2011 gelin adayları buyrun sohbete

yani neden böyle yapıyolar anlamıyorum..ne kadar yıpratıyolar insanı
nişanlanana kadar da neler çektim kimler girmediki araya
en sonunda mecbur kaldı zaten beni mecbur bıraktın diyor sanki kötü bişey yapmışım gibi
beni çok yordu takmamaya çalışsanda olmuyor işte

kradese çok güzel yazmışsın teşekkür ederimm..
moral bozmaya değmiyor cidden am babandan duymak acı veriyor insana
nişan olduktan sonra böyle olmaz sanıyordum ama daha beter oldu
düğün tarihini bile sormuyo gelmiycem diyo beni üzmek için elinden ne geliyosa yapıyo

Nişanlım ankya geldi biz de geziyoruz annem aradı hemen eve gelin diye ben de dedim ki anne bugün senin günün yokmu neden bizi çagırıyorsun size ne diyorum gelin dedi kapattı çiçek yaptırdık eve gittik ilk önce damadını tanıstırdı sonra onu bas köşeye oturttu bana servisleri yaptırdı servisler bitince mutfaga gittik nişanlım ben bir de diger ablalarla sigara içiyoruz oraya da geldi sonra benim yaptıklarımı anlattı :)))benim damadım unv mezunu mühendis ama kızım da unv mezunu diyooo ama benimki de az degildi yurt dısından beni aramazdı annemi arardı annecimm napıyosun :))

hava geç kararıyor zaman kısalıyor sofradan yeni kalkılıncada çok birşey yenmiyor zaten canım kuruyemiş olabilir ama pasta alma bence

tamam menüyü açıklıyorum
çorba : Mercimek
yemek: Et yemeği - pilav-patates püresi
soğuk meze: Amerikan salatası
salata:çoban salata
tatlı : Etimek tatlısı -meywe
çaylada : Kuriyemiş

tamam menüyü açıklıyorum
çorba : Mercimek
yemek: Et yemeği - pilav-patates püresi
soğuk meze: Amerikan salatası
salata:çoban salata
tatlı : Etimek tatlısı -meywe
çaylada : Kuriyemiş

asya kendini kaptırmışşın birde bakmışşın ki anneciğin döktürmüş seni kızdrmak için söylemiş öyle

inşallah çok güzel geçer şöyle sıkınıtlı şeyleri sevmiyorum ya bu akşam mı geliyorlar buraya yaz ertesi gün okurum ben

nerde o günler keşke gittiğimde annem evde olsada yemek yapmış olsa ne güzel olur ben yazarım sabah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…