• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde bursa cha cha da olucak inş tatlım..inş tatlım tek isteğimiz bu zaten hepimizin..hepimiz kocişlerimizle mutlu mutlu bi hayatı geçirmek..

ne demek tatlım inş ya az bi süre kaldı daha meydanda ev yok

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/421429-kizlar-buda-gelinligim.html mm ben yemekli istemedim düğünümü ne gerek var o kadar parayı biz yemedik alın siz yiyin demeye..birde gelenler oynamaktan hem yemek yiyemiyorlar hem de onu beğenmedik bunu beğenmedik diye laf söylüyorlar..gazlı içecek,düğün pastası ve kuru pasta olucak..valla ben aysiradan %30 luk indirim döneminde aldım birde ordaki arkadaşım kendi alıyormuş gibi biraz daha indirim yaptı 2400 müydü neydi bunun içinde özel yapım kese,tac,iki tane biri dizlere kadar diğeri 7 metre uzunluğunda duvak,çiçek,saç tokaları..sen gelinliğini nerden aldın kaça aldın tatlım?

Güzelmiş canım gelinliğin:nazar: Cha Cha zaten pastalı düğüne 10 bin dedi bize:52: Beni daha istemediler canım o yüzden gelinlik yok daha piyasada:1:

selin bize bebek beklediğini müjdelemişti ama uzun zamandır gelmedi inşallah bebekte oda iyidir

selin hamileymiş ayşemmm :1:

heee doğru hatırladımmm.
ay bi an elçin hamile sandım elçinin yazdıklarını araştırıyyordum heyecanlaa.

kızlar ben çıkıyorum
yarın projedeyim gelemem
kolaylıklar telaşlarınızda

dün hava aydınlık diye çarşıya çıktım sofra bezi felan aldım demlik altlığı felan bir yağmur bastırdı anlatamam eve gidene kadar sırılsıklam oldum :)))

:1::1: eee kızlar çarşı pazar geç kapanıcak artık havalar güzel diyodun nolduuuuu :60: üşütme dikkat et bugun kendine

vallahi canım ama babam eve almayacak kap kaşık ile kafayı bozduğum için hergün bardak çanak taşıyorum :(((( hastalık sanırım gümüşlük felan da yok almadım nere koyacağım ben onları bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız
yaa ben çok kötüyüm yaa
boğazım berbat durumda gene akşam çok hasta oldum
bu sabahta zor kalktım
yorgunluğun üstüne bide bu hastalık çıktı
bide dün beyaz eşyalar gelicekti ya
akşam üstü çıkmadan kayınvalidemle konuştum bulaşık makinesi sığmadı dedi
nasıl moralim bozuldu
gittim baktım
aslında sığıcak ama makinenin arkasına gelen yerde gider borusu var kirişten dolayı oraya takılıyo
servis su tesisatçıları ona bi çözüm bulur demiş
kayınpederim bu akşam getirticekti birini inşaallah olur yaa
yoksa çok çirkin olucak

günaydın kızlar nasılsınız
yaa ben çok kötüyüm yaa
boğazım berbat durumda gene akşam çok hasta oldum
bu sabahta zor kalktım
yorgunluğun üstüne bide bu hastalık çıktı
bide dün beyaz eşyalar gelicekti ya
akşam üstü çıkmadan kayınvalidemle konuştum bulaşık makinesi sığmadı dedi
nasıl moralim bozuldu
gittim baktım
aslında sığıcak ama makinenin arkasına gelen yerde gider borusu var kirişten dolayı oraya takılıyo
servis su tesisatçıları ona bi çözüm bulur demiş
kayınpederim bu akşam getirticekti birini inşaallah olur yaa
yoksa çok çirkin olucak

geçmiş olsun canım
sıkma canını olur dedikleri gibi hortumu uzatırlar vardır çözümü bizim evdede fırın da olmuştu aynı problem babam boruyu uzattırdı merak etme hallelur

Back
X