- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #62.641
şakamymış gülün yazdkları gerçek diilmiymşgülcüm ne bu kadar kadar özel mesajlar fln yolluyosun yazdıgını görmedim..işim vardı şimdi cvb veriyorum..darılma derken insanlar zaman kaybetmek zorunda değil derken hani hayal kurmussun insanlar buna gercek düşünüp yorum yazıyolar ki ben dahil yazıcaktım..sonra bi bakıyosun aa kızlar şakaydı..bundan dolayı kırılma dedim insanlar burda zaman harcıyo..anladınmı şimdi..cellallenmeye gerek yok
vardr herşeyde bi hayır esra tekrr alırsn bzde yarın yasemnle gdicez dişçiyeHerkese slm kızlar, dişçiden geldim, ama randevu saatim geçti diye bakmadılar(
Akıllı ablam 11:18 yerine 11:48 yazmış(
bebişkommm sende mi doreden aldın nasıl tam takım olarak ekler misin bi bebişim sıvı sabunluğu gördüm ama
Eki Görüntüle 168923
kızlar mandal torbam nasıl olmuş acemi işi ben yaptım tchiboda beğenmiştim ama 12.95 tl fiyatı çok geldi bana...ama aklımda kalmıştı...gönlüm geçti en azından :)
çk tatlı eylem ellerne sağlık
betüş gördüm bebişimmm ama barbi bebeklerinnn banyo takımı geldi bana kullanışlı değil gibi:86:
eylemm çok yaratıcısın canım ellerine sağlııkk tchibodakinden daha güzel olmuş bence:81:
Kızlar herkese merhaba,
gene yoğunluktan anca okuyabiliyorum, yazamıyorum.
ama bu öle arası çok süper bişiy yaptım. hayatımın pazarlığını yaptım (hayatta yapamam, içime biri girdi sanki) ve gelinlik ayakkabımı aldım. ohhh ya bu stressten de kurtuldum.
hepinize sevgiler ve de selamlar
Merhaba.... Herkese selam hayırlı günler... hayırlı haftalar kızlar...
bende gelinlik ayakkabımı aldım canım ..bu stresden kurtulduk dediğin gibi.. betüşüm evet cnm şakaymışbu arada kızlar c.tesi provaya gidicektim gitmedim..bakalım kadın bizi bekliyo bu akşam izin alıp erken çıkmaya çalışıcam..kayınvalidem ben nişanlım üçümüz gidicez fatihe.inşallah izin verirler
Kızlar herkese merhaba,
gene yoğunluktan anca okuyabiliyorum, yazamıyorum.
ama bu öle arası çok süper bişiy yaptım. hayatımın pazarlığını yaptım (hayatta yapamam, içime biri girdi sanki) ve gelinlik ayakkabımı aldım. ohhh ya bu stressten de kurtuldum.
hepinize sevgiler ve de selamlar
betüş gördüm bebişimmm ama barbi bebeklerinnn banyo takımı geldi bana kullanışlı değil gibi:86:
eylemm çok yaratıcısın canım ellerine sağlııkk tchibodakinden daha güzel olmuş bence:81:
inşallah edacım fotoğraf çek bize :))
Ayy kızçelerimiz ayakkabılarınıda almış, hadi hayırlı olsun...
Bende mayıs başında alıcam nasipse...
Betüşüm çok güzelmiş, bende Eminönünde görmüştüm, alsaydım keşke diyorum şimdi...
hoşgeldin canım..sana da iyi haftalar..ne yaptın gelinlik işini bakınıcaktınız :26:
ben gelinlik alamıcam giyemicem eda...
ben gelinlik alamıcam giyemicem eda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?