- 26 Eylül 2007
- 2.844
- 1
- 641
- 40
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.741
selam kızlar, ben gelemedim revirdeydim. Çok kötü oldum midem başım sanırım oruçdan kaynaklanıyor du, sonra zaten midem pes etti ve orucumu bozmak zorunda kaldım
giz'cim resimleri açamıyorum maalesef markasını söyleyebilir misin? bende kahvaltı takımı arıyorum. Bir de çeyizlerimin resimlerini koysam mı diye düşündüm ama burdan zor biraz
sizin durumlar ne alemde canım
konuştun mu nişanlınla
selam kızlar, ben gelemedim revirdeydim. Çok kötü oldum midem başım sanırım oruçdan kaynaklanıyor du, sonra zaten midem pes etti ve orucumu bozmak zorunda kaldım
giz'cim resimleri açamıyorum maalesef markasını söyleyebilir misin? bende kahvaltı takımı arıyorum. Bir de çeyizlerimin resimlerini koysam mı diye düşündüm ama burdan zor biraz
giz im ben suan ankaranın ilçesindeyim
hepimiz şu tatlı telaşlarını atlattıktan sonra yakın olanlarımız toplanırızz demi kızlar?
cok geçmiş olsun tatlım yha:) sorma benımde başıma agrı girdi
hepimiz şu tatlı telaşlarını atlattıktan sonra yakın olanlarımız toplanırızz demi kızlar?
dışarsı aşırı sıcak eh ofislerde buz gibi allak bullak oluyoruz, ben ilk defa bu kadar kötü oldum omuzumda ve bacaklarımda şal ile oturuorum. Doktor eve git dinlen dedi ama evim işime çok uzak otobüslerde daha da kötü olucam.
sende dikkat et canım, oruç tutmak uğruna sağlımızdan olmayalım
kızlar ben bi ara regl olamadım doktora gittiğimde ultrasonla baktı pıhtılaşma var dedi bu kötü bişey mi acaba
kızlar ben bi ara regl olamadım doktora gittiğimde ultrasonla baktı pıhtılaşma var dedi bu kötü bişey mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?