• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben çocukluğumdan beri çok spor yaptım. Ağır sporlar yaptım; çoğu erkek dayanamzdı. Komando gibi çalıştırlar hocalarım vaktiyle. Ondan galiba ayaklarım 40 numara, kendim iri, ellerimi keşkem görseniz :)) İlerde çocuğuma spor yasağı koyacam galiba :)))

Ayy bende o yüzden düşünmedim kız, iki soyisim çok uzun oluyor...
Zaten nişanlımda hemen politikaya başladı, feminist olma dedi durdu...
Aile reisi oymuş :))

benim eşim nişanlıyken şey diyordu çok gülüyordum. henüz öyle bişey olmadı ama ne yapacağız görürüz olursa:nazar:

ikimiz bir konuda farklı düşünüyorsak, benim dediğim olacak. :1:

Dün güya arkadaşlarımı davet etmiştim ama arkadaşımın annesi ve kayınvalidesi geldi, bir arkadaşım gecikti, bir ara gelen arkadaşta bi yere kadar gitti koca kadınlarla kaldım :(( Çok sinir oldum yaa, büyük konuşmak istemiyorum ama gelinin peşine kayınvalideler neden takılır anlamıyorum bir türlü. Ya bırakta gelinin rahat rahat arkadaşlarıyla otursun, birde sıkıldım demezmi insan iyice sinir oluyor yaa...
Hiç hayal ettiğim gibi geçmedi dün, güya arkadaşlarımla oturup konuşacaktık ama olmadı :((

Dün güya arkadaşlarımı davet etmiştim ama arkadaşımın annesi ve kayınvalidesi geldi, bir arkadaşım gecikti, bir ara gelen arkadaşta bi yere kadar gitti koca kadınlarla kaldım :(( Çok sinir oldum yaa, büyük konuşmak istemiyorum ama gelinin peşine kayınvalideler neden takılır anlamıyorum bir türlü. Ya bırakta gelinin rahat rahat arkadaşlarıyla otursun, birde sıkıldım demezmi insan iyice sinir oluyor yaa...
Hiç hayal ettiğim gibi geçmedi dün, güya arkadaşlarımla oturup konuşacaktık ama olmadı :((

kötü olmuş esracım, neden öyle oldu ki.
kızlar dün eltim geldi oturmaya ilk kez.
güzel ağırladım.
3 te geldi, 10 da gitti gece.

denizlide herkes beni anlatıyormuş.
ayşe olsa şöyle derdi, böyle derdi diyorlarmış.
bayramda 4 gün oradaydık ya sevdiler beni herhalde.

bana yoruldun diyorlardı gelinler yorulmaz diyordum. falan geyik yapıyordum.
baktım yoruluyorum geyiğe vermiştim. güleryüzlü olayım diye.
ilk kez görüştük sonuçta.
hoşuma gitti bu durum. :1:

kızlar ben çocukluğumdan beri çok spor yaptım. Ağır sporlar yaptım; çoğu erkek dayanamzdı. Komando gibi çalıştırlar hocalarım vaktiyle. Ondan galiba ayaklarım 40 numara, kendim iri, ellerimi keşkem görseniz :)) İlerde çocuğuma spor yasağı koyacam galiba :)))

Kız bende çok spor yapardım ama o kadar ağır değildi tabi.
Genelde hocalar erkeklerle yarıştırırdı beni :))

benim eşim nişanlıyken şey diyordu çok gülüyordum. henüz öyle bişey olmadı ama ne yapacağız görürüz olursa:nazar:

ikimiz bir konuda farklı düşünüyorsak, benim dediğim olacak. :1:

:1::9:
Bizimkide öyledir, ben bazen formalite icabı izin alırım, bakıyorum hemen kendini bişey sanıyor...

kötü olmuş esracım, neden öyle oldu ki.
kızlar dün eltim geldi oturmaya ilk kez.
güzel ağırladım.
3 te geldi, 10 da gitti gece.

denizlide herkes beni anlatıyormuş.
ayşe olsa şöyle derdi, böyle derdi diyorlarmış.
bayramda 4 gün oradaydık ya sevdiler beni herhalde.

bana yoruldun diyorlardı gelinler yorulmaz diyordum. falan geyik yapıyordum.
baktım yoruluyorum geyiğe vermiştim. güleryüzlü olayım diye.
ilk kez görüştük sonuçta.
hoşuma gitti bu durum. :1:

Kötü olmazmı, son görüşmemizdi bi daha nerde görüşücez sanki :((
Ne güzel ayy, zaten güleryüzlüsün kıss

Nazar değmesin inşallah bugün hiç işim yok resmen işyerinde çay-kahve içip duruyorum. Tam zamanlı yazılanları okuyorum. Kızlar gelin size de çay söyleyim koca ayaklı beytepeden herkeşe benden çay :)

Ne alaka kıza takıldılar ki kötü olmuş ya; neyse canım bir dahakine inşallah istediğin gibi olur. bir daha gelmezler zaten neden geldiler ki ya hayrett bişii

Ne alaka kıza takıldılar ki kötü olmuş ya; neyse canım bir dahakine inşallah istediğin gibi olur. bir daha gelmezler zaten neden geldiler ki ya hayrett bişii

Her yerde kızın peşine takılıyor, geçenlerde yine bir arkadaş grubuyla toplanmıştık yine gelmişti, gençte değilki oturup muhabbet edilmiyor. Ayy korktum yaa kayınvalidem böyle olmasın benim :((

Her yerde kızın peşine takılıyor, geçenlerde yine bir arkadaş grubuyla toplanmıştık yine gelmişti, gençte değilki oturup muhabbet edilmiyor. Ayy korktum yaa kayınvalidem böyle olmasın benim :((

Ya yok böle olmaz inşallah ne işi var koca kadının. Ama arkadaşında çağırıyordur belkide. Belki illa gelin diyordur. Öyle bir durum yok değil mi?

Ay şimdi bende sıkıldım yapacak bişiy bulamadım. Böyle zamanlarda KK'da "evim güzel evim" diye bir başlık var. Evlerini fotolarını çekip koyuyorlar. Onlara bakıyorum. Tavsiye ederim.

Ya yok böle olmaz inşallah ne işi var koca kadının. Ama arkadaşında çağırıyordur belkide. Belki illa gelin diyordur. Öyle bir durum yok değil mi?

Yok canım, arkadaşımda kızıyor zaten. Hatta son zamanlarda başka odaya geçtik oraya bile geldiler...
Neyse pazar günüm hiç hayal ettiğim gibi geçmedi o yüzden sinir oldum, geçti gitti artık...

ayh kızlar patlayacağım sıkıntıdan :50:
bende kübracım bende.

Ay şimdi bende sıkıldım yapacak bişiy bulamadım. Böyle zamanlarda KK'da "evim güzel evim" diye bir başlık var. Evlerini fotolarını çekip koyuyorlar. Onlara bakıyorum. Tavsiye ederim.

beytepe benim evimi gördün mü canım.
görmediysen albümlerime bakabilirsin.

Yok canım, arkadaşımda kızıyor zaten. Hatta son zamanlarda başka odaya geçtik oraya bile geldiler...
Neyse pazar günüm hiç hayal ettiğim gibi geçmedi o yüzden sinir oldum, geçti gitti artık...

esracım neler yaptın ikram.

Back
X