2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

rüyada doğum yapmak sıkıntı atmaktır
fmg sıkma canını

selda ya ne oldu ki herkes onu soruyor ben onunla cumartesiden beri hiç denklesemedim
aynı gün doktora gidicektik onunda erkekmiş burada birilerinden duydum ama onu görmedim
bende bugün işe gitmiyorum evde dinlenicem boğazlarım falan felaket hapşıramıyorum bile
neyse yatarım gecer yani sık sık buradan sizleri taciz edicem
herkese günaydınnnn

Günaydın canım....
Dinlen iyice, ıhlamur falan iç iyi gelir...
Selda en son c.tesi geldi, doktor kontrolü iyiydi...Ama bi daha gelmedi,annesi rahatsızdı ya,biz de merak ettik..Ama inşallah bişey yoktur...

İnşallah atarım sıkıntıları.
Sana da geçmiş olsun. Dikkat et kendine güzelce dinlen.

inş. yaa ben aklaıma kötü bişey getirmek istemiyıorum

günaydın kızlar ...geçmişe baktım ege bende senin gibiyim çok acıkıyorum kuruyemiş ve muzla
öğle ve akşam yemeği arasında kendimi avutmaya çalışıyorum ....bir arkadaş tsh testini sormuş adını hatırlayamadım troitlerinde sorun olan hamilelerin her ay tsh kontorlu yaptrıması gerekiyo
bende gidiyorum her ay endokrinolojiye ama onun dışında bebeğin troitleriyle alakalı bir test yapıldığını duymadım ......öykü bende artık öyle bir geçer zamanki yi abartılı bulmaya başladım
ilk bölümler daha çok hoşuma gidiyodu

Fmg cim hoşgeldin cnm. Nasılsın ben iyiymm. Bebem dün ilk defa tekmikledi babası kulağını dayaamıştı karnıma o bile birden irkildi:))))) ama 1 kere oldu ya hep olsun

Canım ne güzel... benimde kaç gündür hareketleri çok zayıflamıştı, hissedemiyordum, endişelenmeye başlamıştım, şimdi seni okurken harekete başladı. Kıskandımı ne bu kız biraz kıskanç olcak galiba

Bu arada bu havalar daha fazla böyle devam ederse ben depresyona gircem herhalde ne bu yahu..

keşke numarası olsaydı.
Iyi olsun da, geç haber versin napalım.

günaydın canım....
Dinlen iyice, ıhlamur falan iç iyi gelir...
Selda en son c.tesi geldi, doktor kontrolü iyiydi...ama bi daha gelmedi,annesi rahatsızdı ya,biz de merak ettik..ama inşallah bişey yoktur...

inş. Iyidir...
Zinkerbel geçmiş olsun canım ben atlattım darısı başınıza

evet çok abartı ya, mahalleli falan bostan korkuluğu gibi olaylara seyirci, o devirde adam sevgilisini alcak eve getircek hahaha adamı linç ederler...bence çok abartı. anasıda etkisiz eleman.

Bendede troid problemi var ama çok şükür doktor artık gelme doğumdan 2-3 ay sonra gelirsin dedi. Biraz nodüllerin büyür onları kontrol edelim dedi. Çok iyi oldu sıkılmıştım çünkü git gel..

günaydın ipekciğim valla avutmak ne kelime deliriyorum yemek için:==))) ya evet o dizi abartttı ama osman çok güzel:)

bazen hareketlenyor sonra 2 gün tık yok delleniyorumm. Ama dün muhteşem di.
Bi şiir var ya beni bu havalar mahvetti diye:)) hakikatten öyle

kızlarrrrrrrr birde comely girmiyor bayadır(

comely geçen hafta girdi, sen yokmuydun...Liste yaptık ya,hamişleri ona...

Kızlar ben diyet yapıyorum biliyosunuz dimi. Tatlı çikolata hepsi yasak. ağzıma sürmüyorum.
Ne gıcık bi durum

iyimser olalım belki selda nın interneti bozulmustur iyidir inşallah
ege ne güzel ya bizde hissedelim artık bebekleri acaip cok heves ediyorum

Doktorum böyle kilo almaya devam edersen, diyet yapacaksın dye bana da dedi...
Ama tartıda fazla bi artış yok da, karnım çok feci oldu benim ya..İkiz gibi...

kaç kilo aldın kuzucuk bende bugün bir tartılayım merak ettim arkadaşlara soruyorum ben kilo aldımmı diye yok diyorlar ama bi ara karşıya sağ. oca. geçip ölçeyim kendimi:d

Doktorum böyle kilo almaya devam edersen, diyet yapacaksın dye bana da dedi...
Ama tartıda fazla bi artış yok da, karnım çok feci oldu benim ya..İkiz gibi...

Ya evet böyle gidersen çok şişersin sonra mümkün değil veremezsin dedi.
Şimdi mecburen dikkat ediyorum. Az ve faydalı şeyler yiyorum. Böylesi daha iyi sanırım.
Karnım benimde kocaman. Benimki kilodan muhtemelen. 7 kilo ne demek. yapıştırsan durmaz.

hareket etmeyince bende endişeleniyorum, birde kan sulandırıcı falan kullanıyorum ya, sürekli telaştayım. acaba dozu az gelir mi, acaba birşey olur mu diye çok korkuyorum. umarım sorun olmaz.
3 gündür başım ağrıyor hafif hafif. İçersi çok karanlık birde benim ev kuzey cephe zaten pek güneş almıyor, böyle havalarda içersi çok karanlık oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…