- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.001
sara merhaba
ben 30 yaşındayım
2 yıl içinde hamile kalmak istiyorum.
cnm ben 1 yil icinde düsünüyorum tabi her seyin hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sara merhaba
ben 30 yaşındayım
2 yıl içinde hamile kalmak istiyorum.
yas ilerledikce de risk artiyo korkuyorum valla
adım selen 1985 bursa doğumluyum 10 haziranda düğünüm var
bowling
tenis
yüzme
snowboard
fotoğraf çekmek
vs seviyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim![]()
bi teoman şarkısını buraya yazdım yazış o yazış patladı gitti (seyyar tayyar)![]()
elçin mersinde dimi kızlar
bu arada hesapladım ben evleneli 142 gün olmuş.
şafağım geçmiyor diyenlere duyururum...
hoşbuldum tatlım
ne kadar güzel ikimizde haziranda evleniyoruz.senin düğünün nerede olucak tatlım?yeni evlenicek tüm kızlara hayırlı uğurlu olsun,hep mutlu olun eşinizle..
ben 23 yaşındayım. 2-3 yıl düşünmüyorum.
hoşgeldin fıstık bende sıkıştıracak bursalı gelin arıyordumDüğün nerde olacak gelinliğini nerden aldın mobilyalarını nerden aldın gibi
![]()
hoşbuldum tatlım
hoşbuldum tatlım hep eşinle mutlu ol tatlım..valla ev bulabilirsek herşey süper gidicek ama evi bulamadık daha..hep araştırıyoruz..mobilyalarımızı beğendik bi ev eksik..
ne kadar güzel ikimizde haziranda evleniyoruz.senin düğünün nerede olucak tatlım?yeni evlenicek tüm kızlara hayırlı uğurlu olsun,hep mutlu olun eşinizle..
ben 23 yaşındayım. 2-3 yıl düşünmüyorum.
isteyince olacağını bilsem bende 2 sene düşünmem ama çevremde o kadar çok çocuk isteyen var ki korkuyorum
sıkıştır tatlım:90: düğün cha cha da olucak kır düğünü..gelinliğimi aysiradan aldım..daha mobilyalarımı alamadım çünkü evi bulamadık..
cnm sen daha 23 yasindasin erken 2-3 yil iyi bence benim korkularim var mesela belli bir yastan sonra engelli olma durumu da artiyo
aynı korkuları bende yaşıyorum buket senin gibi.
benimde çevremde var Allah herkese nasip etsin.
olurda 2 3 yıldan önce hamile kalırsam Sorun etmem Hayırlısı derim :)
Allah korusun...
Evleniceğin insanla birbirini tanıdığına inanıyosan anlaşabiliyosan çok beklemeninde bi anlamı yok bence. Minicik yavru evin neşesi olur =)) Mis gibi de kokar :)
çocuk sevesim geldi birden
Benim annemle aramda 18 yaş var kanka gibiyiz![]()
bakalım topiğin ilk bebiş haberi kimden gelecek.
tahmininiz var mı kızlar?
bana esra ya da elçin gibi geldi![]()
bakalım topiğin ilk bebiş haberi kimden gelecek.
tahmininiz var mı kızlar?
bana esra ya da elçin gibi geldi![]()
41 kere maşallah
nice nice 142 günlere :))
istanbul beşiktaşta düğün salonunda olucak :) senin nerde
inşallah hepimiz mutlu oluruz.
teşekkürler selencim umarım güzel bir ev bulursunuz.
çoook mutluluklar.
cha chaya bizde baktık ta 10 bin istediler arkama bakmadan kaçtımmodeli varsa eklermisin buraya canım orda gelinlik fiyatları kaç-kaç arası?
o haber zaten geldi ya canım![]()