2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya kızlar ne hamaratsınız siz öyle ağzım açık kaldı valla :) ben daha bişey yapamıyorum doğru düzgün.gerçi henüz misafirimde gelmedi ailelerimizden başka...haftaya pazar günüde arkadaşlarım kahvaltıya gelecek.kahvaltı basit iştee gerisi önemli.sizden öğreneceğim çok şey var :) :)

ay dolmalar çokkk güzel gözüküyo yapında yiyelim hep hazırcıyım bende

Benim babam da annem de çok anlayışlı insanlar biz odada otururken bile bana sesleniyor gelmeden önce Allah onlardan bin kere razı olsun 70 yasında babannem var dün onun yanına gittim oturdu benimle arkadas gibi konustu amcam desen 18 yasına geldim meltem beni bara götürdü neyi merak ediyorsan iç dedi ben de o zaman tekilayı merak etmiştim heralde filmlerde filan görüyordum sonra da bir daha içki içmedim güzelim bu biraz aileyle de alakalı bir durum babam bana sen erkek gibisin ben gözüm kapalı sana güveniyorum der ben ist'a giderim nişanlımın yanına o beni gelir alır ben de ilk çocugum ilk torunum tabiki zor oluyor ama bu yasıma kadar babamın istemedigi hiçbir sey yapmadım onun istedigi lise istedigi unv istedigi bölüm evet her babanın gönlünde kendi istedigi damat yatar beni de 4 sene boyunca uçak mühendisi istemişti benim nişanlım beni çok üzdügü için bir keresinde bana da keşke o olsa demişti

ben kırmızı biberi çok severim ben her sene turşusunu yapıyorum evlenince de yapıcam çok pratik oluyor bana dolmasının tarifini verirmisin canım ben de yapıyım

canım normal zeyntinyağlı dolma ici gibi hazırlıyorum ben
ama kuş üzümü ve dolmalık fıstık koymuyorum
soğanı kavuruyorum icine pirincini koyuyorum sonra maydonoz kıyımış nane tuz karabiber ve şekerini koyup dinlendiriyorum biraz
ama pirinçler pişmicek şekilde sonra dolmalı doldurup teflon tencerede veya fırında pişiriyorum

benim annemde her önüne gelene ben damadımı çok seviyorum çok beğeniyorum diyip duruyor

canım senle ben aynıyız tek fark benim annem olması malesef bizdede var öyle problem bak bugün nışanlımın ailesi aydından geliyo annem yemeklere karışmıyo kızıyo bugün beni hiç aramadı annem normalde günde 6-7 defa arıyodu

henz et yemeği yapmadım onun için herhalde zaman gereekiyor tavuk dha çabuk pişiyo ben fırında patates yapıyorum da etliside oluyordur mutlaka tepside sen bildiğin menüyü yap canım kafna karışmasın

menü felan kafam mafam hep karıştı yemek olarak hazır dışardan iskender felanmı söylesem ne yapsam

Daisbeyti zor canım istenmeyen biri laflarını duymak demi lafda konduramıyor insan sevdiğine sabır etmişi biraz daha sabret canım ne yapacaksın baba seçme imkanımız yok ki neden böyleler anlamıyorum kıznın mutluluğu için insan bu şekilde davranmaz gerçekten
söyle gelecek de niye çekiniyorsun eğerki istemeseydi ne yaar eder nişanı yaptırmazdı canım artık kendini düşünmek zorundasın bu güzel günleri morel bozarak geçirmeye değmiyor inan

benim annemde her önüne gelene ben damadımı çok seviyorum çok beğeniyorum diyip duruyor

benim annem de
damadım çok yakışıklı çok çalışkan cok cana yakın cok içten
cok becerikli cok düşünceli cok misafirperver, çok beğeniyorum damadımı çok beyefendi cok seviyorum diyip duruyor.

bi de yeni birileriyle tanışınca önce eşimi tanıtıyor sonra beni

benim annemde çok anlayışlı o da zaten çok sevdi aileyide begendiler
ama babam bir türlü kabullenemiyor
benim planlarım farklıydı diyor çok anlatmaya çalıştım ama anlamak istemiyo her neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…