2011 gelin adayları buyrun sohbete

bütün işlerimi bitirdim kızlar ama daha iş çıkışına 1 saat 10 dakika var ve canım cok sıkılıyo
eve de gidesim yok
mağazaları dolaşıp para harcamak istiyoruuuuuuuuuuuuuum

kızlar beni az önce izmir jandarma il komutanlığından aradılar kredi kartı dolandırıcılığımla ilgili bir çete varmış şüpheliler belliymiş çökertmeye çalışıyorlarmış mağdur olan çok kişi varmış izmir savcılığı soruşturma başlatmış sessiz kalmayın şikayetçi olun ki suçlular cezasını bulsun dediler

buketcim sen şahsi bilgilerini paylaşmadın değil mi canım onlarla
bi de galiba sen şikayetci olmasan da banka otomatikmen şikayetci oluyor, sana ödediği parayı sigortadan geri alabilmek icin

önünü arkasını düşünmeden her istediğimizi yapabilsek ne kadar güzel olurdu dimi ?

kızlar ben istifa etmek istiyorum ama elim kolum bağlı bişey yapamıyorum şu an

önünü arkasını düşünmeden her istediğimizi yapabilsek ne kadar güzel olurdu dimi ?

kızlar ben istifa etmek istiyorum ama elim kolum bağlı bişey yapamıyorum şu an

bende valla 10 milyar tazminat alacak olsam ayrılırdım hemen bi de evimiz kira olmasaydı ama maalesef

kendime cok güveniyorum belki yanlış yapıyorum ama kısa zamanda güzel bir iş bulacağıma inanıyorum ama işte şuan bulmadan ayrılamıyorum

inşallah karşına çok daha iyi bir iş çıkar canım...

alacağım tazminat 2 ay idare eder beni ama sonrasını düşünüyorum.ya iki ay içinde iş bulamazsam...burda olduğum sürece de iş görüşmelerine gidemem yukarı tükürsem sakal aşağı tükürsem bıyık

kızlar bana akııl verin kıbrısla ilgili ben kıbrıstan iş teklifi aldım en yakın arkadasım da kıbrısta çalışıyor su,sigara,benzin çok ucuz ingiliz yasaları gerçerli zaten kıbrıs vatandasları çalışmadan da devletten 1.300 tl maaş aldıkları için onlar çalışmıyorlar o yüzden eleman ihtiyaçları oluyor ben tvden önce 5 yıldızlı bir otelde halkla ilişkiler yapıyordum o yüzden turizm deneyimim de var orası da biliyosunuz turizm cenneti gibi nişanlımla da konusacagım en azından evliligimizin ilk yıllarında kimse yanımızda olmasın biraz rahat olalım diyecegim herkes kıbrıs çok güzel dio

canım benim dilerim Allah hepimizin yardımcısı olur
ve bizlere tez zamanda kazancımızın bereketli olduğu ve huzurlu ve verimli bir şekilde çalışabileceğimiz işler nasip eder.

buketcim sen şahsi bilgilerini paylaşmadın değil mi canım onlarla
bi de galiba sen şikayetci olmasan da banka otomatikmen şikayetci oluyor, sana ödediği parayı sigortadan geri alabilmek icin

yok canım paylaşmadım soruşturma dosya numarası verdiler emniyete gidip bu soruşturma kapsamında şikayette bulunun dediler sadece bende öyle söyledim banka suç duyurusunda bulunacaktı dedim onlarda bizim açtığımız soruşturma kapsamında başvuru yapılması önemli dediler

Meltem zaten uzaksın canım sıkıntılar olaylar yakanı bırakmıyor gitsen daha çok uzaklaşmazmısın kafan karışmazmı bence atlayıp otobüse gidiyorsun bazen orda aynısını yapabilecekmisin iş imkanlarından ziyade ilişkinizin durumunu düşünün

Ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman onlara ya ayakkabı küçük bebek yada çorap gibi birşeyle süperiz düşünüyorum anlarla herhalde birde utanırım sanmıyorum söyleyebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…