2011 gelin adayları buyrun sohbete

inşallah canım Allah o günü naip etsin o günü göstersin hayırlısıyla bizde resimlerin altına yorum yazarız

Canım ben Atakule nikah salonundan fiyat aldım onlarda bana pazartesiden persembeye kadar 1.750 fiyat verdiler cuma ve hafta sonları fiyatlar değişebiliyormuş en az 1 ay öncesinden de rezarvasyon yaptırmam gerekiyor Atakulenin üstündeki Kubbe restaurant kişi başı 45 lira verdi Dedeman kişi bası 60 lira fiyat verdi daha önce turizmle ugrastıgım için uygun bir fiyat alırım otellerden ama ben kına gecesi düşünmüyorum nikah artı eglence düşünüyorum ankarada değişik bir mekan arıyorum işin açıkcasıopuyorumnanaktan

oy oyy ben annemi bir şekilde ikna edip yapmayayım kına falan.neyse biz düğün yerini falan ayarlayalım da gerisi gelir:hulya:

oy oyy ben annemi bir şekilde ikna edip yapmayayım kına falan.neyse biz düğün yerini falan ayarlayalım da gerisi gelir:hulya:

cnm bende kına hiç istemiyrdum ki bizde kına yapılmaz
ama nişanlım istedi.yapalım içinde kalmasın ilerde die.
geçen günde yengesi fln otururken kına yaparken die muhabbetti geçti demekki düşünüyorlar.şimdi bende kalkıp ısrarcı olmadım. baktım annemde istiyor olsun varsın dedim. ama yüzüme gözüme bulaştırmam inş.
evde küçük bişiy yapcaz ztn en fazla 10 15 kişi olur

selam kızlar..bızde hıc bısey konusulmadı konusulmuo da..nısanlım askerde oldugu ıcın mı bılmıyorum ama kayınvaldem tarafından ceyızım ıcın bıle ne eksıgın var yardım lazım mı falan fılan ne zaman dugun yapalım ne bılım hıc ılgı alaka yok..kendımı kotu hıssedıyorum aslında sınırlenıyorum..bazen herseyden vazgecesım kacıp gıdesım gelıyor

slm kızlar ben daha yeniyim aslında yazdıklarınızı okuorum ama yazmıodum hiç ben de kısmetse 2011de:) inşallah hepimizi bi an önce kavuşuruz sevdiceklerimize:)

papatyam çok güzel kahvaltı takımın canım güzel günlerde kullan

benim nişanlımda ankaralı

sagol canimmm amin insallahhhh.. Ayyy ne guzell butun ankaralilari biz mi kapiyoruz ne :) heheh

Tatlim haziran ayi en mesgul olan aylardan biri.. nisana kadar bekleme.. hele ortalarina kadar hic bekleme o zaman anca eylule bulursun.. en gec ocak basi gibi gidin.

çok hoş bi modelmiş cnm
güle güle kullan opuyorumnanaktan

sagol tatlimmm

canim sen ankaradasin altindag nikah salonu nu gordunmu daha once???

canımm Ankara'da Vedat Dalakoy ve Kocatepe güzeldir nikah için eger düşünürsen sen de bak Altındag nikah salonu Gençlik Parkının içerisindeydi hala orda mı?

Belki nişanlın askerde oldugu için yavastan alıyorlardır canım siz askerden gelir gelmez hemen mi düğün düşünüyorsun bu arada allah kavustursun nişanlınla da seni ...

geçmişi okuyordum canımm seni görmedim nasılsın

Canım yoktum yazamadım. Iyiyim. Devam hayat.

selam kızlar!
ya şu kına işine ben sıcak bakmadıkça annem istiyor.hufff nerde olcak nası yapcaz bilemedim.onun içinde yer ayarlamak lazım.kız tarafımı yapıyor kınayı?

seastarcım kına güzeldir ya zorunsama. Tadını çıkar.

Canım inşallah sen de aralıkta evlenirsin..

Canım insana böyle vesvese geliyo zamanla, içini ferah tut canım
Nişanlın askerde diye düğün vs konuşmuyorlardır. Dönünce hepsi netleşir canım.
Kimse bana da çeyiz eksiğin var mı diye sormuyor. Bozma moralini.

slm kızlar ben daha yeniyim aslında yazdıklarınızı okuorum ama yazmıodum hiç ben de kısmetse 2011de:) inşallah hepimizi bi an önce kavuşuruz sevdiceklerimize:)

Hoşgeldiniz kızlar, hayırlı olsun mutluluklar.

günaydın kızlar,neredesiniz güzel gelinler :)))

günaydınnnnnnnnn

Günaydın kızlarrrrrr
Herkese güzel bir gün dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…