Evde dinleniyor olsa evden girerdi bence allah korusunda biri rahatsızlarndı( inşallah boşa tasalanmışızdır da
Napıyım canım yaaa. Yoruldum artık ama yapacak bişeyim yok.
Günaydın.
Dün çok kötü bir gündü kuzum. geldimi hep üst üste olurya. Sinirden şiştim resmen.
Akşama kadar zor yatıştım. Hormonlarda çok etkiliyor beni.
Eskiye nazaran daha hassasım.
Gece rüyamda doğum yaptım ikiz bebeklerim oldu. bir kız bir erkek. :)))))
Ne demek acaba hayırdır inşallah.
Seldayı çok meral ettim. İnşallah olumsuz birşey yoktur. Evde dinleniyordur.
rüyada doğum yapmak sıkıntı atmaktır
fmg sıkma canını
selda ya ne oldu ki herkes onu soruyor ben onunla cumartesiden beri hiç denklesemedim
aynı gün doktora gidicektik onunda erkekmiş burada birilerinden duydum ama onu görmedim
bende bugün işe gitmiyorum evde dinlenicem boğazlarım falan felaket hapşıramıyorum bile
neyse yatarım gecer yani sık sık buradan sizleri taciz edicem
herkese günaydınnnn
Evde dinleniyor olsa evden girerdi bence allah korusunda biri rahatsızlarndı( inşallah boşa tasalanmışızdır da
fmg sıkma canını
selda ya ne oldu ki herkes onu soruyor ben onunla cumartesiden beri hiç denklesemedim
aynı gün doktora gidicektik onunda erkekmiş burada birilerinden duydum ama onu görmedim
bende bugün işe gitmiyorum evde dinlenicem boğazlarım falan felaket hapşıramıyorum bile
herkese günaydınnnn
Napıyım canım yaaa. Yoruldum artık ama yapacak bişeyim yok.
Günaydın.
Dün çok kötü bir gündü kuzum. geldimi hep üst üste olurya. Sinirden şiştim resmen.
Akşama kadar zor yatıştım. Hormonlarda çok etkiliyor beni.
Eskiye nazaran daha hassasım.
Gece rüyamda doğum yaptım ikiz bebeklerim oldu. bir kız bir erkek. :)))))
Ne demek acaba hayırdır inşallah.
Seldayı çok meral ettim. İnşallah olumsuz birşey yoktur. Evde dinleniyordur.
Fmg cim hoşgeldin cnm. Nasılsın ben iyiymm. Bebem dün ilk defa tekmikledi babası kulağını dayaamıştı karnıma o bile birden irkildi:))))) ama 1 kere oldu ya hep olsun
keşke numarası olsaydı.
Iyi olsun da, geç haber versin napalım.
günaydın canım....
Dinlen iyice, ıhlamur falan iç iyi gelir...
Selda en son c.tesi geldi, doktor kontrolü iyiydi...ama bi daha gelmedi,annesi rahatsızdı ya,biz de merak ettik..ama inşallah bişey yoktur...
fmg sıkma canını
herkese günaydınnnn
günaydın kızlar ...geçmişe baktım ege bende senin gibiyim çok acıkıyorum kuruyemiş ve muzla
öğle ve akşam yemeği arasında kendimi avutmaya çalışıyorum ....bir arkadaş tsh testini sormuş adını hatırlayamadım troitlerinde sorun olan hamilelerin her ay tsh kontorlu yaptrıması gerekiyo
bende gidiyorum her ay endokrinolojiye ama onun dışında bebeğin troitleriyle alakalı bir test yapıldığını duymadım ......öykü bende artık öyle bir geçer zamanki yi abartılı bulmaya başladım
ilk bölümler daha çok hoşuma gidiyodu
günaydın ipekciğim valla avutmak ne kelime deliriyorum yemek için:==))) ya evet o dizi abartttı ama osman çok güzel:)günaydın kızlar ...geçmişe baktım ege bende senin gibiyim çok acıkıyorum kuruyemiş ve muzla
öğle ve akşam yemeği arasında kendimi avutmaya çalışıyorum ....bir arkadaş tsh testini sormuş adını hatırlayamadım troitlerinde sorun olan hamilelerin her ay tsh kontorlu yaptrıması gerekiyo
bende gidiyorum her ay endokrinolojiye ama onun dışında bebeğin troitleriyle alakalı bir test yapıldığını duymadım ......öykü bende artık öyle bir geçer zamanki yi abartılı bulmaya başladım
bazen hareketlenyor sonra 2 gün tık yok delleniyorumm. Ama dün muhteşem di.canım ne güzel... Benimde kaç gündür hareketleri çok zayıflamıştı, hissedemiyordum, endişelenmeye başlamıştım, şimdi seni okurken harekete başladı. Kıskandımı ne bu kız biraz kıskanç olcak galiba
Bu arada bu havalar daha fazla böyle devam ederse ben depresyona gircem herhalde ne bu yahu..
günaydın ipekciğim valla avutmak ne kelime deliriyorum yemek için:==))) ya evet o dizi abartttı ama osman çok güzel:)
bazen hareketlenyor sonra 2 gün tık yok delleniyorumm. Ama dün muhteşem di.
Bi şiir var ya beni bu havalar mahvetti diye:)) hakikatten öyle
kızlarrrrrrrr birde comely girmiyor bayadır(
günaydın kızlar ...geçmişe baktım ege bende senin gibiyim çok acıkıyorum kuruyemiş ve muzla
günaydın ipekciğim valla avutmak ne kelime deliriyorum yemek için:==))) ya evet o dizi abartttı ama osman çok güzel:)
Kızlar ben diyet yapıyorum biliyosunuz dimi. Tatlı çikolata hepsi yasak. ağzıma sürmüyorum.
Ne gıcık bi durum
Doktorum böyle kilo almaya devam edersen, diyet yapacaksın dye bana da dedi...
Ama tartıda fazla bi artış yok da, karnım çok feci oldu benim ya..İkiz gibi...
Doktorum böyle kilo almaya devam edersen, diyet yapacaksın dye bana da dedi...
Ama tartıda fazla bi artış yok da, karnım çok feci oldu benim ya..İkiz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?