çıkmak zorunda kaldım daha sonra

o baharat takımlarını ben bi züccaciye gibi bir yerde görmüştüm burda alıcam çok hoş modelleride var kullanışlı hem

kıslar yarın üni. arkadaşıma gidecem yıllar sonra görüşecez ya
bebeişide oldu canım yaa hediyesini aldım bugün arkadaşım güngörende oturuyor
gidiş zor ama olsun degerr heycan yaptımm

akıl vern kızlar szce bndan 12 tane alsam vtrniçi bardak alırken almasammı çnkü bna gre sde olanlar daha şık duruo desenlilerdense

Betülcüğüm Ben o desenli bardaklardan takım olarak almayacağım canım.
sENİN bu resimde paylaştığın gibi düz sade ayaklı su kadehiyle meşrubat bardağı veya kadehi alıcam.
Birinin bacakları daha kısa diğerininki daha uzun olsun diyorum. veya meşrubat bardağını normal bardak alıcam. 12 artı 12 = 24 tane öle takım yapıcam.
Vitrin içi bardağa gerek görmüyorum ben.
Sen vitrin içi alıcaksan hepsi bir takım olsun yok sende viski ve rakı bardağını almıcaksan böle düzler güzel.

kıslar yarın üni. arkadaşıma gidecem yıllar sonra görüşecez ya
bebeişide oldu canım yaa hediyesini aldım bugün arkadaşım güngörende oturuyor
gidiş zor ama olsun degerr heycan yaptımm

Elçincim bu 3. söyleyişim olacak bu son:) dün balayı fotonuzu koymuşsun ben göremedim tekrar ekleyebilir misin?

Annenin ellerine saglık çok sık bir abajur..benim de annem mefrusat kursuna gitti saolsun o da bana bir sürü sey yaptı..ahsap boyamada tepsiler hosuma gidiyor benim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…