- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.101
Günaydın kızlaar, bugün kardeşim geliyooo, çok mutluyum, Rabbim tüm askerlerimizin teskeresinide göstersin inşallah...
Ayşe, ben Yenişehir Soyakta çalışıyorum, çakmak mahallesinin aşağısı belki bilirsin...
Bu sıkıntılar demek hepimizde varmış, Allah hayırlısıyla atlatmak nasip etsin.
Aslında nişanlılarımızda sıkılıyor ama erkekler çok fazla belli edemiyor diye düşünüyorum...
yok kızz onu bile bulamadım inanmazsın nerelere baktım bitane kıyafet beğendim çektim üstümdeyken yasine gönderdim beğenmedi çok boncuklu diye ama çok güzel olmuştu. kızdım çıktım almıyorum ben bişiy dedimm anlayacağın alışveriş felan herşey ankaraya kaldı. canım ben cuma gece bineceğim kısmetse 1 de, annemlerde cumartesi sabah binip öğlen orda olurlar Allahın izni ile..
Günaydın kızlaar, bugün kardeşim geliyooo, çok mutluyum, Rabbim tüm askerlerimizin teskeresinide göstersin inşallah...
Ayşe, ben Yenişehir Soyakta çalışıyorum, çakmak mahallesinin aşağısı belki bilirsin...
Bu sıkıntılar demek hepimizde varmış, Allah hayırlısıyla atlatmak nasip etsin.
Aslında nişanlılarımızda sıkılıyor ama erkekler çok fazla belli edemiyor diye düşünüyorum...
GÜNAYDIN kızlar
gözünaydın cimcime.hayat işte kimi gelir kimi gider.nişanlımı da akşam uğurladım
gözünaydın cimcime.hayat işte kimi gelir kimi gider.nişanlımı da akşam uğurladım
Sizde Tez zamanda tekrar kavuşursunuz inşallah canım :asigim:
allah kavuştursun canım
Evet bayram var, ama düğün için gerekli masrafı düşünüyorum dünden beri, çok canım sıkıldı nedense.
Oysaki kimler evlenmiş, bizmi evlenemicez, hayırlısı olsun diyorum ama yok rahatlatamadım kendimi...
Aslında çevremdeki herkes aile desteği ile evlendi, bizim destek olacak kimsemiz yok, yani ufak tefek yardımlar belki olabilir ama büyük işlerin üstesinden biz gelicez.
Önceden her ay mağaza yolunu tutan ben bu aylarda maaşı bile denkleştiremiyorum, ayyy ne takıntılı birisiyim ben yaa(
Evet bayram var, ama düğün için gerekli masrafı düşünüyorum dünden beri, çok canım sıkıldı nedense.
Oysaki kimler evlenmiş, bizmi evlenemicez, hayırlısı olsun diyorum ama yok rahatlatamadım kendimi...
Aslında çevremdeki herkes aile desteği ile evlendi, bizim destek olacak kimsemiz yok, yani ufak tefek yardımlar belki olabilir ama büyük işlerin üstesinden biz gelicez.
Önceden her ay mağaza yolunu tutan ben bu aylarda maaşı bile denkleştiremiyorum, ayyy ne takıntılı birisiyim ben yaa(
Günaydın kızlar
bugün çok negatifim ben ağlayarak kalktımm
3 gündür akşam yemeği yiyemiyorumm
belirsizlikten nefret ediyorummm offf:umursamaz:
DENİZ allah kavuştursun canım çok zor dimi uğurlamak
Cimcime ç
günaydın canımmafoldumben aynen..bugün bede çok ii sayılmam orta sekerGünaydın kızlar
bugün çok negatifim ben ağlayarak kalktımm
3 gündür akşam yemeği yiyemiyorumm
belirsizlikten nefret ediyorummm offf:umursamaz:
Sen takıntılı değilsin canım. Bende öle takıyorum kafama.
Bende önceden Her ay o mağza senin bu mağza benim gezerdim.
Ayakkabı manyaklığı vardı Her ay alırdım bi ayakkabı sırnaşık şey
Şimde bende ay sonunu getiremiyorum.
Bitaraftanda nişanlımın borçları var.
Bizim evlenmemiz için önce onun borçlarını bitirmesi gerekiyor.
Ama o borçlarda hala bitmedi gitti ya.
Tanıştığımızdan beri kredi kartı borcu ödüyor. 2 yıl oldu.
Bu gidişle 2 yıl daha öderiz.
Benle tanışmadan öncede ödüyormuş.
Bazen düşündükçe gına geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?