2011 gelin adayları buyrun sohbete

ah canım allah herkese böle anne baba kardeş versin şu an hepsi etrafımda pervane babamın gözleri hep kırmızı onu öle görmeye dayanamıyorum... salatalık sepetimizi kırmış atmış

Oyy kız dayanamam benim babamda aynı şekilde.Ailemde aynı durumda.Aminn bu konuda bende kendimi gerçekden çok şanslı hissediyorum.Kardeşim pc başında diye babamın yatapında yatmışdım babamda geldi yanıma sarıldım başladı ağlamaya bende ağladım...İnsan dayanamıyor babamla göz göze gelmeye çekinir oldum.Bazen diyorum çok mu acele ettim diye ama herşey nasip kısmet.Elbet bir gün olacakdı.Sende üzme kendini.Yuva sahibi oluyorsun sen mutlu oldukça ailende mutlu olucak eminim ben.

öyle tabiki canım hepimiz için aynı şey geçerli herkes yuvasından ayrılıp bambaşka bir yuva kuruyo kendine tek dileğim Allah utandırmasın hepimizide çok çok mutlu olalım

Dün ailem,amcamlar,komşularımız,çocukluk arkadaşlarım evlenenler dahil yakın oturuyorlar bizim evdeydik.Hava güzeldi bizim evin önüde bahçe hep birlikde oturduk sohbet gırgır şamata.Ben hemen sofrayı kuruyorum kaldırıyorum çaylar demleniyor dolduruluyor.Biran komşumuzun biri dedi ki anneme nilay gidince ne yapacaksın bakalım.İçim gitti.Dedim gitsem ne olcak yine gelirim.Ben herşeye yetişirim merak etmeyin.Annemde mutfakda geldi sarıldı bana.Bilmiyorum yaa daha çok var diyorum kendimi teselli ediyorum ama zaman ilerliyor...

canım darılmada insanlar okurken ve yazarken zaman harcıyo..

betüşüm çeyizde nevr.takımı çok var maşallah..güle güle kullan hepsini..days'n colors olanı ne kadara aldın canım
hayatım taçn tekrdağa fabrkasna gtmştm ordan aldm çoğunu diğeride interbet stelernden aldklarım days ın colors dediğin örgü battaniye setimi turkuaz olan
betüşşş eklediğin resimler açılmıyorr bebişimmm yine göremedimmm pc engeline takılıyor
kuşum ilk sayfaya eklemştm
Betüş sanırım bende göremedim son sayfada birşey göremedim hangi sayfada son aldıkların
buketcm her aldığımı ilk sayfaya ekliyorum ilk mesajıma ileri sayfalarda atlama olmasın die
Günaydınn kızlarrr nasılsınız?Adet olmadan önce yüzünüzde sivilce cıkıomu sizin de?

bnm çıkar meltem her sefernde bir numune yüzümde :)

Selam kızlar... Yaa artık eskisi kadar muhabbete gelemiyorum o yüzden çok mutsuzum
ama gerçekten zor işmiş bu evlenme işi, heleki herşeyi sadece gelin ve damat olarak yapıcak olursan :/
Dün mobilyalarımızı aldık ama hala ev bulamadık :) 15 gün öncesine kdar evi tutar ona göre mobilya alırız diyoduk ama şimdi mobilyalarımıza göre ev tutucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…