- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #63.321
hadi hayırlsı buket nişanlın nasıl çk heyecanlımı
bnuda en az diğrleri kadar beğendm çk hoşmş buket annen ticarete başlasn :))
kızlar bende sizinle paylaşayımm mutluluğumu...sözlü nişanlı deilim ben...erkek arkadaşım ailesiyle konuşmuş eylülde nikah yapıcamızı söylemiş...ailesi de mutlu olduklarını yapılması gerekenleri yapacaklarını söylemiş...mayıs sonu tanışma olacak haziranda da aile arasında nişan...
birde bugün bir iş görüşmesi için aradılar güzel bir pozisyon yarın görüşmem olacak bana şans dileyin lütfen...
kızlar bende sizinle paylaşayımm mutluluğumu...sözlü nişanlı deilim ben...erkek arkadaşım ailesiyle konuşmuş eylülde nikah yapıcamızı söylemiş...ailesi de mutlu olduklarını yapılması gerekenleri yapacaklarını söylemiş...mayıs sonu tanışma olacak haziranda da aile arasında nişan...
birde bugün bir iş görüşmesi için aradılar güzel bir pozisyon yarın görüşmem olacak bana şans dileyin lütfen...
zaten bir tane daha kutu yaparsa dükkana getirip satacağım canım ne yapacağım ben o kadar kutuyuHeyecanlandım diyordu dün akşam inş. güzel geçer kızlar dua edin ailemin içine sinsin gönülleri razı olsun
arka arkaya güzel haberler gelmiş senden eylem maşallahBizde mayısta söz haziranda nişan düşünüyoruz. İnş. işinde hayırlısı ile olur eylemcim dualarım seninle
kızlar maşallah ev çok güzel bizimde olurmu böyle acep
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi-19.html
sen bekleyen müşterilerle sohbet etsen onları kırsan geçirsen yeter be zuzum
evi güzel huzurla mutlulukla otursunlar ama benim evim daha güzel olacak
Oooo topikte 2 heyecan bir arada, hadi hayırlısı...
Çok güzel geçecektir eminim...
Benim nişanlım gibi gevezeyseler eminim ailelere söz kalmadan iş bitecektir
saol canım benimm...Allah razı olsun...bende senin güzel haberlerini okurum pazartesi günü...inşallah herşey yolunda gider...bir adım atıldı mı zaten gerisi gelir...benimde dualarım seninle tatlım...
bol şans eylem inşallah hayırlsı olr sende 2011 gelnlernden olrsn :)kızlar bende sizinle paylaşayımm mutluluğumu...sözlü nişanlı deilim ben...erkek arkadaşım ailesiyle konuşmuş eylülde nikah yapıcamızı söylemiş...ailesi de mutlu olduklarını yapılması gerekenleri yapacaklarını söylemiş...mayıs sonu tanışma olacak haziranda da aile arasında nişan...
zaten bir tane daha kutu yaparsa dükkana getirip satacağım canım ne yapacağım ben o kadar kutuyuHeyecanlandım diyordu dün akşam inş. güzel geçer kızlar dua edin ailemin içine sinsin gönülleri razı olsun
sağol eylemcim ruh ve zevk ikizim kader ikizimde olacaksın galiba
kızz bukoooo gönlüm tutmadı mı sevmedimmide suratımı acayip asarım :))en çok konuştuğum yer burası valla :86:
o konuda tövbe haşa bişi demem zaten orası kesin
di mi canım yaa...aynı zamanlara denk gelicek telaşlarımız fikir alışverişi yaparız artık...
bol şans eylem inşallah hayırlsı olr sende 2011 gelnlernden olrsn :)
ayy saol canım...bizde eylülde düşünüyoruz planımızı hep öyle yaptık ama ailesinin de haberinin olması onay vermeleri çok mutlu etti beni...konuşmuşlar herşeyi nişandan nikaha eşyadan kına gecesine takıya kadar...
bol şans eylem inşallah hayırlsı olr sende 2011 gelnlernden olrsn :)
amin amin inşallah buketcm annen zaten önceden bi gördü okey verdigeriside gelr inşallah
Keşke aynı şehirde olsaydık eylem ya:S ama sen bana ordanda yardım edersin dimi:13:
hoşbulduk cnm.hoşgeldin canım. Sağol fıstığım bende beğendim bunuda kutu koleksiyonuma ekledim inşallah bir daha kutu yapmaz
hayırlısı olsun canımmkızlar bende sizinle paylaşayımm mutluluğumu...sözlü nişanlı deilim ben...erkek arkadaşım ailesiyle konuşmuş eylülde nikah yapıcamızı söylemiş...ailesi de mutlu olduklarını yapılması gerekenleri yapacaklarını söylemiş...mayıs sonu tanışma olacak haziranda da aile arasında nişan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?