2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçmiş olsun cannım dikkat et

geçmiş olsun canım aaa gelinlerimize nazar değdi galiba

sağolun kızlar
hiç çağırmadı kontrole falan garip bu doktorların bazıları

giz ilk olanı beğendim bende cnm

hepimiz şu tatlı telaşlarını atlattıktan sonra yakın olanlarımız toplanırızz demi kızlar?
sen ist.da mı oturucaksın.
kocaeli yazıomuş şimdi dikkat ettim
izmitlimisin sen cnm

cnm geçmiş olsunn.

giz cnm pıhtılaşma için önemli bişiy olmaz.
herkeste olabilir. sökmediği zamanda ağrı yapar. o yüzden problem olucağını sanmıyrm.

kızlar bize nazar değdi galiba hepimizde bir enerji düşüklüğü bir isteksizlik var sanki
markafoni de bugün sarev varmış inmiş fiyatları biraz ama ben maili görene kadar güzel şeyler tükenmiş.
sanırım 2-3 tane daha nevresim alıp nevresim sayfasını kapatacağım. Şu anda 4 tane var herhalde 6-7 yeterli olur bir de misafir için 2-3 tane alacağım.
sizce az olur mu?

Evet bugün biraz var enerji düşüklüğü canım.
Havalardandır. Birazda ramazanın ilk günü onun da etkisi vardı.
Tüh sarev kampanyasını kaçırdık demekki. -tatlicadiarzu-
Eğer bulursam sarevden almayı istiyorum bende nevresim takımı.

yeterli olur cnm ben almıyrm artık misafir içinde çok almadım kimse gelmez bana
1 2 tane kullanmam ayırırım 10 tane var yeter

canım ben bitane pamuk saten takım aldım sarev'den. normalde pamuk satenlerin fiyatı 118 den başlıyor ama ben optimumdaki outlet mağazasından aldım yastığın köşesinde ufacık leke gibi bişey vardı 60 TL ye almıştım. oraya bakabilirsin yakınlardaysan ama maalesef cok fazla outlet çeşitleri olmuyor

10mu:1shok: benim 5 tanacikkk ama misafir içinde 2 tane alcam..yeter herhalde.

:uhm: abarttım sanırım nişanlımla kayınvaldemde kızdı
o da almış epeyce çünkü
nerelere koycam dio
aman nevresim işte eskiyince yenisini çıkarrım.
3 tane beyaz takım aldım biri saten biri dantel göbekli pamuk saten
diğeri fistolu göbekli.
misafir için 2 tane yeter cnm ben hepsini aldım işte 3 tanesini hiç açmıcam durur öyle

nişanlımın komşusunun kızı evlendi geçen günlerde çeyizi gidiyordu biz de tesadüf o gün annesine uğradık annesi bahçelerinden onlara bakıyordu, baksana kızı 3-5 nevresimle gelin ediyor annesi. senin yoksa ben alayım sana rezil olma dedi :umursamaz: bende sağolun ama herkes kendine göre hareket ediyor göz boyamak için fuzuliye kaçmamak lazım dedim, bozulmuş bana umurumda değil valla guclubacismile

cnm kayınvalden mi öyle dedi anlamadım.
kim ne kadar istiyorsa o kadar alır kime ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…