• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

:64: :64:
54 gün kaldı canımcımmm..

kızlar ben bugün sizi hiç takip edemedim
betüş bişiylermi aldın göremedim ben yeni cici alanlar güle güle kullanın inş..
çk sağol zeynepcm
Kızlar bu arada çok güzel şeyler alınmış çeyizlere konulmuş geçmişe bakıyorumda yavaş yavaş...
hepiniz güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah :16:

sağol emine çk uyguna almşsn eşyalarını darısı evine olsn inşallah.. bzde haftasonu maskoya gttk bi yatak odasına 7000 dedi inşallah bnde senn gbi içime sineni uygun fyata alablrim

sağol emine çk uyguna almşsn eşyalarını darısı evine olsn inşallah.. bzde haftasonu maskoya gttk bi yatak odasına 7000 dedi inşallah bnde senn gbi içime sineni uygun fyata alablrim

Çok teşekkür ederim canım... Darısı başına inşallah.. Ama imkanın varsa kesinlikle inegöle gitmeni tavsiye ederim. imlalat yeri olduğu için çok çeşit var ve ciddi anlamda uygun. hemde istediğine benzer buluosun onlar tam istediğine çevirebiliyorlar.

Çok teşekkür ederim canım... Darısı başına inşallah.. Ama imkanın varsa kesinlikle inegöle gitmeni tavsiye ederim. imlalat yeri olduğu için çok çeşit var ve ciddi anlamda uygun. hemde istediğine benzer buluosun onlar tam istediğine çevirebiliyorlar.

inegöl sanırım bursa.. nişanlmla konştk tanıdık filanda var orda ama nakliyesi bayağı bi tutacak ve aynı hesaba gelcek emine öyle değilmi

edoşş resmlere yorum yaptım canm

betüşşş resim açıldı bu sefer hayrettttt:52:
bende oturduğum yerden aldım bişiler dore marka nasıldır bilmiyorum ilk tecrübem bunları aldım
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110328043953.jpg
yağlık&sirkelik 22,5 tl yanında bu tuzluk biberlikte hediyeymiş
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110328043953_1.jpg
fındık kıracağım 4,90 tl
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110328043954.jpg
yumurta kalıbı 4,90 tl
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110328043955.jpg
:52:

hepsi güzel zuzucum iyi günlerde kullan

inegöl sanırım bursa.. nişanlmla konştk tanıdık filanda var orda ama nakliyesi bayağı bi tutacak ve aynı hesaba gelcek emine öyle değilmi

Yok tatlım yaa.. yani istanbula mal veriyoruz dedi bizim görüştüğümüz adamlar,hatta istanbulda oturuyor olsaydınız gönderirdik ama izmire mal vermiyoruz o yüzden nakliye ücreti talep ediyoruz dedi. dediğim gibi istanbuldan baya yakın aslında... eğer vaktiniz varsa en azından bi fikir olsun diye gidin derim :)

Emine çok uygunu almışşınız gerçekten maşalalh peşinmi aldınız

biz tv ünite köşe takım iki 3 lü =6500:96:

Biz baya bakmıştık aslında canım ama en son yapılan yerine gidelim dedik orada da ciddi fark varmış gerçekten. 100 lira verdik sözleşme yaptık geri kalan teslimatta nakit ödenicek canım.:)
Olsun canım sizinkide çok değil sonuçta tv üniteleri ciddi para... Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah :)

kızlar maşallah yine epeyce sohbet etmişsiniz
ben öğlene kadar ajanstaydım o yüzden yazamadım canolar
aileden ayrılmaktan bahsedip içinizi karartmayın, anne baba sevgisi ayrı koca sevgisi ayrı
herkes kendi ailesini kurmak ve korumak zorunda

kızlar 4 katlı kocaman evimiz var ölesine şakadan söyemiştim aileme de annem torunlarımla hepberaber oynarız sallanırız ama bırak nişanlın kendi evinin babası olsun dedi:45: zaten şakaydı herkes kendi evine biz başka bi aile olucaz ama elbette biraraya gelip kocaman bi aile olmanında tadı bambaşka:58: hem giderim hem ağlarım hepimiz için geçerli... hem ailemle küçücük bi evim olsaydı da orası yine gönlümün sarayı olurdu...

gülcüm ne bu kadar kadar özel mesajlar fln yolluyosun yazdıgını görmedim..işim vardı şimdi cvb veriyorum..darılma derken insanlar zaman kaybetmek zorunda değil derken hani hayal kurmussun insanlar buna gercek düşünüp yorum yazıyolar ki ben dahil yazıcaktım..sonra bi bakıyosun aa kızlar şakaydı..bundan dolayı kırılma dedim insanlar burda zaman harcıyo..anladınmı şimdi..cellallenmeye gerek yok

Buket bir turkış kahve yap geleyim de içeyim valla açılamadım ruh gibiyim ya toprağım
ay deniz sen böle deynce elçin geldi aklıma hç gelmio ne zamandr yaa nerde acaba işemi grdi
hepsi güzel zuzucum iyi günlerde kullan
zuzuşum alıntıdan grdm aldkların çok hoş bnde katalogta grmştm banyo setini alırken güle güle kullan
Yok tatlım yaa.. yani istanbula mal veriyoruz dedi bizim görüştüğümüz adamlar,hatta istanbulda oturuyor olsaydınız gönderirdik ama izmire mal vermiyoruz o yüzden nakliye ücreti talep ediyoruz dedi. dediğim gibi istanbuldan baya yakın aslında... eğer vaktiniz varsa en azından bi fikir olsun diye gidin derim :)

gerçektenmi çk sağol emine nişanlıma hemen söylycem dn konştk inegöl uzak diil ama nakliyeyle aynı fyata gelir dedi olmazsa ordaki firmalardan brni arar sorarız

Back
X