• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yemek takımını evdemi yıkacayacaksınız canımcım?

esra bilmiyorum ki. duruma göre bakıcaz
ama onu büyük ihtimalle yerleştirirken makineye atarız.
mutfak silinirken bi taraftan makinede yıkanır. bitincede yerleştiririz heralde.
evde yıkarsak fabrikadan geldiği gibi koliye yerleştirip sığdıramayız sanırım.

bende yıkadım hepsini
bikaç nevresim var onları paketlerinden çıkarmıcam
hurçladık kırmızı kurdeledik.
yıkama ütüleme hurçlama işini erken yaptım
iyikide öyle yapmışımm
çünkü şimdiye kalsa yapamazdım vaktim yok
akşamları yorgun oluyrm elim değmio
annem kaç gecedir son aldıkalrını kutulara koy dio hala koyamadım
elbiselerimi bile ayrıamadım
geçen gün bi tek takılarımı topladım

ben mutfakta kullanacağım herşeyi yeni evimizde yıkayacağım
kolilerinden cıkarırsam eski gibi olur

:60: yazık ya anneciğimin evine kabarık fatura gelcek :85:
bizim faturalar kayınvalideden sorumlu olucak :D

evet yeni evdeki ilk faturalar kayınvalideye ait:1:

Kirlenmesin diye jelatinliyoruz, ablamada öyle yaptık, hala jelatinle duranlar vardır hiçbir problem yaşamıyor...

güzel fikirmiş
çalıyorum bu fikri izninle bir deneyeceğim

merhaba kızlar..

ben yemek takımımı fln kendi evimde yıkamak istiorum..şimdi kutusundan çıkar yıka tekrar koy zor olur..kendi evimde yıkar yıkar yerleştiririm yaw :) ben de çeyiz alma yapmicak olanlardanım..zaten çok vakit ayıramıorum bazı işlere bi de onunla uğraşmim..evi tutunca arabamla taşıcam ufak tefek şeyleri..ama beyz eşyalar fln da bizim evde onlar için de bi kamyonet tutarız arabaya sığmayanları da fırsattan istifade o kamyonette taşırım :)

esra bilmiyorum ki. duruma göre bakıcaz
ama onu büyük ihtimalle yerleştirirken makineye atarız.
mutfak silinirken bi taraftan makinede yıkanır. bitincede yerleştiririz heralde.
evde yıkarsak fabrikadan geldiği gibi koliye yerleştirip sığdıramayız sanırım.

Evet yemek takımı yazmışsınya o yüzden sordum.
Bende mutfak eşyalarını eve yerleşirken yıkayacağım, tencerelerde zaten ilkte su kaynatmak gerekiyormuş, ilk kullanımda kaynatırım bende...

ben mutfakta kullanacağım herşeyi yeni evimizde yıkayacağım
kolilerinden cıkarırsam eski gibi olur

evet yeni evdeki ilk faturalar kayınvalideye ait:1:

güzel fikirmiş
çalıyorum bu fikri izninle bir deneyeceğim

Çal tebi canım :))

herkese selam kızlar bugünde baya işlerim vardı yazılar mazılar..

sadece yazdıklarını okuyabildim şuan biraz rahatlamış durumdayım yazayım dedim...

ya mesela sizler hazırlıyorsunuz artık herşeyi koliliyorsunuz ya ay diyorum acab bende bi ruhsuzlukmu var yada çokmu yavaşan alıyorum bu işleri diyorum bilmiyorum:31::31:

birde xeddax arkadasım ismin edaydı heralde senin yorumlarına bayılıyorum ya bi harikasın gerçekten:9::9:

selam cicişlerim sabahtan beri gelemedim müşterim vardı hehehe dünde vardı deli ediyorlar beni yawww işlerde pek yoğun nasılsınız bakemmmm

mutfak eşyalarımı yıkamadan koliledim ben.
diğer örtü fln vs ykadık ütüledik
yemek tak. fln kutusundan çıkarmayın kızlar sonra yerleştirmek zor olur
evde yıkarsınız onları.

ayy kızlar canım sıkılıyo konusun yaaa oyun oynarım bak :63:

aa oyun oynamak süper fikir eda hadi kızlar oyun oynayalım herkes kendisinden sonra yazacak kişi ile ilgili birşey tahmin etsin yazanda tuttu veya tutmadı deyip başka bir tahminde bulunsun:1: Başlıyorum

Benden sonra yazacak kişi iş çıkışı hemen eve gitmeyecek

aman sanki yıkıyorsun ütülüyorsun katlıyorsun sarıyorsun tekrar kırışıyor bence en mantıklısı sadece yıkamak ve koymak evimizde ütüleriz canlarım benim sonra tekrardan ütülemek zorunda kalacağız mutfak eşyalarınada gelince onlarıda evde yıkar yerleştiririz diye düşünüyorum ben :1:

aa oyun oynamak süper fikir eda hadi kızlar oyun oynayalım herkes kendisinden sonra yazacak kişi ile ilgili birşey tahmin etsin yazanda tuttu veya tutmadı deyip başka bir tahminde bulunsun:1: Başlıyorum

Benden sonra yazacak kişi iş çıkışı hemen eve gitmeyecek

bukocuğum valla hemen hemen bildin gibi eve gitmeyeceğim mesai kalıyorum çalışacağımmm :1:

aman sanki yıkıyorsun ütülüyorsun katlıyorsun sarıyorsun tekrar kırışıyor bence en mantıklısı sadece yıkamak ve koymak evimizde ütüleriz canlarım benim sonra tekrardan ütülemek zorunda kalacağız mutfak eşyalarınada gelince onlarıda evde yıkar yerleştiririz diye düşünüyorum ben :1:

evet bende bu fikre katılıyorum :81:

Back
X