2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya tuttuk evi işte bakıyorum bakıyorum öle boş bakıyorum yani öyle garip haller içinde ki halim anlatmaya yok mecalim....

bende çok tuhaf duygular içindeyim..
dün baktım anacıgımla bi ben kaldım

ama evimi çok uzak tutmadım 2 günde bir mutlaka ugrarım anacıgıma evlenince ben diye düşündüm kendimi öyle dizginliyorum işte

Son düzenleme:
nişan yapmadınmı canım sen...

ya işte 2 kere almak olmuyo yani birde gerek kalmıyo 1kere alındımı yetiyo öyle değilmi

gerek yook canım yeter bir kere alınmış.
biz isteme söz nişan hepsini bir arada yaptık sadece yüzük aldık istendi yüzükler takıldı.

Kübracım ayakkabının altından ilk kimin ismi silinir bilmiyorum ama benimkinin en son silineceğini söyleyebilirim

belli olmaz canım iki seferde çekicem yazdıktan snra yürüdükten sonra kanıtlı göstereceğim

hmmm anladım canım o zaman senin setin metin hepsi düğünde takılıcak birde onunda masrafı vardır...

kübra benide yaz kız lütfen ayakkabının altına :)

Sağolun kızlar destekleriniz için. Bu arada deneyimli arkadaşlara birşey soracağım nikah başvurusu tüm evraklar hazır olduğu takdirde sağlık kontrolüyle falan bir gün içinde yapılabiliyor mu? Türkiyeye geleceğiz Nisan ayında ancak izin alıp geldiimiz için sınırlı günümüz var. Arada da gelinlik damatlık yüzük falan alınacak bakalım hangi biri yetişecek :18:

benim uzak valla direk otobüs dolmuş bile yok arabasız zor yani.. ama sorum bizim tuıttuğumuz yerde değil babamın şehire uzak müstakil bi ev tercih etmesiy zamanında... ailemle şehre uzak oturuyoruz.. benim o kadar huzurlu bi evim ailem var ki...kocaman çimlerle ağaçlarla çevrili bi bahçemiz var üst bahçemizde ise komple sebze yetiştirir babam küçük sepetiyle salatalık toplar işten geldiğimde sepetimi verir salıncağımız var oturur yerim annem hafif müzik çalar bahçede küçük bi müzik sistemi var hava kararmaya yakın fıskiyeler çalışır masa hazırlanır yemek yenir sonra muhakkak memaver yanar... dumanı sinekleri kovalar bi de köpeğimiz var canavar görünümlü sevgi dolu bir rot.. dizimiz dibinden ayrılmaz ... şehre uzak olduğumuzdan gökyüzündeki tüm yıldızlar seyredilir salıncakta sallanırken....ama hayat büyüdük işte anne babayı bırakıp gitme vakti...

aman hep yanlış yazmışım roman tadında anlatıyodum ne güzel semaver yerine komik komik şeyler yazmışım valla ben gidip bi ağlayım ya doldum iyice

Kübracımm benide unutma emii :) Gerçi sonran ikinci sıradayım ben ama olsun yinede sen yaz merak ediyorum ben...

Gül çok güzel anlatmışsın canım okurken içim ürperdi.İşlerim yoğun okuyoırum ama pek yazamıyorumm...

ayyy ne güzell damadı içgüveysi alın kız öyle ev bırakılırmı

aman hep yanlış yazmışım roman tadında anlatıyodum ne güzel semaver yerine komik komik şeyler yazmışım valla ben gidip bi ağlayım ya doldum iyice

Roman gibi okudummm gül sen merak etme :) Ağlama kız ne güzel sevdiğin insanla kendi yuvanı kuruyorsun aynı tadı evliliğindede yakalarsın daha başka nede güzel heyecanlar katılır yaşamına hiç moralini bozma...Gelin hem giderim hem ağlarım demişş bizimkide o hesap

ah canım allah herkese böle anne baba kardeş versin şu an hepsi etrafımda pervane babamın gözleri hep kırmızı onu öle görmeye dayanamıyorum... salatalık sepetimizi kırmış atmış

kızlar 4 katlı kocaman evimiz var ölesine şakadan söyemiştim aileme de annem torunlarımla hepberaber oynarız sallanırız ama bırak nişanlın kendi evinin babası olsun dedi zaten şakaydı herkes kendi evine biz başka bi aile olucaz ama elbette biraraya gelip kocaman bi aile olmanında tadı bambaşka hem giderim hem ağlarım hepimiz için geçerli... hem ailemle küçücük bi evim olsaydı da orası yine gönlümün sarayı olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…