- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.121
denize yazacagımı cimcimeye yazmısım..esracım takıntılı degilsin öyle düşünme.düşünmemen anormal olurdu ama canınıda cok sıkma
sağolun kızlar inşallah tez zamanda sevdiklerimize kavuşuruz :asigim:
bende direk allah kavuştursunu görünce kendime aldım hemen alıntıyı görmedim sen demesen canım :roflol:
evet canım düşün ki tek taraflı çalışıldığını yinede şükür etmek lazım gözümüzde büyüyor benimde birşeyin elinden tutamıyorum kredi kartları borcu yüzünden biraz yarıladım bu aydan sonra yavaş yavaş olabilecği yere kadar olsun ne yapayım annemde evlenirken bir kanepesi bir masası varmış şimdi evde yok yok zamanla el ele alırsınız herşey güzel oslun istiyoruz da kahretsin ki herşey de para sıkma canını herşey yerli yerince olur
Aynı sende bendensin.
Ben bugün negatifim.
senin 3 gün olmuş.
Ayrıca bi sorunun varmı gizem?
sadece bu olaylarımı takıyosun kafaya.
en çokta o son saatleri sevmiyorum:1closedeyes: sağol canım senin canın neden sıkkın ?
..hüzünlüsündür enişteyide yolladın..çok zor ya ayrılık.
naniknanikbu arada herkese günaydın kızlaaarrr
deniiiizzz allah kavuştursun zemuszemus
ne bilim kızlar ya bi belirsizlik
şimdi nişanlımın çalıştığı şirket izmire yollayabilirmiş izmir bize 2 saat uzaklıktaa ya ne bilim gereksiz kafama takmam ama başka bi şehir nasıl olcakk ne olcak bilmiyorum sağım solum bi belirsizlik içincee
Denizcim Allah kavuştursun, gelmeleri iyide gitmeleri kötü oluyor malesef...
Bizde şimdiden plan yapıyoruz, oysaki aralık'a uzun zaman var daha(
şimdi nişanlımın çalıştığı şirket izmire yollayabilirmiş izmir bize 2 saat uzaklıktaa ya ne bilim gereksiz kafama takmam ama başka bi şehir nasıl olcakk ne olcak bilmiyorum sağım solum bi belirsizlik içincee
günaydın kızlar
doktordan geliyorum şimdi
sonunda gidebildim
faranjit dedi bir sürü ilaç verdi
günaydın canımnaniknanikbu arada herkese günaydın kızlaaarrr
sorma eftelyacım ya :gitme:
günaydın kızlar
doktordan geliyorum şimdi
sonunda gidebildim
faranjit dedi bir sürü ilaç verdi
valla canım bıktım usandım şu yollardan birdaha hiç ayrılmayacağız inşallah.markete bile birlikte gidecekmişiz nişanlım öyle diyorboshayallersmileyollamasaydın..inşallah bi kavusur bi daha ayrılmazsın.son ayrılığınız olur
geçmiş olsun daisycim aman dikkat et kendine Şeniz
sağolllll çıtırrrsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?