2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlar.. Beni de alın aranıza..

Hemen tarihlerimi bildireyim 27 Ağustos Lizbon, 3 Eylüll İstanbul. Bir değil de iki düğünle uğraşmak hem de yurtdışından ölüm gibi..Aileler arası tercümanlık yapmak da cabası

Siizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor?

amaninn bebüşüm gelmiş..kuzucum naptın nasılsın

ne yapayım canım ya cumartesi çalıştım öğlene kadar her zamanki gibi nişanlımla kavga ettik öğleden sonra daha çok kavga etmek için buluştuk yan yana gelince biraz sakinleştik ama gene kavga ettik yani sonra eve geldim annemle kavga ettim babam sakinleştirdi sonra geç vakte kadar oturdum kavak yellerini izledim bol bol ağladım burnumu silmekten inan yara olmuş burnum gözlerimde balon gibi hala ( hem kavga ettiğim için hemde kavak yelleri için ağladımmmm ) pazar günü nişanlım bize geldi hep beraber yemek yedik falan sonra çay may içtik sonra ben gene ağladım bol bol annemden babamdan ayrılıyorum evleniyorum diye sonra nişanlım bu kadar üzülüyorsan evlenmeyelim falan dedi deli çocuk sonra seni çok ii anlıyorum çok zor falan dedi dahada çok ağladım ben ağlıyorum o gülüyor ayyy ya sonra gece saat 2 ye kadar ablam hamilede ( şirketten öz ablam kadar çok severim ) onun bebeğine yelek başladım onu ördüm sonra yattaım gece saat 2 di yeni saate göre 3 tabii sonra 6 da kalktım ezan okunuyordu.....vs sonra işe geldim işte koca hafta sonu böyle geçtiiii

hoşgeldin canım.tabiki alırız senide hepimiz evleniyoruz sonuçta ayrı gayrı olmaz
Allah yardımcın olsun

hadi ekle canım bekliyoruz..merak ediyorum aldıklarınız kızlar ya..annem bile soruyo kızlar bişi almısmı

bizdede iki düğün olacak ama türkiyede tabi gerçekten çok zor aileler farklı şehirlerde iyice sıkılmaya başladım kız sen nereye gelin gidiyorsun hayırlı olsun

betüşş ne zamandır bişi almıyorum ya en aldın bebişim ekle bakim haftasonu senin baharatlıkalrdan gördüm 5 li 30 tl dedi kadın ama almadım birde arkadaşının hediye ettiği yuvarlak baharatlık var ya onuda gördüm onada 25 dedi

hoş geldin aramıza hayırlı olsun zor işler valla gerçektende allah yardımcımız olsunnn

küboş abmlerde otururken aklımdan kim geçti biliyomusun?? SEN şimdi diyorum pazartesi işe gidicem 1 hafta 6 gün yazıcak çizelgesinde amaninnnnnnnnnnnnn :18::18:

ayhhh canım benim. hayırlısıyla hepiniz görün inşallah o çizelge günlerini. çok heyecanlıyım. benimde hep aklımdasınız. zaten ayakkabımın altına isimlerinizi yazıp çekicem rsmini.bakaım kim silinecek

Benimde haftasonum alışverşsiz geçti 1 toplu iğne bile almadım Bende cumartesi tüm gün dükkandaydım zaten benim haftasonum sadece pazar biliyorsunuz pazarda ananem rahatsızdı memlekete gittik
günaydın kızlar
güzel bir hafta diliyorum

artık işlerimizi rahatlıkla halldebiliriz gündüzler uzadı akçamları çarşı pazar açık :))
Bu maselef benim için geçerli değil ama canım çarşı pazarla beraber bende açığım hava kararana kadar
günaydın kızlar günaydın buketcim ii haftalar
Bende size iyi haftalar diliyorum

Zevkli hatunum dimi Bizimde bu hafta ölçü alındı yapılıyor mutfak bende alt üst bambu fayans ve tezgahım krem olmasına karar verdim canım Sizede hayırlı olsun şimdiden

ayyy küboşummm ya amin canım benim amin valla bizde senin yerine çok heyecanlanıyoruz rabbim geçim huzur nasip eylesinnn

herkese günaydıın.. bizde haftasonu bahtsız bedeviler olarak ev aramaya devam ettik nihayet şansımız döndü ve evimizi tuttukk... yaptıklarınızı okudum son zamanlar herkesin heyheyler üzerinde kazasız belasız kurtulucaz inşallah

yaaa çok sulugöz oldun bu aralr nurgül..noluyo sana kızıcam hee.bak moralden falan düşmememiz lazım yapacak çok işimiz var kuzum kıyamam ben sana bu arada ben hafta sonu hiçbişi anlamıyorum hep evdeyi,m nişanlım çalışıyo oda bugun evde bugunde ben çalışıyorum bıktım artık :84:

hayırlı olsun canım.Allah güle güle oturmayı nasip etsin gayet rahat söylüyosun..hiç heyecan yokmu ben olsam kızlarrrrrrrrrrrrr evimizi tuttukkkkkkkkkkkkkk sonunda diye bağırırım

ayyy kuzum hiç sorma ya son zamanlar böyle oldum anlamadım valla ayyy çok kötüü ya evlendikten sonradamı hafta sonu çalışacak ya

hayırlı olsun eviniz allah güle güle ii günlerde oturmayı nasip eylesinnn

Hayırlı olsun fıstık foto çektiysen paylaşırsın misafir gelmiş oluruz evine

hayırlı olsun canım.Allah güle güle oturmayı nasip etsin gayet rahat söylüyosun..hiç heyecan yokmu ben olsam kızlarrrrrrrrrrrrr evimizi tuttukkkkkkkkkkkkkk sonunda diye bağırırım

ay canım ne bilim bi rahatlık bi mallık var üstümde bende anlamadım çok az kaldı düğüne sürekli yeni bişiler oluyo ben mal gibi duruyorum nihahahah:82:

ayyy küboşummm ya amin canım benim amin valla bizde senin yerine çok heyecanlanıyoruz rabbim geçim huzur nasip eylesinnn

aminn canım. sende sıkma canını la havle çek bol bol. valla gerginlikler hiç bitmiyor. hayırlısıya atlatabilsek bi evlensem inşallah balayında atacağım bütün stresimi

ayyy kuzum hiç sorma ya son zamanlar böyle oldum anlamadım valla ayyy çok kötüü ya evlendikten sonradamı hafta sonu çalışacak ya

ya 3 senedir ben pazar günleri onla biyere gidemiyıorum canım ya..çok kötü bişi inan.onada dedim bıktım pazar gnleri çalışmandan..yeter artık devlete atan çalış kpssye dedim..burdada buna müdürlük pozisyonu var eylülde bilmiyorum ben napıcam

bende 3 yıl dershanede çalıştığım için çok iyi anlıyorum canım özellikle pazar sabahı caddeden 1 araba geçmezsen sabahın köründe yola çıkmak sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…