• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoş geldin aramıza hayırlı olsun zor işler valla gerçektende allah yardımcımız olsunnn

Sıcak karşılama için teşekkürler :34: Benim işler bayağı karışık. Ben Türküm nişanlım Portekizli ancak ikimiz de Fransa'da yaşıyoruz. Düğün ise hem Portekiz'de hem Türkiye'de olacak. Ama Fransa'dan ne oraya ne oraya yetişebiliyoruz. Kayınvalidem ve annem ne bulabiliyorlarsa o. Hele yanabıyla evlenince bir evrak işi var ki evlenmemek için en geçrli sebep:50: Yurtdışı evliliklerinde bu resmi ervak işi yüzünden çok ayrılan bile varmış duymuştum inanmadım ama şimdi hak veriyorum.

:59:

valla hep diyorum evlendikten sonra çok boş kalıcaz diye:6:

evet gül alıştır koşturmacaya cumartesi nişanlım çalışıyordu o yyüzden bişey yapamadık ewde oturdum nasıl canım sıkıldı.:68:

bizim evimizde baya eksiğimiz kalıyor evlendikten sonrada bu koşturma devam edecek. dedik bazı şeylerde kalsın sonrası için tatlı telaşlarımız oolur

günaydın gamze hoşgeldin.

perde ölçüsünde kendi aldığına pek güvenme canım imkanı varsa perdeci gelsin alsın.

hoşbulduk kübracım..

yok yatak odasını vede misafir odasını perdeciye aldırıcam canım ama diğer odaların camları küçük o yüzden onları ben aldım..

birde bu oturacagım ev kira olucak o yüzden sadece yatak odası vede misafir odanın tüllerine önem gösteriyorum canım

sağol canım. Bende senin zevkine güveniyorum eminim senine evinde mutfağında çok güzel olacak Allah huzurla oturmayı nasip eder inşallah
aminnnn sağol hayatım hepimize inşallah
ne olsun işte tutuk evi rahatladık.. sen ne yaptın
hayırlı olsn canm
geçmş olsn buketcm zevkli hatunsn tartışılmaz bakalım bzdede son karar ne olucak :))

kızlar bkaç bişey aldm ilk sayfaya ekledm bakmak istersenz

betüşün güle güle kullan canım çok güzeller

sağol canım benm

Son düzenleme:
Sıcak karşılama için teşekkürler :34: Benim işler bayağı karışık. Ben Türküm nişanlım Portekizli ancak ikimiz de Fransa'da yaşıyoruz. Düğün ise hem Portekiz'de hem Türkiye'de olacak. Ama Fransa'dan ne oraya ne oraya yetişebiliyoruz. Kayınvalidem ve annem ne bulabiliyorlarsa o. Hele yanabıyla evlenince bir evrak işi var ki evlenmemek için en geçrli sebep:50: Yurtdışı evliliklerinde bu resmi ervak işi yüzünden çok ayrılan bile varmış duymuştum inanmadım ama şimdi hak veriyorum.

:nazar: maşallah cesaretine hayranım. aşık olunca aradaki mesafeeler nasılda kapanıyor. hayırlı uğurlu olsun

annemler perşebe günü yemin törenine gittiler dün geldiler evde tek kaldım akşamları nişamlım gelip birlikte yemek yedik tek diyemediğimi biliyor sonra tv dizilerin başına oturdum bir akşam kayınvslideme gittim yemeğe sonra fuar vardı çok yorucu topuklu ayakkabılarda durmak

buket belki fotograftan çıkartırım diyer gelen giden bütün kızlra baktım tek olmayanlara :) sevdiğinle gelirsin diye düşündüm açıkcası ...

birde içim bir tuaf oldu hararetlendim yorgunluktan sanırım iki bardak saf limon suyu içtim şuan halsizlikten ölüyorum bol tuzlu yaptım

Planımız gelmekti canım ama teyzem haber verince cumartesi akşamından yola çıktık ananemi görmek için pazar akşamı döndük aşkımıda göremedim o yüzden kaldı planlar

hoşgeldin canım allah kolsylık versin sabır gerektiren işler bunlar

inan Türkiyedede aynı sorun var evet yurtdışı daha farklıdır ama Türkiyedede iyice zora sokmuşlar işi biz sabah 7 de çıktık evden 4 e kadar evraklar teslim ediliyormuş kılı kılına yetiştik ve ben artık ordan oraya git sinirimden inan ağladım şimdide gülüyorummm çok mutluyum sende çok mutlu ol inş....

hoşbulduk kübracım..

yok yatak odasını vede misafir odasını perdeciye aldırıcam canım ama diğer odaların camları küçük o yüzden onları ben aldım..

birde bu oturacagım ev kira olucak o yüzden sadece yatak odası vede misafir odanın tüllerine önem gösteriyorum canım

olsun canım zaten evlerde az çok standart. biz yeni taşındık perdeleirn hepsi uydu sanki bu eve göre diktirmişiz. sıkıntı olmaz ilerde allah ın izniyle.

aklıma perdeci perdeci gezdiğimiz günler geldi bazen panik yapıyorsun bitmeyecek diye ama allah yardım ediyor.

kızlar bizde hafta osnu düğün alışverişine gittik. damatlık kemer cüzdan iççamaşırı parfüma ldım nişanlıma oda bana kıyafet iç çaçaşırı parfüm ve saat alabildi. kuzumun kredi kartı limiti bitmiş eşyaları çektik ya :50: kıyamadım boşver sonra alırız dedim önemli olmayanları

olsun canım zaten evlerde az çok standart. biz yeni taşındık perdeleirn hepsi uydu sanki bu eve göre diktirmişiz. sıkıntı olmaz ilerde allah ın izniyle.

aklıma perdeci perdeci gezdiğimiz günler geldi bazen panik yapıyorsun bitmeyecek diye ama allah yardım ediyor.

kızlar bizde hafta osnu düğün alışverişine gittik. damatlık kemer cüzdan iççamaşırı parfüma ldım nişanlıma oda bana kıyafet iç çaçaşırı parfüm ve saat alabildi. kuzumun kredi kartı limiti bitmiş eşyaları çektik ya :50: kıyamadım boşver sonra alırız dedim önemli olmayanları

en iyisini yapmışsın canım bu evlilik belimizi büktü resmen...

ben bu söylediklerini nişanda almıştım hep evlenirken bunları almama gerek kalmıycak çok şükür:31:

Back
X