2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yok canım önemli bişi.
bu evlililik konusu sıkıyo canımı.
hani hiç bişi belli değil.
nasıl olucak nasıl edicek öfff diyorum işte.

canım benim Rabbim başka dert vermesin hepsi geçer bide bakmışsın evlisin.. şuan bi belirsizlik dönemi öyle düşün. inan şuan bende sıkılıyorum nişanlık daha bulamadım beğendiğim 40 gün gibi birşey kaldı zaman daralıyor bende daralıyorum ama olsunn ben çok bekledim bu güzel daralmaları yaşamayı :))zemuszemus

Aminn tabiki =)

Sözde yüzükte giyeceğin kıyafeti buldunmu?
Ankaraya nezaman gidiyosunuz. Cumamı?

Aminn tabiki =)

Sözde yüzükte giyeceğin kıyafeti buldunmu?
Ankaraya nezaman gidiyosunuz. Cumamı?

yok kızz onu bile bulamadım inanmazsın nerelere baktım bitane kıyafet beğendim çektim üstümdeyken yasine gönderdim beğenmedi çok boncuklu diye ama çok güzel olmuştu. kızdım çıktım almıyorum ben bişiy dedimm anlayacağın alışveriş felan herşey ankaraya kaldı. canım ben cuma gece bineceğim kısmetse 1 de, annemlerde cumartesi sabah binip öğlen orda olurlar Allahın izni ile..

Günaydın kızlaar, bugün kardeşim geliyooo, çok mutluyum, Rabbim tüm askerlerimizin teskeresinide göstersin inşallah...
Ayşe, ben Yenişehir Soyakta çalışıyorum, çakmak mahallesinin aşağısı belki bilirsin...
Bu sıkıntılar demek hepimizde varmış, Allah hayırlısıyla atlatmak nasip etsin.
Aslında nişanlılarımızda sıkılıyor ama erkekler çok fazla belli edemiyor diye düşünüyorum...

ayy gözünüz aydın canımm yaaa darısı benim kardeşime ve tüm askerlereee inşallahh.

gözünaydın esracım.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…