- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #62.481
bende 2011 geliniyim kısmetse 10 eylülde düğünümm![]()
hoşgeldiin, o zaman seni 2011 eylül gelinlerimizin topiğinede bekleriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2011 geliniyim kısmetse 10 eylülde düğünümm![]()
Günaydın kızlarrr
hoşgeldiin, o zaman seni 2011 eylül gelinlerimizin topiğinede bekleriz
günaydın uyku mahmuru 2011 gelinleri
hepinize iyi haftalar
evet uyku mahmurundan ziyade.uykusu olan gelinler
nasılsın adaşım zeynep buket hafta sonunuz nasıl gecti..ben c.tesi evde hafta sonu kurtköydeydik bizimkilerle..abimlerde kaldık dün akşamda geldik öyle yani..yine alışverişsiz bi hafta sonu gecirdim yani
![]()
günaydın kızlar
güzel bir hafta diliyorum
artık işlerimizi rahatlıkla halldebiliriz gündüzler uzadı akçamları çarşı pazar açık :))
betüle sorma zaten sorma hıhhhhh bnde küstüm işşteevet uyku mahmurundan ziyade.uykusu olan gelinler
nasılsın adaşım zeynep buket hafta sonunuz nasıl gecti..ben c.tesi evde hafta sonu kurtköydeydik bizimkilerle..abimlerde kaldık dün akşamda geldik öyle yani..yine alışverişsiz bi hafta sonu gecirdim yani
![]()
günaydın kızlarrrr boynum tutulmuşşş betüşşş bi el at şu boynumaa bebişimmmm![]()
betüle sorma zaten sorma hıhhhhh bnde küstüm işşte
kuzucm gel gel yanıma ovayım bi güzel gevşe bırak kendni ellerime
günaydın dedimmm yaaaaaaaaaaaaaaaa kimse yokmuuuu![]()
canım bnm şimdi bi gzelde masaj yağlarından sryim bişeyciğin kalmaz kuşum ohhhhahhhh betüşümmm pambıkkkkk ellimm ne güzel geldii acayipp gevşedimmm![]()
ya betüşüm özür dilerim..yazarken biri daha vardı ama kimdi diye yazdım vallahi.sen naptın ne ettin anlat bakim kusummm![]()