2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayakkabı felan baktım en yüksek topuklulara 95 diyor adam bir kere giyerim ben onu nasıl duracam üstünde anlamadım

denizcim bizim burdada öyle fiyatlar
ama ben kına gecesi kıyafetimde belli olsun o zaman alıcam
tanıdık ayakkabıcı var çokta güzel modeller gördüm geçen gün
ordan alırsak baya indirim yapar

geçmiş olsun canım
sıkma canını olur dedikleri gibi hortumu uzatırlar vardır çözümü bizim evdede fırın da olmuştu aynı problem babam boruyu uzattırdı merak etme hallelur

inşallah olur canım yaa
yoksa makine dolaplardan bi karış önde duruyo
hadi öyle kullanayım desem
bu seferde kapağını açınca buzdolabına çarpıyo

geçmiş olsun tatlım sıkma canını tesisatçılar halleder olmadı ben bizim ustaları yollarım :)

diktirmeyi düşündüğüm model iki modeli birleştirdim üsüt kısmı biraz daha yukarıda olup askı olacak

deniz amma da yaratıcısın kız
modellerin kafalarını bacaklarını kesmiş
allah seni iyi etsin
modelin üstü çok hoşmuş
ama altı biraz abartılı gibi geldi bana sanki
bide ben hem güpür hem taş kullanılan gelinlikleri sevmiyorum nedense
ikisinden biri tercih edilmeli diye düşünüyorum
tabi ki bu benim fikrim

altı o kadar kabarık olmayacak canımcım birde o kadar uzun olmayacak o kumaştan istemiyorum saten gibi taşlı olan ksımıda gübür üstü taş model orak bu şeklide birebir aynısı olmayacak yani bir kaç haftam daha var belki son dakika değişikliği yapabilirim

ben göremedim açılmadı canım ama sen beğendiysen eminim güzeldir ve gönlündeki gibi olur

günaydın gıslaarrr
rüyamda güya evimizin (yeni evimizin) içine eşya taşınıyordu ve Bosch buzdolabımızı dolu bir şekilde getiriyordu
dolabın kapağını açıyorum bakıyorum ki en sevdiğim şeyler var dolapda
totom açıkda değildi ama hayırdır Inşallah

zaten etek kısmından olacak goğüs kısmına ve yan kısıma vede askı
model bu tarz işte gelinlikçi çağıracak nisanda kesinleştireceğiz edacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…