- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.481
pazar günü akşam oturmasına gelecekmiş arkadaşları eşleriyle birlikte
bende şu menüyü düşündüm ama sizin de yorumunuzu istiyorum
tatlı olarak:
muzlu rulo muhallebi
çatlamış kurabiye
tuzlular:
yalancı lahmacun
havuç tarator
kısır
kırmızı biber dolması
Elimin altında internet olsa bile kendime tarif defteri oluşturdum ben degişik tatları deniyorum yazıyorum ama içine işaret koyuyorum mesela ben de paylasıyım sizinle kremalı mantarlı makarna sosunu begenmedim ben onu hazırı olmadan evde kendim yapıyorum daha güzel oluyor mantarı tek basına yiyemem ama tavuga gerçekten çok yakışıyo mantar içine kaşar peyniri koyup yemeklerinizin yanında da servis yapabilirsiniz fırında çok güzel eriyor tavuk salatası yaptım içine kırmızı biber dogradım hiç yakışmadı internetteki bazı tariflerde çok alakasızdolmam çok güzel sararım Eki Görüntüle 217367
tatlım zaten yemeğe gelecekler yemekten sonra da pek birşey yenmez sigara böreğini ele turtayı boşver meyve verirsin
et yemeği patatesli değilmi
püre niye başka birşey yap yanına bu arada çorbayı unutmuşşun
Aslı kız yakın olsan benim dolapta koca tencere sarma var verirdim inan :)
ben kırmızı biberi çok severim ben her sene turşusunu yapıyorum evlenince de yapıcam çok pratik oluyor bana dolmasının tarifini verirmisin canım ben de yapıyım
Benim babam da annem de çok anlayışlı insanlar biz odada otururken bile bana sesleniyor gelmeden önce Allah onlardan bin kere razı olsun 70 yasında babannem var dün onun yanına gittim oturdu benimle arkadas gibi konustu amcam desen 18 yasına geldim meltem beni bara götürdü neyi merak ediyorsan iç dedi ben de o zaman tekilayı merak etmiştim heralde filmlerde filan görüyordum sonra da bir daha içki içmedim güzelim bu biraz aileyle de alakalı bir durum babam bana sen erkek gibisin ben gözüm kapalı sana güveniyorum der ben ist'a giderim nişanlımın yanına o beni gelir alır ben de ilk çocugum ilk torunum tabiki zor oluyor ama bu yasıma kadar babamın istemedigi hiçbir sey yapmadım onun istedigi lise istedigi unv istedigi bölüm evet her babanın gönlünde kendi istedigi damat yatar beni de 4 sene boyunca uçak mühendisi istemişti benim nişanlım beni çok üzdügü için bir keresinde bana da keşke o olsa demişti
mercimek çorbası yapıcambide et yemeğini patatesli yapmıyorum sen nasıl yapıyosun ki
sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum bu yollardan sizde geçtiniz daha deneyimlisiniz
benim babam nişanlımı başından beri istemedi ama bundan önce gelenleri de hiç istememişti ben o zman bu kadar önemsememiştim ama şimdi kendi begendiğim istediğim biri olunca bunun için çok savaştım güç bela nişanımız oldu hala hayal gibi...
Ama şimdi düğüne geldi sıra ve çok az bi vakit kaldı babamsa hiç oralı değil hala olmasın havasında
bende belli bi yaştayım küçük deilim nişanlımda öyle işi gücü de yerinde
tek sorun benim başka bi şehire gidecek olmam
illa onun gözü önünde olamamki
bi türlü anlatamıyorum
nişanlanınca herşey düzelir sanmıştım ama daha beter
nişanlımla telefonla bile rahat konuşamıyorumm
bu haftasonu gelicek eşya bakıcaz nasıl söyliycem die kara kara düşünüyorum..
henz et yemeği yapmadım onun için herhalde zaman gereekiyor tavuk dha çabuk pişiyo ben fırında patates yapıyorum da etliside oluyordur mutlaka tepside sen bildiğin menüyü yap canım kafna karışmasın
benim annemde her önüne gelene ben damadımı çok seviyorum çok beğeniyorum diyip duruyor
Bukettt çocugun agzı var dili yok benimkinin en son yaptıklarını dün sana anlattım demi hem de özel msjla :)
ama ben yakınım biliyorsun dimi denizcim
Benim babam da annem de çok anlayışlı insanlar biz odada otururken bile bana sesleniyor gelmeden önce Allah onlardan bin kere razı olsun 70 yasında babannem var dün onun yanına gittim oturdu benimle arkadas gibi konustu amcam desen 18 yasına geldim meltem beni bara götürdü neyi merak ediyorsan iç dedi ben de o zaman tekilayı merak etmiştim heralde filmlerde filan görüyordum sonra da bir daha içki içmedim güzelim bu biraz aileyle de alakalı bir durum babam bana sen erkek gibisin ben gözüm kapalı sana güveniyorum der ben ist'a giderim nişanlımın yanına o beni gelir alır ben de ilk çocugum ilk torunum tabiki zor oluyor ama bu yasıma kadar babamın istemedigi hiçbir sey yapmadım onun istedigi lise istedigi unv istedigi bölüm evet her babanın gönlünde kendi istedigi damat yatar beni de 4 sene boyunca uçak mühendisi istemişti benim nişanlım beni çok üzdügü için bir keresinde bana da keşke o olsa demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?