- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.501
bende geliyimmi dolma yemeye
Bugün markete gittim roll0n alıcam rexona yeni bir ürün çıkarmış hemde bambulu hemen dedim ben bunu bukete söyleyim
kız asya sil baştan alıyoruz son karar
çorba: Mercimek
yemek: Et yemeği
pilav
soğuk: Amerikan salatası
çoban salata
tatlı: Etimek
meyve
Kız asya sil baştan alıyoruz son karar
çorba: Mercimek
yemek: Et yemeği
pilav
soğuk: Amerikan salatası
çoban salata
tatlı: Etimek
meyve
canım senle ben aynıyız tek fark benim annem olması malesef bizdede var öyle problem bak bugün nışanlımın ailesi aydından geliyo annem yemeklere karışmıyo kızıyo bugün beni hiç aramadı annem normalde günde 6-7 defa arıyodu
Daisbeyti zor canım istenmeyen biri laflarını duymak demi lafda konduramıyor insan sevdiğine sabır etmişi biraz daha sabret canım ne yapacaksın baba seçme imkanımız yok ki neden böyleler anlamıyorum kıznın mutluluğu için insan bu şekilde davranmaz gerçekten
söyle gelecek de niye çekiniyorsun eğerki istemeseydi ne yaar eder nişanı yaptırmazdı canım artık kendini düşünmek zorundasın bu güzel günleri morel bozarak geçirmeye değmiyor inan
ewet bu ama azmı oldu sanki çayla kuriyemiştemi versem pastadamı alsam
Olmaz sen gelme bir tencere varmış o ancak bana yeter
hava geç kararıyor zaman kısalıyor sofradan yeni kalkılıncada çok birşey yenmiyor zaten canım kuruyemiş olabilir ama pasta alma bence
ewet bu ama azmı oldu sanki çayla kuriyemiştemi versem pastadamı alsam
:84::84::84::84::84: Ya banane bananane üff bende yiycem haksızlık
yani neden böyle yapıyolar anlamıyorum..ne kadar yıpratıyolar insanı
nişanlanana kadar da neler çektim kimler girmediki araya
en sonunda mecbur kaldı zaten beni mecbur bıraktın diyor sanki kötü bişey yapmışım gibi
beni çok yordu takmamaya çalışsanda olmuyor
takma zaten sen nışanlını düşün o seni sewiyosa sende onu sewiyosan artık herşey bitmiştir bizde aynıyız annem nışanlımı görünce kulaklarından duman fışkırıyo ama benim nışanlım bana baskıda kurmuyo ailen neden böyle yapıyolar diye üstüne üstük teselli ediyo beni önemli değil diye annem arada cocuğa laf sokuyo çocukta neye uğradığını şaşırıyo
tamam menüyü açıklıyorum
çorba : Mercimek
yemek: Et yemeği - pilav-patates püresi
soğuk meze: Amerikan salatası
salata:çoban salata
tatlı : Etimek tatlısı -meywe
çaylada : Kuriyemiş
Koca tencereyi bizim buket yiyemez merak etme asya aramızda ben onu bölerim ikiye sen söyleme bukete aramızda kalsın .))
yok artık daha ne pastası patlatıcan mı kaynananı
denizzzzzzzzzzzzzz bi tencere daha saro zaman denize söyleyelimde bir tencere daha sarsın
patlamaz zayıf kuru bişey
asya kendini kaptırmışşın birde bakmışşın ki anneciğin döktürmüş seni kızdrmak için söylemiş öyle
inşallah çok güzel geçer şöyle sıkınıtlı şeyleri sevmiyorum ya bu akşam mı geliyorlar buraya yaz ertesi gün okurum ben
çok şükür nişanlımla aramızda bi problem yok o da hep bana destek oluyor çokta hevesli onunda hevesini kırmak istemiyorumm umarım herşey iyi olur ikimiz içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?