2011 gelin adayları buyrun sohbete

ohhhhhh pandoşşş muradına erdinnnn listelerde bi biz kaldıkk:)) nasıl gidiyor kız evlilik fotolarda çok şekersiniz bebişimmm

Evliliğe alışmaya çalışıyorum. Tam anlamıyla alışamadım henüz canım.
Ben sabah işe geliyorum. Eşim (hep nişanlım diyesim geliyor niyeyse :) de 3 te işe gidiyor . Gece 12 de eve geliyor.
Birimiz sabahçı birimiz akşamcıyız. 1 2 saat anca görüyoruz birbirimizi.
En çokta aile özlemi zor oluyor. Annemi çok özlüyorum. Düne kadar hergün ağlıyodum ama artık alışıyorum galiba ağlamayı bıraktım :)

canım sen bizim ablamızsın yapma böyle çok seviyoruz biz seni

günaydın denizcim

meltoşum bugün 1de doktora göstericem inşallah bişey çıkmaz.
haberdar ederim canım.

inşallah çıkmaz canım insan az çok kendini bazen tahmin edebiliyor ama bu hassas sanırım anlaşılacak gibi değil
sen yaz bizlerde merak ederiz günde kırk defa girip çıkıyoruz inan açıp bakmadan çıktığım oluyor bazen sayfalara yetişemiyor insan doktora gideceğini biliyordum zaten takiptesin

Ne doktoru neyin vardı ki Ayşe.
Geçmiş olsun.

aslıcım kist çıkmıştı bende kontrole gittim yine büyümüş biraz bugün ultrason vs çektiricem bakalım

günaydın ayşecim özele mi gidiyorsun normal doktorun varmı
bende senin gibi altı ay olsun gitmeyi düşünüyorum

denizcim şirkette özel sağlık sigortamız var özel hastaneye gidiyorum balım

günaydın kızlar hepinize ....
b
# gereksizce
# kradese
# kleopatra_06
# sara_k
# KK Pro ÜyePandomim
# shewall
# DENİZKOYDUMADIMI
# caffelatte

GÜNAYDINNNNNN

günaydın fıstıklar

buyrun kızlar kahvaltı edelim beraber gelin bana.

ay kıyamam aslıcım ama biz şanslıyız aynı şehirdeyiz gurbet olmak daha zordur. Sana sormuşmuydum ben acı var mıydı acı

Aslıcımm kaynanayla iletişimin nasıl?

canım iyi gidiyor. inşallah hep öle gider.
ama kayınvalidemin hastalığı daha bi ilerledi. =(
konuşmaları birbirine karışıyor. yemek yerken çatal kaşığı zor tutuyor.
Allah şifasını versin onun haricinde bi sıkıntımız yok.

Benide listeye ekleyebilirmisiniz acaba:44::44:

düğün kına tarihini yaz ekleyeyim.

işe gelirke metroda bir uykum geliyor anlatamam eşime dayadım kafayı uyumuşum indi eşim ben 3 durak sonra inityorum dediki yenimi evliisiniz sevgilimisiinz bende yeni evliyiz bir ayı geçti dedim bende kızımı verdim bir hafta oldu balayından dün geldiler alışmadım yatağı felan boş çok zor dedi oda alışamamış dedim alışıersıznız bizde zorlandık ama şimdi eve gitmee can atıyoruz yakın dedim bir saatlik yoldaymış uzak diyor millet ehiler arası gidiyor dedim üzülme :)

Aslıcımmm Allah şifasını versin çok geçmiş olsun sen öleee balayı resimlerinde ne güzel çıkmışsın bakıyım hele ikinizde klasik giyinmişsiniz ya o resimde çok güzel

akşam kandil diye yarım saat erken çıktım
yemek ysaptım patatesli tavuk yemeği şehriye pilavı birde hazır çorba açıverdim

un helvası tarifi yerine süt helvası tarifine bakıp süt helvası yaptım ama bir güzel olmuştu ki anlatamam
bende helva gibi kararcak diye bekliyorum bilmediğim zaman çok komik geliyor sallıyorum resmen

12 kasım düğün
10 kasım yada 9 kasım da kına olack heralde

ayşecim doktora gidiyomuşsun bugün
geçmiş olsun canım sonucu bize bildir
ama öyle yazmıycam falan deme
sen gel kendinden haberleri bildir
bazen oluyo öyle yorumsuz kalınan zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…