2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım işte en önemli noktada orası, evlenince sadece nişanlım evi geçindirecek ben çalışamıcam.
İşsizlik maaşı alayım diyorum ama çalışmak gibi olmaz sonuçta, zaten herşeyimiz tam olmayacak, hem tayinci olacağımız için, hemde şuan herşeyi tamamlayacak gücümüz olmadığı için...
Nişanlıma bazen düğün ertelemeyi bile öneriyorum ama oda kızıyo, zaten uzağız eşya yüzünden bide düğünmü ertelicez diyo (
Akşam kuzenime gittim ev 4*4'lük 50000tl harcamış kuzenim, ama amcamın ve küçük kuzenin desteği ile bunu yaptılar.
Bide bizim sülalede malesefki maddiyat çok önemsenir, o nedenle uzakta olacağım için seviniyorum. En azından yapamadıklarımızı görüp saçma yorumlar yapamazlar..

Aynı sende bendensin.
Ben bugün negatifim.
senin 3 gün olmuş.
Ayrıca bi sorunun varmı gizem?
sadece bu olaylarımı takıyosun kafaya.

en çokta o son saatleri sevmiyorum:1closedeyes: sağol canım senin canın neden sıkkın ?

ne bilim kızlar ya bi belirsizlik
şimdi nişanlımın çalıştığı şirket izmire yollayabilirmiş izmir bize 2 saat uzaklıktaa ya ne bilim gereksiz kafama takmam ama başka bi şehir nasıl olcakk ne olcak bilmiyorum sağım solum bi belirsizlik içincee

Şekerim ben taaa Iğdır'lara gidicem :))
Doğduğun değil, doyduğun yer demişler, sıkma canını böyle şeyler için...

naniknanikbu arada herkese günaydın kızlaaarrr
günaydın canım

hayırlısı olsun canım..daha kesinleşmeden canını sıkma.

sorma eftelyacım ya :gitme:

yollamasaydın..inşallah bi kavusur bi daha ayrılmazsın.son ayrılığınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…