- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #63.081
Ayy kızlar sizleri gördükçe çokmu yavaş hareket ediyoruz diyorum, sadece mobilyaları aldık başka hiçbişey yok
(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kızlar sizleri gördükçe çokmu yavaş hareket ediyoruz diyorum, sadece mobilyaları aldık başka hiçbişey yok(
Yok esrooooo senden bekliyorummm benn hemm aşyemm dediysee gözlerindeki ışığı görmüş olması lazımGünaydın kızlaar...
Ayşe'cim bu Esra benmi oluyorum :))
Çünkü ben zuzudan bekliyorumda![]()
ay benim babam beni kızdırıyor bazen vaktinden önce iş yapma diyip duruyor engelliyor acelen ne ikide bir vaktinde önce iş yapma daha ne vakti diyorum şurada ne kaldı diyorum acele etme
gelin ata binmiş ya nasip demiş
ay benim babam beni kızdırıyor bazen vaktinden önce iş yapma diyip duruyor engelliyor acelen ne ikide bir vaktinde önce iş yapma daha ne vakti diyorum şurada ne kaldı diyorum acele etme
gelin ata binmiş ya nasip demiş
Yok esrooooo senden bekliyorummm benn hemm aşyemm dediysee gözlerindeki ışığı görmüş olması lazım![]()
Günaydın hatunlar :))
nesrincim eşyalrın çok güzel canım allah huzurla kullanmayı kısmet etsin
selam kızlarrrr
cimcime esroşum dün öyle topik hareketlensin diye ilk aklıma gelen 2 kişiyi söyledin nedense siz oldunuz?
sizden de tahminler alabilirimmm
nesrinim buradan da yazayım eşyaların çok güzel güle güle hayırlı günlerde kullan.
kızlar ben grip oldum eşim işe gitme dedi.
sağlık ocağına gittim rapor aldım bugün evdeyim işime geldi walla taaa hadımköye gidecektim yoksa.
sabahtan beri içim gidiyo topiğe bakayım diye istirahat ettim. şimdi geldim.
bugün burdayım
geçmiş olsun Ayşecim. Salgın var cok cok dikkat et kendine
güzelce evde olmanın keyifini cıkarmaya çalış
selam kızlarrrr
cimcime esroşum dün öyle topik hareketlensin diye ilk aklıma gelen 2 kişiyi söyledin nedense siz oldunuz?
nesrinim buradan da yazayım eşyaların çok güzel güle güle hayırlı günlerde kullan.
sağlık ocağına gittim rapor aldım bugün evdeyim işime geldi walla taaa hadımköye gidecektim yoksa.
bugün burdayım
Geçmiş olsun Ayşe'cim, eşine naz yap biras :))
Allah'mı yazdırdı acep kıs :))
Bebek olmaz diye korkan biriyim ben...
Geçmiş olsun Ayşe'cim, eşine naz yap biras :))
Allah'mı yazdırdı acep kıs :))
Bebek olmaz diye korkan biriyim ben...
selam kızlarrrr
bugün burdayım
esracım bi kere o hasta olmuştu ben baktım şimdi de o ilgileniyo sağolsun.
arıyor sık sık. eee malum hastalıkta ve sağlıkta
Allah hayırlısını versin Esracım hepimize.
o korku hepimizde var esra çevrede o kadar çok isteyip uğraşan varki ister istemez korkuyoruz
Ay evet Buket'cim, hem çevreden dolayı, hemde prolaktinin yüksek çıkması endişelendiriyor beni.
Gerçi araştırdığım kadarıyla bu hormondan dolayı hamile kalamayan yok ama yinede tedirgin oluyor insan. Benim kaynımında çocuğu olmuyor, o nedenle sıkı sıkı tembihliyorlar sakın korunma diye...