- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #62.501
günaydın kızlar bende yoğun bir hafta sonu geçirdim. ççok yorgunumm
amaninn bebüşüm gelmiş..kuzucum naptın nasılsın
Günaydın kızlar.. Beni de alın aranıza..
Hemen tarihlerimi bildireyim 27 Ağustos Lizbon, 3 Eylüll İstanbul. Bir değil de iki düğünle uğraşmak hem de yurtdışından ölüm gibi..Aileler arası tercümanlık yapmak da cabası
Siizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor?
canım bnm şimdi bi gzelde masaj yağlarından sryim bişeyciğin kalmaz kuşum ohhhh
unutttun beni zaliiim unuttun beni zaliiiim diye şarkı söyleyesim geldi :))
bn naptım haftasonuu cumartesi maskoya gttik mobilyalar almıııış başını gtmiş fyatlr resmen uçuo bayaa bi gezdk o ara istkbale uğradık hazır mutfak modellerinede baktım bambular çk hoş duruyo bkez daha katıldm sana buket :) nişanlmda çk beğendi sanırım bzde bambu yaptırıcaz ama üst kısım krem olacak snracığıma bn dn alışverş yaptım azıcık aldklarımı birazdan topiğime eklycem bakarsnz kızçeler
Hemen tarihlerimi bildireyim 27 Ağustos Lizbon, 3 Eylüll İstanbul. Bir değil de iki düğünle uğraşmak hem de yurtdışından ölüm gibi..Aileler arası tercümanlık yapmak da cabası
küboş abmlerde otururken aklımdan kim geçti biliyomusun?? SENşimdi diyorum pazartesi işe gidicem 1 hafta 6 gün yazıcak çizelgesinde amaninnnnnnnnnnnnn :18::18:
Benimde haftasonum alışverşsiz geçti 1 toplu iğne bile almadımevet uyku mahmurundan ziyade.uykusu olan gelinler nasılsın adaşım zeynep buket hafta sonunuz nasıl gecti..ben c.tesi evde hafta sonu kurtköydeydik bizimkilerle..abimlerde kaldık dün akşamda geldik öyle yani..yine alışverişsiz bi hafta sonu gecirdim yani
Bu maselef benim için geçerli değil ama canım çarşı pazarla beraber bende açığım hava kararana kadargünaydın kızlar
güzel bir hafta diliyorum
artık işlerimizi rahatlıkla halldebiliriz gündüzler uzadı akçamları çarşı pazar açık :))
Bende size iyi haftalar diliyorumgünaydın kızlar günaydın buketcim ii haftalar
canım bnm şimdi bi gzelde masaj yağlarından sryim bişeyciğin kalmaz kuşum ohhhh
unutttun beni zaliiim unuttun beni zaliiiim diye şarkı söyleyesim geldi :))
bn naptım haftasonuu cumartesi maskoya gttik mobilyalar almıııış başını gtmiş fyatlr resmen uçuo bayaa bi gezdk o ara istkbale uğradık hazır mutfak modellerinede baktım bambular çk hoş duruyo bkez daha katıldm sana buket :) nişanlmda çk beğendi sanırım bzde bambu yaptırıcaz ama üst kısım krem olacak snracığıma bn dn alışverş yaptım azıcık aldklarımı birazdan topiğime eklycem bakarsnz kızçeler
ayhhh canım benim. hayırlısıyla hepiniz görün inşallah o çizelge günlerini. çok heyecanlıyım. benimde hep aklımdasınız. zaten ayakkabımın altına isimlerinizi yazıp çekicem rsmini.bakaım kim silinecek
ne yapayım canım ya cumartesi çalıştım öğlene kadar her zamanki gibi nişanlımla kavga ettik öğleden sonra daha çok kavga etmek için buluştuk yan yana gelince biraz sakinleştik ama gene kavga ettik yani sonra eve geldim annemle kavga ettim babam sakinleştirdi sonra geç vakte kadar oturdum kavak yellerini izledim bol bol ağladım burnumu silmekten inan yara olmuş burnum gözlerimde balon gibi hala ( hem kavga ettiğim için hemde kavak yelleri için ağladımmmm ) pazar günü nişanlım bize geldi hep beraber yemek yedik falan sonra çay may içtik sonra ben gene ağladım bol bol annemden babamdan ayrılıyorum evleniyorum diye sonra nişanlım bu kadar üzülüyorsan evlenmeyelimfalan dedi deli çocuk sonra seni çok ii anlıyorum çok zor falan dedi dahada çok ağladım ben ağlıyorum o gülüyor ayyy ya sonra gece saat 2 ye kadar ablam hamilede ( şirketten öz ablam kadar çok severim ) onun bebeğine yelek başladım onu ördüm sonra yattaım gece saat 2 di yeni saate göre 3 tabii sonra 6 da kalktım ezan okunuyordu.....vs sonra işe geldim işte koca hafta sonu böyle geçtiiii
herkese günaydıın.. bizde haftasonu bahtsız bedeviler olarak ev aramaya devam ettik nihayet şansımız döndü ve evimizi tuttukk... yaptıklarınızı okudum son zamanlar herkesin heyheyler üzerinde kazasız belasız kurtulucaz inşallah
yaaa çok sulugöz oldun bu aralr nurgül..noluyo sana kızıcam hee.bak moralden falan düşmememiz lazım yapacak çok işimiz var kuzum kıyamam ben sanabu arada ben hafta sonu hiçbişi anlamıyorum hep evdeyi,m nişanlım çalışıyo oda bugun evde bugunde ben çalışıyorum bıktım artık :84:
herkese günaydıın.. bizde haftasonu bahtsız bedeviler olarak ev aramaya devam ettik nihayet şansımız döndü ve evimizi tuttukk... yaptıklarınızı okudum son zamanlar herkesin heyheyler üzerinde kazasız belasız kurtulucaz inşallah
hayırlı olsun canım.Allah güle güle oturmayı nasip etsin gayet rahat söylüyosun..hiç heyecan yokmu ben olsam kızlarrrrrrrrrrrrr evimizi tuttukkkkkkkkkkkkkk sonunda diye bağırırım
ayyy küboşummm ya amin canım benim amin valla bizde senin yerine çok heyecanlanıyoruz rabbim geçim huzur nasip eylesinnn
ayyy kuzum hiç sorma ya son zamanlar böyle oldum anlamadım valla ayyy çok kötüü ya evlendikten sonradamı hafta sonu çalışacak ya
Hayırlı olsun fıstık foto çektiysen paylaşırsın misafir gelmiş oluruz evine[/QUOTE
ya canım ben daha önce nişanlımla kendi resmimi ekledim sonra kaldıramadım bi türlü kaldıramayacağım şeyi indirmeyim bence valla saf gibi hissettim kendimi var bi yolu da bi türlü eklediğim resmi kaldıramadım
ya 3 senedir ben pazar günleri onla biyere gidemiyıorum canım ya..çok kötü bişi inan.onada dedim bıktım pazar gnleri çalışmandan..yeter artık devlete atan çalış kpssye dedim..burdada buna müdürlük pozisyonu var eylülde bilmiyorum ben napıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?