- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #62.581
ah canım allah herkese böle anne baba kardeş versin şu an hepsi etrafımda pervane babamın gözleri hep kırmızı onu öle görmeye dayanamıyorum... salatalık sepetimizi kırmış atmış
kızlar 4 katlı kocaman evimiz var ölesine şakadan söyemiştim aileme de annem torunlarımla hepberaber oynarız sallanırız ama bırak nişanlın kendi evinin babası olsun dedizaten şakaydı herkes kendi evine biz başka bi aile olucaz ama elbette biraraya gelip kocaman bi aile olmanında tadı bambaşka hem giderim hem ağlarım hepimiz için geçerli... hem ailemle küçücük bi evim olsaydı da orası yine gönlümün sarayı olurdu...
kızlar 4 katlı kocaman evimiz var ölesine şakadan söyemiştim aileme de annem torunlarımla hepberaber oynarız sallanırız ama bırak nişanlın kendi evinin babası olsun dedizaten şakaydı herkes kendi evine biz başka bi aile olucaz ama elbette biraraya gelip kocaman bi aile olmanında tadı bambaşka hem giderim hem ağlarım hepimiz için geçerli... hem ailemle küçücük bi evim olsaydı da orası yine gönlümün sarayı olurdu...
öyle tabiki canım hepimiz için aynı şey geçerli herkes yuvasından ayrılıp bambaşka bir yuva kuruyo kendine tek dileğim Allah utandırmasın hepimizide çok çok mutlu olalım
canım darılmada insanlar okurken ve yazarken zaman harcıyo..
Günaydınn kızlarrr nasılsınız?Adet olmadan önce yüzünüzde sivilce cıkıomu sizin de?
akasya22+ kleopatra_06+ ayers+ sonbahar14+ hlmbtl+ DENİZKOYDUMADIMI+ beytepe estug03+ kızlar konusmuyosunuz
Günaydınn kızlarrr nasılsınız?Adet olmadan önce yüzünüzde sivilce cıkıomu sizin de?
neden böyle bişey söyledin canım?
hayatım taçn tekrdağa fabrkasna gtmştm ordan aldm çoğunu diğeride interbet stelernden aldklarım days ın colors dediğin örgü battaniye setimi turkuaz olanbetüşüm çeyizde nevr.takımı çok var maşallah..güle güle kullan hepsini..days'n colors olanı ne kadara aldın canım
kuşum ilk sayfaya eklemştmbetüşşş eklediğin resimler açılmıyorr bebişimmm yine göremedimmm pc engeline takılıyor
buketcm her aldığımı ilk sayfaya ekliyorum ilk mesajıma ileri sayfalarda atlama olmasın dieBetüş sanırım bende göremedim son sayfada birşey göremedim hangi sayfada son aldıkların
kızlar işlerim çok yoğun gelirim gene bi ara öpüyorum sizi çok
canım nevresim takımını diyorum battaniye değildi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?