2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın uyku mahmuru 2011 gelinleri
hepinize iyi haftalar

evet uyku mahmurundan ziyade.uykusu olan gelinler nasılsın adaşım zeynep buket hafta sonunuz nasıl gecti..ben c.tesi evde hafta sonu kurtköydeydik bizimkilerle..abimlerde kaldık dün akşamda geldik öyle yani..yine alışverişsiz bi hafta sonu gecirdim yani

çoook yorgunum adaşım
dün evde temizlik yaptık, bitane gömme dolap vardı onu nişanlım, kardeşim ve kardeşi sökmüşlerdi dünde başka odaya kurtular
boyacı laminatlara boya sıçratmış onları kazıdım ama baya kaldı
cumartesi de sabah erken kalkıp pendik pazarına gittik birkaç bişey aldık sonra eve gidip camları ölçtüm ordan arkadaşlarımız bize geldiler yemek yap çay kahve vs. valla yoruldum
bu hafta bi gün "hasta" olmayı ve işe gelmemeyi düşünüyorum

günaydın kızlar
güzel bir hafta diliyorum

artık işlerimizi rahatlıkla halldebiliriz gündüzler uzadı akçamları çarşı pazar açık :))

betüle sorma zaten sorma hıhhhhh bnde küstüm işşte
günaydın kızlarrrr boynum tutulmuşşş betüşşş bi el at şu boynumaa bebişimmmm

kuzucm gel gel yanıma ovayım bi güzel gevşe bırak kendni ellerime

ahhhh betüşümmm pambıkkkkk ellimm ne güzel geldii acayipp gevşedimmm
canım bnm şimdi bi gzelde masaj yağlarından sryim bişeyciğin kalmaz kuşum ohhhh
ya betüşüm özür dilerim..yazarken biri daha vardı ama kimdi diye yazdım vallahi.sen naptın ne ettin anlat bakim kusummm

unutttun beni zaliiim unuttun beni zaliiiim diye şarkı söyleyesim geldi :))

bn naptım haftasonuu cumartesi maskoya gttik mobilyalar almıııış başını gtmiş fyatlr resmen uçuo bayaa bi gezdk o ara istkbale uğradık hazır mutfak modellerinede baktım bambular çk hoş duruyo bkez daha katıldm sana buket :) nişanlmda çk beğendi sanırım bzde bambu yaptırıcaz ama üst kısım krem olacak snracığıma bn dn alışverş yaptım azıcık aldklarımı birazdan topiğime eklycem bakarsnz kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…