- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #5.761
Uploaded with ImageShack.us
kızlar kahvaltı takımı baktım geçen gün internet değilde bi mağazadan ama çeşitler çok ilk resimdeki gibi mi alsam yok 2.resimdeki gibi mi karar veremedim
dışarsı aşırı sıcak eh ofislerde buz gibi allak bullak oluyoruz, ben ilk defa bu kadar kötü oldum omuzumda ve bacaklarımda şal ile oturuorum. Doktor eve git dinlen dedi ama evim işime çok uzak otobüslerde daha da kötü olucam.
sende dikkat et canım, oruç tutmak uğruna sağlımızdan olmayalım
kızlar ben bi ara regl olamadım doktora gittiğimde ultrasonla baktı pıhtılaşma var dedi bu kötü bişey mi acaba
off bu salak sonuç açıklama sayfası açılmıyo yaa
sonucunu öğrenen varmı aranızda kızlarr
canım kötü bişey değil ama doktorunun sana bir ilaç vermiş olması gerekir(adını unuttum şu anda) onu kullandıktan reglenin 3üncü günü tekrar yine seni muayeneye çağırması gerekir onun ciddiyetini tespit edebilmek için.
yılbaşında bende yaşadım aynı şeyi canım, çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım aaa gelinlerimize nazar değdi galiba
giz ilk olanı beğendim bende cnm
kızlar kahvaltı takımı baktım geçen gün internet değilde bi mağazadan ama çeşitler çok ilk resimdeki gibi mi alsam yok 2.resimdeki gibi mi karar veremedim
sen ist.da mı oturucaksın.hepimiz şu tatlı telaşlarını atlattıktan sonra yakın olanlarımız toplanırızz demi kızlar?
selam kızlar, ben gelemedim revirdeydim. Çok kötü oldum midem başım sanırım oruçdan kaynaklanıyor du, sonra zaten midem pes etti ve orucumu bozmak zorunda kaldım
giz'cim resimleri açamıyorum maalesef markasını söyleyebilir misin? bende kahvaltı takımı arıyorum. Bir de çeyizlerimin resimlerini koysam mı diye düşündüm ama burdan zor biraz
kızlar bize nazar değdi galiba hepimizde bir enerji düşüklüğü bir isteksizlik var sanki
markafoni de bugün sarev varmış inmiş fiyatları biraz ama ben maili görene kadar güzel şeyler tükenmiş.
sanırım 2-3 tane daha nevresim alıp nevresim sayfasını kapatacağım. Şu anda 4 tane var herhalde 6-7 yeterli olur bir de misafir için 2-3 tane alacağım.
sizce az olur mu?
kızlar bize nazar değdi galiba hepimizde bir enerji düşüklüğü bir isteksizlik var sanki
markafoni de bugün sarev varmış inmiş fiyatları biraz ama ben maili görene kadar güzel şeyler tükenmiş.
sanırım 2-3 tane daha nevresim alıp nevresim sayfasını kapatacağım. Şu anda 4 tane var herhalde 6-7 yeterli olur bir de misafir için 2-3 tane alacağım.
sizce az olur mu?
Evet bugün biraz var enerji düşüklüğü canım.
Havalardandır. Birazda ramazanın ilk günü onun da etkisi vardı.
Tüh sarev kampanyasını kaçırdık demekki. -tatlicadiarzu-
Eğer bulursam sarevden almayı istiyorum bende nevresim takımı.
yeterli olur cnm ben almıyrm artık misafir içinde çok almadım kimse gelmez bana
1 2 tane kullanmam ayırırım 10 tane var yeter
10mu:1shok: benim 5 tanacikkk ama misafir içinde 2 tane alcam..yeter herhalde.
nişanlımın komşusunun kızı evlendi geçen günlerde çeyizi gidiyordu biz de tesadüf o gün annesine uğradık annesi bahçelerinden onlara bakıyordu, baksana kızı 3-5 nevresimle gelin ediyor annesi. senin yoksa ben alayım sana rezil olma dedi :umursamaz: bende sağolun ama herkes kendine göre hareket ediyor göz boyamak için fuzuliye kaçmamak lazım dedim, bozulmuş bana umurumda değil valla guclubacismile
cnm kayınvalden mi öyle dedi anlamadım.
kim ne kadar istiyorsa o kadar alır kime ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?