• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

:3:
Hayırlı olsun fıstık foto çektiysen paylaşırsın misafir gelmiş oluruz evine:1:[/QUOTE

ya canım ben daha önce nişanlımla kendi resmimi ekledim sonra kaldıramadım bi türlü kaldıramayacağım şeyi indirmeyim bence valla saf gibi hissettim kendimi var bi yolu da bi türlü eklediğim resmi kaldıramadım:50:

kız sen kendini niye bu kadar küçümsüyosun..bunun saflıkla ne alakası var..siteyi kullanmayı bilmiyosun sadece o kadar..yok malım safım böyle söyleme ok

bende 3 yıl dershanede çalıştığım için çok iyi anlıyorum canım özellikle pazar sabahı caddeden 1 araba geçmezsen sabahın köründe yola çıkmak sinir bozucu

biz gündüz birbirimizi görmeyiz canım hep akşam hep akşam..düğün olur beraber gidemeyiz çalışır..dün abimlere gittik tasındıklarından beri gidemedi..heryere tek gidiyorum..onla bi türlü olmuyo..evlenincede öyle olucak..ben hafta sonu evdeyim..oda bugun düşündükçe deliricem :84:

Benimde haftasonum alışverşsiz geçti 1 toplu iğne bile almadım:1: Bende cumartesi tüm gün dükkandaydım zaten benim haftasonum sadece pazar biliyorsunuz pazarda ananem rahatsızdı memlekete gittik

Bu maselef benim için geçerli değil ama canım çarşı pazarla beraber bende açığım hava kararana kadar

Bende size iyi haftalar diliyorum

:1: Zevkli hatunum dimi:1: Bizimde bu hafta ölçü alındı yapılıyor mutfak bende alt üst bambu fayans ve tezgahım krem olmasına karar verdim canım Sizede hayırlı olsun şimdiden

geçmş olsn buketcm zevkli hatunsn tartışılmaz bakalım bzdede son karar ne olucak :))

kızlar bkaç bişey aldm ilk sayfaya ekledm bakmak istersenz

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/414161-betusun-ceyizleri.html

Hayırlı olsun fıstık foto çektiysen paylaşırsın misafir gelmiş oluruz evine:1:[/QUOTE

ya canım ben daha önce nişanlımla kendi resmimi ekledim sonra kaldıramadım bi türlü kaldıramayacağım şeyi indirmeyim bence valla saf gibi hissettim kendimi var bi yolu da bi türlü eklediğim resmi kaldıramadım:50:

albüm yap fıstık sadece iziin verdiğin kişiler görür albümünü ve istediğin zaman silersin

biz gündüz birbirimizi görmeyiz canım hep akşam hep akşam..düğün olur beraber gidemeyiz çalışır..dün abimlere gittik tasındıklarından beri gidemedi..heryere tek gidiyorum..onla bi türlü olmuyo..evlenincede öyle olucak..ben hafta sonu evdeyim..oda bugun düşündükçe deliricem :84:

kız öle deme vardır bi hayır akşam buluşmanın da avantajları vardır elbette

annemler perşebe günü yemin törenine gittiler dün geldiler evde tek kaldım akşamları nişamlım gelip birlikte yemek yedik tek diyemediğimi biliyor sonra tv dizilerin başına oturdum bir akşam kayınvslideme gittim yemeğe sonra fuar vardı çok yorucu topuklu ayakkabılarda durmak

buket belki fotograftan çıkartırım diyer gelen giden bütün kızlra baktım tek olmayanlara :) sevdiğinle gelirsin diye düşündüm açıkcası ...

birde içim bir tuaf oldu hararetlendim yorgunluktan sanırım iki bardak saf limon suyu içtim şuan halsizlikten ölüyorum bol tuzlu yaptım

ne olsun işte tutuk evi rahatladık.. sen ne yaptın

hadi gözün aydın canım büyük bir yükten kurtulmuşsun :)

bende yatak odası takımı yemek odası takımı vede oturma grubumu beğendim :)

sonra evime gittim bazı odaların tül perdesi için ölçü aldım hep koşturmaca valla işte :)

hadi gözün aydın canım büyük bir yükten kurtulmuşsun :)

bende yatak odası takımı yemek odası takımı vede oturma grubumu beğendim :)

sonra evime gittim bazı odaların tül perdesi için ölçü aldım hep koşturmaca valla işte :)
valla hep diyorum evlendikten sonra çok boş kalıcaz diye:6:

Back
X