- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.121
biraz ruh haiyle alakalı dün biraz sıkıcı lıktan bahsediyorduk yorgun gibi felan harcayınca gözlerim açıldı bende gittim dün yine kap kaşık aldım para gitti rahatladım başım göğe erdi şuan iyi hissediyorum kendimi zeynepcim
yada kendimle ilgili şeyler alıncamı bu böyle oluyor
allah yardımcı olsun öderken denizim.
biraz ruh haiyle alakalı dün biraz sıkıcı lıktan bahsediyorduk yorgun gibi felan harcayınca gözlerim açıldı bende gittim dün yine kap kaşık aldım para gitti rahatladım başım göğe erdi şuan iyi hissediyorum kendimi zeynepcim
yada kendimle ilgili şeyler alıncamı bu böyle oluyor
ayy heyecan yaptım şimdi :))
bende alışveriş yapmak istiyorum evimee, klozet takımı aldım ama banyo paspasıda almak istiyorum...
selamlar kızlarr.
ancak girebildim.
nesrin güzel günlerde kullan cnm mobilyalrın çok şık.
kızlarr bu parasızlıkta gittim miorre den çamaşır dore dende ruj aldım off hakim olamadım kendime pişmanımm
Ay evet para gidince ruhuma iyi gelio benimde
:d işin komik tarafı ruju aldım ama hiç tarzım olmayan bir ton pudra rengi gibi ben hep kırmızı tonlarında sürerim oysaki :d
sorma zeynep bende arkadaşım katalog getirmiş nbbdi sanırım bihter geceliği siparişi verdim sonra nasıl pişman oldum evime birşeyler alırdım diye ama yapacak birşey yok alınmış alınmıştır
sorma zeynep bende arkadaşım katalog getirmiş nbbdi sanırım bihter geceliği siparişi verdim sonra nasıl pişman oldum evime birşeyler alırdım diye ama yapacak birşey yok alınmış alınmıştır
demekki bir ben değilmişimAlemsın ha bende bimden almıştım kırmızı öyle böyle değil zaten dudaklarım ince bir sürdüm kenidmi bir tuaf hissettim sanki çok sürcem ne alıyorum dedim ama aldım işte bende yapıyorum arada öyle şeyler
Allah borcu olan herkesin yardımcısı olsun ben 1.5 senede ögrenim kredisi borcumu ödedim 5.500 tl geçen ay bitti onun dışında şu anda 2.000 tl kredi borcum kaldı sadece bitmesine 1 yıl var erken ödesem bana indirim yapmazlar mı kızlar ?
Onun dışında şöyle bir fikir oluşturdum kendimce düğünden önce 1.000 tl'ye gidip elektrik süpürgemi,ütümü ve küçük ev aletlerimi alıcam?Bulaşık makinemi de babannem alıcak şimdi de ufak tefeklerimi alıyorum işte...
Amannn Zeynep ne canını sıkıosun Adil Işık'ta indirim var die seneye evli olucam giyerim die bir sürü şey aldımm bırak biraz da kendimizi şımartalımm...
Allah borcu olan herkesin yardımcısı olsun ben 1.5 senede ögrenim kredisi borcumu ödedim 5.500 tl geçen ay bitti onun dışında şu anda 2.000 tl kredi borcum kaldı sadece bitmesine 1 yıl var erken ödesem bana indirim yapmazlar mı kızlar ?
Onun dışında şöyle bir fikir oluşturdum kendimce düğünden önce 1.000 tl'ye gidip elektrik süpürgemi,ütümü ve küçük ev aletlerimi alıcam?Bulaşık makinemi de babannem alıcak şimdi de ufak tefeklerimi alıyorum işte...
Amannn Zeynep ne canını sıkıosun Adil Işık'ta indirim var die seneye evli olucam giyerim die bir sürü şey aldımm bırak biraz da kendimizi şımartalımm...
nakit olmuyor insanın elinni altında cart cart geçiyorum kredi kartlarını bir ay alıyorum diğer ay ödüyorum aslında bilinçlı kullanıldığı halde faydalı çok ben senelerdir kullanıyorum allahtan limitlerini az ayrltıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ama işte bol kazançlanalım da onlara gerek duymayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?