- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.061
cnm straplez ki aklımda hiç olmayan bir model
üstü drapeli taşları var göğüs kısmında. altı tül
tesadüfen alındı aslında
privenuptia nın gelinliği
ama nette resmi yok çünkü artık üretmiolarmış son gelinlikmiş kurdeleli fln
artık giydiğimde görürsünüz tamamını
Ben nikahla evlenıcem inş.kocatepe yada dolakay nıkah salonlarından bırını dusundum en uygun olarak..fıyatlarından ıse tam anlamıyla bı bılgım yok..sen nerelerı sordun dugun salonumu? gelınlıgımı hazır alıcam oyle aman aman olmazsa olmazlarım yok begenecegımden emınım ıllakı bırını.. evım mardınde olucak mardıne gelın gıdıcem..esyalarıda ankaradan (hem beyaz esya hem mobılya satan bır yerden)alıcam..ceyızımle beraber esyalarımı onlar goturucek mardıne.. nısandan sonra konustuk muhakkak..suan ıcın sadece dugunun 26 aralıkta olacagı bellı ..nısanlım ogretmen kasımda 1 hafta ankaraya gelıcek .ıste o 1 haftada nıkah ıslemlerı,esyalar gelınlık ,nıkah davetıyesı ve sekerı bunların hepsını halletmekten baska carem yok...ıste boyle..
inşallah canım Allah o günü naip etsin o günü göstersin hayırlısıyla bizde resimlerin altına yorum yazarız
nie ağlamaklı oluyrsun ki cnm
takviminde 9 ay diyor sanırım o zamanlar düşünüyorsunuz
seastar kınayı kız tarafı yapıyor.
kına malz. erkek tarafı alıyor ama içeçekler ve ikramlar yapıcaksanız tabii ve kına mekanını kız tarafı karşılıyor
aslında kınada bişiyler vermek istiyrm gelen misafirlere ya da kayınvaldeme ama ne olabilir
oy oyy ben annemi bir şekilde ikna edip yapmayayım kına falan.neyse biz düğün yerini falan ayarlayalım da gerisi gelir:hulya:
papatyam çok güzel kahvaltı takımın canım güzel günlerde kullan
benim nişanlımda ankaralı
Günaydın kızlar, nasılsınız düğün tarihleri belli olmuş bazılarınızın ne güzel :))
Hepimiz için hayırlı olsun.
İzmir'de oturanlara sormak istiyorum, hazirana nikah günü almak için nisanın ortalarında gitsek bulabilirmiyiz acaba?
çok hoş bi modelmiş cnm
güle güle kullan opuyorumnanaktan
Ben nikahla evlenıcem inş.kocatepe yada dolakay nıkah salonlarından bırını dusundum en uygun olarak..fıyatlarından ıse tam anlamıyla bı bılgım yok..sen nerelerı sordun dugun salonumu? gelınlıgımı hazır alıcam oyle aman aman olmazsa olmazlarım yok begenecegımden emınım ıllakı bırını.. evım mardınde olucak mardıne gelın gıdıcem..esyalarıda ankaradan (hem beyaz esya hem mobılya satan bır yerden)alıcam..ceyızımle beraber esyalarımı onlar goturucek mardıne.. nısandan sonra konustuk muhakkak..suan ıcın sadece dugunun 26 aralıkta olacagı bellı ..nısanlım ogretmen kasımda 1 hafta ankaraya gelıcek .ıste o 1 haftada nıkah ıslemlerı,esyalar gelınlık ,nıkah davetıyesı ve sekerı bunların hepsını halletmekten baska carem yok...ıste boyle..
selam kızlar..bızde hıc bısey konusulmadı konusulmuo da..nısanlım askerde oldugu ıcın mı bılmıyorum ama kayınvaldem tarafından ceyızım ıcın bıle ne eksıgın var yardım lazım mı falan fılan ne zaman dugun yapalım ne bılım hıc ılgı alaka yok..kendımı kotu hıssedıyorum aslında sınırlenıyorum..bazen herseyden vazgecesım kacıp gıdesım gelıyor
geçmişi okuyordum canımm seni görmedim nasılsın
selam kızlar!
ya şu kına işine ben sıcak bakmadıkça annem istiyor.hufff nerde olcak nası yapcaz bilemedim.onun içinde yer ayarlamak lazım.kız tarafımı yapıyor kınayı?
ayşe gördüm cnm benimkiyle alakası yoktu gelinliğin
ama güzel olmuştu ki eltim normalde çok güzel biri değil.
bu gelinlik nasıl birşeydir bilemiyrm kim giyse yakışıyor sanırım.
aralığa gün alıcaz fkt önce kayınvaldemle konuşmamız lazım aksilik çıkarmaz inş. çünkü
3 4 ay daha atmaya bakıyor
selam kızlar..bızde hıc bısey konusulmadı konusulmuo da..nısanlım askerde oldugu ıcın mı bılmıyorum ama kayınvaldem tarafından ceyızım ıcın bıle ne eksıgın var yardım lazım mı falan fılan ne zaman dugun yapalım ne bılım hıc ılgı alaka yok..kendımı kotu hıssedıyorum aslında sınırlenıyorum..bazen herseyden vazgecesım kacıp gıdesım gelıyor
benım dugunum 2011 de degıl ama 2011 e 5 gun kala inşaallah.. aralık 26 dugun tarıhımız..ama ortada ne gelınlık ne damatlık ne ev ne de dugunun seklıyle alakalı bır bahıs var.... bilmiyorumkismile..evlenecegım bellıde nasıl olacagını ALLAH BILIR..
slm kızlar ben daha yeniyim aslında yazdıklarınızı okuorum ama yazmıodum hiç ben de kısmetse 2011de:) inşallah hepimizi bi an önce kavuşuruz sevdiceklerimize:)
günaydın kızlar,neredesiniz güzel gelinler :)))
günaydınnnnnnnnn
hayırlı sabahlar kızlarr
Günaydın kızlar.
Ne düğünde ne gelinlikte hiç bişeyde hevesim isteğim yok
bugün olumsuz günümdeyim galiba...
Allahım banada nasp eder inşallah 2011de gelın olmayı :) şimdilik o yolda ilerlıyorum bakalım hayırlısı ..
Allahım banada nasp eder inşallah 2011de gelın olmayı :) şimdilik o yolda ilerlıyorum bakalım hayırlısı ..
a.s
sagol canım günaydın
günaydın.bazen oluyor insanda canım.o gün gelsin heyecan yükselir yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?