- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #62.561
günaydınn kızlarrr
bugün itibariyle 68 gün kaldııııııııııııııııııı:18::18::84::84:
benimde 46 ay ne yapıcaz biz başka evdeeee:2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn kızlarrr
bugün itibariyle 68 gün kaldııııııııııııııııııı:18::18::84::84:
betüşşş eklediğin resimler açılmıyorr bebişimmm yine göremedimmm pc engeline takılıyor![]()
ya tuttuk evi işte bakıyorum bakıyorum öle boş bakıyorum yani öyle garip haller içinde ki halim anlatmaya yok mecalim....ay valla bende o psikolojiye girmiş durumdayım bu konu açılanca gözlerimi tutamıyorum
estug03 hoşgeldin günaydın
kız sen değil miydin 10 eylül düğünü olacak :44: benimde 11 eylülde ordan aklımda kalmışş
ya tuttuk evi işte bakıyorum bakıyorum öle boş bakıyorum yani öyle garip haller içinde ki halim anlatmaya yok mecalim....
nişan yapmadınmı canım sen...
ya işte 2 kere almak olmuyo yani birde gerek kalmıyo 1kere alındımı yetiyo öyle değilmi
Kübracım ayakkabının altından ilk kimin ismi silinir bilmiyorum ama benimkinin en son silineceğini söyleyebilirim![]()
gerek yook canım yeter bir kere alınmış.
biz isteme söz nişan hepsini bir arada yaptık sadece yüzük aldık istendi yüzükler takıldı.
belli olmaz canım iki seferde çekicem yazdıktan snra yürüdükten sonra kanıtlı göstereceğim![]()
hmmm anladım canım o zaman senin setin metin hepsi düğünde takılıcak birde onunda masrafı vardır...
kübra benide yaz kız lütfen ayakkabının altına :)
bende çok tuhaf duygular içindeyim.. erkek kardeşim gecen hafta okula mola verip gelmişti.. dün gce onu tekrar yolladık okuluna kız kardeşimde zaten ünide okuyo yani ikiside şehir dışında üni okuyolar..
dün baktım anacıgımla bi ben kaldım
ama evimi çok uzak tutmadım 2 günde bir mutlaka ugrarım anacıgıma evlenince ben diye düşündüm kendimi öyle dizginliyorum işte![]()
benim uzak valla direk otobüs dolmuş bile yok arabasız zor yani.. ama sorum bizim tuıttuğumuz yerde değil babamın şehire uzak müstakil bi ev tercih etmesiy zamanında... ailemle şehre uzak oturuyoruz.. benim o kadar huzurlu bi evim ailem var ki...kocaman çimlerle ağaçlarla çevrili bi bahçemiz var üst bahçemizde ise komple sebze yetiştirir babam küçük sepetiyle salatalık toplar işten geldiğimde sepetimi verirsalıncağımız var oturur yerim annem hafif müzik çalar bahçede küçük bi müzik sistemi var hava kararmaya yakın fıskiyeler çalışır masa hazırlanır yemek yenir sonra muhakkak memaver yanar... dumanı sinekleri kovalar bi de köpeğimiz var canavar görünümlü sevgi dolu bir rot.. dizimiz dibinden ayrılmaz ... şehre uzak olduğumuzdan gökyüzündeki tüm yıldızlar seyredilir salıncakta sallanırken....ama hayat büyüdük işte anne babayı bırakıp gitme vakti...
aman hep yanlış yazmışım roman tadında anlatıyodum ne güzel semaver yerine komik komik şeyler yazmışım valla ben gidip bi ağlayım ya doldum iyice
ayyy ne güzell damadı içgüveysi alın kız öyle ev bırakılırmı![]()
Kübracımm benide unutma emii :) Gerçi sonran ikinci sıradayım ben ama olsun yinede sen yaz merak ediyorum ben...
Gül çok güzel anlatmışsın canım okurken içim ürperdi.İşlerim yoğun okuyoırum ama pek yazamıyorumm...
ayyy ne güzell damadı içgüveysi alın kız öyle ev bırakılırmı![]()