• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoş gelmişsin güll

Buket bence o gelinlik 1. hak etmiyor.
Ben gelinlik konusunda çok kararsız kalcam gibi görünüyor bakalım ne olcak.

bencede hakkını yediler diğer gelinliğin:1: Bende ona benzer birşey bulup balıklama atlamayı düşünüyorum canım sende bulursun nişanlığın çok cici zevkine güveniyorum senin

bu tarzda gelinlik bakıyorum işte dikimle uğraşmak sonradan süpriz yaşamak istemiyorum benim düğünüm kışa olacağı için bu senede bu gelinlik çok moda olduğu için bunu illa kiralık yaptıran vardır diye düşünüyorum canım tüm moda evlerini dolaşırım:1:

inşallah gönlüne göre bulursun canım gelinliğin içine sinmesi çok önemli çünkü :)

bizde kına içi salo tutacağız canım.1250 falan uygu fiyata bi salo bulduk orayı tutacağız.Çünkü ben kendim tutuyorum salonu oyüzden bütçemi aşmaması lazım:27:

Benim tutacağım salon 700 kişilik çok iyi bir salon değil fiyatı 600 lira dediler, orkestra olmazsa 500 olur dediler, belki pazarlıkla daha düşük olur. Cuma akşamı olmasıda fiyatı düşürüyor tabi...

evet esracım yaaaa
türkçe olsun diyorum klasik müzilte olmasın istiyommm
ffikrin varmı ?????

kızlarrr düşüncesi olannn :44:

Valla ben Rafet'in evlenirmisin benimle şarkısını çok seviyorum, ama oda eskidi sanırsam...

Back
X