2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar, ben gelemedim revirdeydim. Çok kötü oldum midem başım sanırım oruçdan kaynaklanıyor du, sonra zaten midem pes etti ve orucumu bozmak zorunda kaldım
giz'cim resimleri açamıyorum maalesef markasını söyleyebilir misin? bende kahvaltı takımı arıyorum. Bir de çeyizlerimin resimlerini koysam mı diye düşündüm ama burdan zor biraz

sizin durumlar ne alemde canım
konuştun mu nişanlınla

cok geçmiş olsun tatlım yha:) sorma benımde başıma agrı girdi

giz im ben suan ankaranın ilçesindeyim

anladım canım benim nişanlımda aslen ankaralı ama bodrumda oturuyorlar

canım ben onu gittigidiyordan baktım aratmıştım
bulunduğum yerde bi mağazadan alıcam
çok geçmiş olsun canım ya

cok geçmiş olsun tatlım yha:) sorma benımde başıma agrı girdi

dışarsı aşırı sıcak eh ofislerde buz gibi allak bullak oluyoruz, ben ilk defa bu kadar kötü oldum omuzumda ve bacaklarımda şal ile oturuorum. Doktor eve git dinlen dedi ama evim işime çok uzak otobüslerde daha da kötü olucam.
sende dikkat et canım, oruç tutmak uğruna sağlımızdan olmayalım

geçmiş olsun canım
sabah benimde midem kötüydü ama şimdi iyi allahtan
bünyen zayıf geldi herhalde senin o yüzden böyle oldun

kızlar ben bi ara regl olamadım doktora gittiğimde ultrasonla baktı pıhtılaşma var dedi bu kötü bişey mi acaba

canım kötü bişey değil ama doktorunun sana bir ilaç vermiş olması gerekir(adını unuttum şu anda) onu kullandıktan reglenin 3üncü günü tekrar yine seni muayeneye çağırması gerekir onun ciddiyetini tespit edebilmek için.
yılbaşında bende yaşadım aynı şeyi canım, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…