- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.021
işe gelirke metroda bir uykum geliyor anlatamam eşime dayadım kafayı uyumuşum indi eşim ben 3 durak sonra inityorum dediki yenimi evliisiniz sevgilimisiinz bende yeni evliyiz bir ayı geçti dedim bende kızımı verdim bir hafta oldu balayından dün geldiler alışmadım yatağı felan boş çok zor dedi oda alışamamış dedim alışıersıznız bizde zorlandık ama şimdi eve gitmee can atıyoruz yakın dedim bir saatlik yoldaymış uzak diyor millet ehiler arası gidiyor dedim üzülme :)
Aslıcımmm Allah şifasını versin çok geçmiş olsun sen öleee balayı resimlerinde ne güzel çıkmışsın bakıyım hele ikinizde klasik giyinmişsiniz ya o resimde çok güzel
akşam kandil diye yarım saat erken çıktım
yemek ysaptım patatesli tavuk yemeği şehriye pilavı birde hazır çorba açıverdim
un helvası tarifi yerine süt helvası tarifine bakıp süt helvası yaptım ama bir güzel olmuştu ki anlatamam
bende helva gibi kararcak diye bekliyorum bilmediğim zaman çok komik geliyor sallıyorum resmen
başlığı ben kapattım ben açtım:)) günaydın bayanlar:)
evett bebişimmm dün pc engelliydi hiçbirşeyy açamadımm çıldırdımm yaa ya resmenn( bugün açıldı allahtann
günaydın kızlar
doktora gidecem diye evdeyim bugün
güzel geçsin gününüz
artık girince uzun yazmayacağım sohbet arasında bölünüyo
kimse yorum yazmıyor bana.
Vakit olunca sohbete gelirim sadece
akşam kandil diye yarım saat erken çıktım
yemek ysaptım patatesli tavuk yemeği şehriye pilavı birde hazır çorba açıverdim
un helvası tarifi yerine süt helvası tarifine bakıp süt helvası yaptım ama bir güzel olmuştu ki anlatamam
bende helva gibi kararcak diye bekliyorum bilmediğim zaman çok komik geliyor sallıyorum resmen
canım sen bizim ablamızsın yapma böyle çok seviyoruz biz seni
inşallah çıkmaz canım insan az çok kendini bazen tahmin edebiliyor ama bu hassas sanırım anlaşılacak gibi değil
sen yaz bizlerde merak ederiz günde kırk defa girip çıkıyoruz inan açıp bakmadan çıktığım oluyor bazen sayfalara yetişemiyor insan doktora gideceğini biliyordum zaten takiptesin
ayşecim doktora gidiyomuşsun bugün
geçmiş olsun canım sonucu bize bildir
ama öyle yazmıycam falan deme
sen gel kendinden haberleri bildir
bazen oluyo öyle yorumsuz kalınan zamanlar
oh be sonunda ölüyorum anacım demeyen bizi rahatlatan bir gelincik çıktıSağol aslıcım
günaydın kızlar,
hafta ortasındayız nihayet
Ayşeciğim geçmişler olsun canım, hangi doktora gidiyorsun?
bende cumartesi saat 10:00 da miyomlarım icin doktora gideceğim randevu aldım
Züleyha bizim çıtırımız nasıl gidiyor nişanlılık kızlar ben agustos da yazmaya baslamıstım size topicte Duygu vardı o neden gelmiyor artık?
valla canım biz bi ara onunla konuşuyoduk msn de falan
şubatta nişanları oldu onların
nişandan sonra işi bıraktı
sonra msn de de karşılaşmadık hiç
aslında tel numaralarımızı da vermiştik ama
benim düğün telaşı falan girince hiç görüşemedik bidaha ne durumdadır hiç bilmiyorum
bi ara arayayım bari ben onu
aslıcım deniz ve aylin gelinciklerinden şikayetçiyim korkuttular bizi
aslıcım deniz ve aylin gelinciklerinden şikayetçiyim korkuttular bizi
aa sende çok ihmal etmişsin arkadaşını ben 2 gün yok olsam deniz beni 2. gün arar diye tahmin ediyorum
Hepiniz evlisiniz sizinle çeyiz konuşması yapamıyorum günlük kullanım için Karacadan bu çay takımını aldım nasııııEki Görüntüle 216688
Hepiniz evlisiniz sizinle çeyiz konuşması yapamıyorum günlük kullanım için Karacadan bu çay takımını aldım nasııııEki Görüntüle 216688
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?