2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar herkese merhaba,
gene yoğunluktan anca okuyabiliyorum, yazamıyorum.
ama bu öle arası çok süper bişiy yaptım. hayatımın pazarlığını yaptım (hayatta yapamam, içime biri girdi sanki) ve gelinlik ayakkabımı aldım. ohhh ya bu stressten de kurtuldum.
hepinize sevgiler ve de selamlar

kızlar mandal torbam nasıl olmuş acemi işi ben yaptım tchiboda beğenmiştim ama 12.95 tl fiyatı çok geldi bana...ama aklımda kalmıştı...gönlüm geçti en azından :)

şakamymış gülün yazdkları gerçek diilmiymş
Herkese slm kızlar, dişçiden geldim, ama randevu saatim geçti diye bakmadılar (
Akıllı ablam 11:18 yerine 11:48 yazmış (
vardr herşeyde bi hayır esra tekrr alırsn bzde yarın yasemnle gdicez dişçiye
bebişkommm sende mi doreden aldın nasıl tam takım olarak ekler misin bi bebişim sıvı sabunluğu gördüm ama

kuşum ekliorm öle set diil lifi filan var bak bu greblrmsn blmiorm ama

betüş gördüm bebişimmm ama barbi bebeklerinnn banyo takımı geldi bana kullanışlı değil gibi:86:

eylemm çok yaratıcısın canım ellerine sağlııkk tchibodakinden daha güzel olmuş bence:81:

betüş gördüm bebişimmm ama barbi bebeklerinnn banyo takımı geldi bana kullanışlı değil gibi:86:

eylemm çok yaratıcısın canım ellerine sağlııkk tchibodakinden daha güzel olmuş bence:81:

bn çk bğendm zuzuş nişanlm grdü onnda hoşuna gtti içinde masaj aleti filanda var banyomda çok şık duracak inşallah

bende gelinlik ayakkabımı aldım canım ..bu stresden kurtulduk dediğin gibi.. betüşüm evet cnm şakaymış bu arada kızlar c.tesi provaya gidicektim gitmedim..bakalım kadın bizi bekliyo bu akşam izin alıp erken çıkmaya çalışıcam..kayınvalidem ben nişanlım üçümüz gidicez fatihe.inşallah izin verirler

inşallah edacım fotoğraf çek bize :))

bu arada ne kadara aldın ayakkabını

Ayy kızçelerimiz ayakkabılarınıda almış, hadi hayırlı olsun...
Bende mayıs başında alıcam nasipse...
Betüşüm çok güzelmiş, bende Eminönünde görmüştüm, alsaydım keşke diyorum şimdi...

Buket'im yaptıklarımın fotosunu çekmek aklıma gelmedi yaa (
Daha doğrusu yazdıklarını yeni gördüm...
Ama değişik bir tarih ürettim kendimce herkes çok beğendi çok basit kızlaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…