- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #62.681
canım o gelinlik gerçekten çok güzel. çok beğendim ama 40-göğüsten 42 bedenim.
benim daha bi duba gösterdi sanki. o yüzden en çok kafam karıştı.
üstümde öle güzel dursa tereddüt etmezdim hiç.
nese rejimdeyim sporada başlıyorum bugün. :) 75 gün var daha.
1 2 haftaya bi karar verip bişi beğenirim inşallah.
sorma kız onun heyecanıyla geldim sabah
Aslı'cım, bende ilk gelinliğimi sipariş verirken 42 di bedenim buda gibiyim diye ağladım durdum ama
3 haftada 5 kilo verdim
hem stresten hem de doğru şeyleri yedim
sendede aynı şey olucak canım emin ol, insan vakit yaklaştıkca kilo veriyor otomatikmen
ama nacizane bir tavsiye üstü drapeli olan modeller dene bak onlar daha güzel gösteriyor
bu arada ne kadara aldın ayakkabını
selam kızlar
,HejaR12+,xeddax+,Pandomim+,eylemonur,DENİZKOYDUMADIMI+,buseeemmm,hlmbtl+,
hejarcım hoşgeldin gözünaydın. özledim seni
herkes iyidir inşallah
kızlar cuma işe gelemedim nüfus kağıdım ve soyadım değişti.
artık başka biriyim. beklerken okudum cepten yazdıklarınızı ama, yazamadım cepten zor oluyor.
3 gün tatilden sonra iş zorluyor bide yeni saat düzeni.
bide eşten ayrılmak.
akşam olsunnn
darısı en güzel şekilde size olsun edacım.
Ben heyecanın yanında tedirgin oluyorum yaa(
canım ayak ölçüsü aldılar; özel sipariş olacak ondan 100 verecem. ama açılış fiyatını duysaydınız ve yaptığım pazarlığı adam benden illallah etti. 100'e verdi. yapılıyor şuan ayakkabım. bu arada benim ayaklarım arası 1 numara farkediyorda:26::26: biri 40 biri 39 maşşallah sadrazam kayığı gibi
canım ayak ölçüsü aldılar; özel sipariş olacak ondan 100 verecem. ama açılış fiyatını duysaydınız ve yaptığım pazarlığı adam benden illallah etti. 100'e verdi. yapılıyor şuan ayakkabım. bu arada benim ayaklarım arası 1 numara farkediyorda:26::26: biri 40 biri 39 maşşallah sadrazam kayığı gibi
neden bitanem tedirginliğin sebebi nedir kuzum gel yamacıma bakim:89:
edaaa annem bana yelek ördürmüş yine dedi bunuda alır gidersin aman üstünden çıkarma. dün alışverişte saten gecelik aldım kıyameti kopardı sakın onu giyme üşütürsün hasta olursun diyor
Ben nasıl gelinim anlamadım arkadaş yer gök ben olacam düğünde resmen. Giyecem 15 punto 40 nömero ayakkabılarımı. Devleşecem sahnede. Zaten iriyim ( 42 beden sölemesi ayıp) yani 70 kiloyum (69.330 gr :26::26::26::26:). Bana çözüm lazım. Hani diceksiniz bu kız 1.80 felan boylu diye ama 1.67yim yaniii toplasan bir küp gelin. Allahtan yüzüm küçük. Popo büyük. Popoyu gelinlik kapatıyor yırttım azıcık oradan
Ben nasıl gelinim anlamadım arkadaş yer gök ben olacam düğünde resmen. Giyecem 15 punto 40 nömero ayakkabılarımı. Devleşecem sahnede. Zaten iriyim ( 42 beden sölemesi ayıp) yani 70 kiloyum (69.330 gr :26::26::26::26:). Bana çözüm lazım. Hani diceksiniz bu kız 1.80 felan boylu diye ama 1.67yim yaniii toplasan bir küp gelin. Allahtan yüzüm küçük. Popo büyük. Popoyu gelinlik kapatıyor yırttım azıcık oradan
Uzaklık canım, başka bişey yok çok şükür...
Bitanemi özledim diyorum, arkadaşım diyoki ilkez duydum senden özledim kelimesini
Çok gaddar gördüm kendimi
Isıtan olacak annecim deseydin
Anacım ayaklarına şaşırdım bee, 40 numara Maşallahın var yani :))
Benim terlikte 35 numara, herke şaşırıyor :))
Anacım ayaklarına şaşırdım bee, 40 numara Maşallahın var yani :))
Benim terlikte 35 numara, herke şaşırıyor :))
35 numara mı :) benim çok samimi arkadaşım var 35 numara çok zor ayakkabı buluyor. ona bazen takılırım nasıl dengede duruyorsun diye o da benle dalga geçer, travesti reyonundan al sen ayakkabını diye :))
kız bende 36 giyerim ayaklarım ellerim ufacıkkk ha bide kulaklarım minnacık
hoşgeldn ayşecm geç grdm ne gzel anlatmşsn darısı başımıza inşallah gerçi bn soyadıma ekleme yapıcam değştrmycem ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?