2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy heyecan yaptım şimdi :))
Bende alışveriş yapmak istiyorum evimee, klozet takımı aldım ama banyo paspasıda almak istiyorum...

kızlar iskambil falım diyorki ;

Sinek Sekizlisi
Siz, şimdiye kadar epeyce darlık ve sıkıntı çektiniz. Gönlünüz ve kalbiniz hiç bir zaman tatmin edilmedi... Fakat : artık sevince ve saadete kavuşmanızın zamanı gelmiştir... Niyetiniz evlenmekse muradınıza kavuşacaksınız. Şayet maddi durumunuzun artmasını istiyorsanız; bu dileğiniz de yerine gelecektir. Size yakında hayırlı bir kara yolculuğu var. Bir kimseden büyük bir iyilik görecek, statünüz ve kariyeriniz artacaktır. Yalnız ailenizden birisi gurbete gidecek ve bir daha geriye dönmeyecektir. amaniiin abim belçikaya gidicem maç için gelmicek derkennnnnn

ay evet para gidince ruhuma iyi gelio benimde
işin komik tarafı ruju aldım ama hiç tarzım olmayan bir ton pudra rengi gibi ben hep kırmızı tonlarında sürerim oysaki

ayy heyecan yaptım şimdi :))
bende alışveriş yapmak istiyorum evimee, klozet takımı aldım ama banyo paspasıda almak istiyorum...

nakit olmuyor insanın elinni altında cart cart geçiyorum kredi kartlarını bir ay alıyorum diğer ay ödüyorum aslında bilinçlı kullanıldığı halde faydalı çok ben senelerdir kullanıyorum allahtan limitlerini az ayrltıyorum şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ama işte bol kazançlanalım da onlara gerek duymayalım

sorma zeynep bende arkadaşım katalog getirmiş nbbdi sanırım bihter geceliği siparişi verdim sonra nasıl pişman oldum evime birşeyler alırdım diye ama yapacak birşey yok alınmış alınmıştır

Ay evet para gidince ruhuma iyi gelio benimde
:d işin komik tarafı ruju aldım ama hiç tarzım olmayan bir ton pudra rengi gibi ben hep kırmızı tonlarında sürerim oysaki :d

Alemsın ha bende bimden almıştım kırmızı öyle böyle değil zaten dudaklarım ince bir sürdüm kenidmi bir tuaf hissettim sanki çok sürcem ne alıyorum dedim ama aldım işte bende yapıyorum arada öyle şeyler

sorma zeynep bende arkadaşım katalog getirmiş nbbdi sanırım bihter geceliği siparişi verdim sonra nasıl pişman oldum evime birşeyler alırdım diye ama yapacak birşey yok alınmış alınmıştır

iyi yaptın çıktı aradan zaten evine alacaksın bundan sonra bende 100 tl lik aldım 4 5 tane gecelik şimdi almaya kalksaydın belki 1 tane alabilirdim

demekki bir ben değilmişim
arada kendimizede almak lazım
kadın birde fantazi çamaşırları gösterio
hayatta almam dedim onlara verceğim parayla eve alırım
ama önceden alımştım şimdi almam zaman daraldı

Allah borcu olan herkesin yardımcısı olsun ben 1.5 senede ögrenim kredisi borcumu ödedim 5.500 tl geçen ay bitti onun dışında şu anda 2.000 tl kredi borcum kaldı sadece bitmesine 1 yıl var erken ödesem bana indirim yapmazlar mı kızlar ?

Onun dışında şöyle bir fikir oluşturdum kendimce düğünden önce 1.000 tl'ye gidip elektrik süpürgemi,ütümü ve küçük ev aletlerimi alıcam?Bulaşık makinemi de babannem alıcak şimdi de ufak tefeklerimi alıyorum işte...

Amannn Zeynep ne canını sıkıosun Adil Işık'ta indirim var die seneye evli olucam giyerim die bir sürü şey aldımm bırak biraz da kendimizi şımartalımm...

benimde üstüme başıma almam lazımda ne bilim alınca suçlu hissettim kendimi
aminn cnm

İndirim yaparlar meltem.
nişanlımın borcunu peşin kapattık indirim yapmışlardı.

Zeynepcim emin ol Allah yardım ediyor
Benim maaşım iyi olmasına ragmen gecen ay sıkıstım
Net maasım 2200 lira ki doğu görevinde 340 lirada fazla para alıyordum
Ama kardesime verdim cıkarıp sıkıştı elim biraz
Ne yapıcam derken maasıma 70 lira zam geldi nasıl sevindim anlatamam
İnsan bazen cok sıkısıyor ama kendini sıkmaya değmez yardım eder yuva kurana rabbim..

Aynen öyle, yıllardır kullanıyorum çok şükür diğer aya hiç atmadım...

Aslında nakit para olunca daha karlı alışveriş oluyor, ama kalmıyorki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…