2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen diyetisyene mi gidiyorsun doktorun mu liste verdi.

bana hamile kaldığım ilk ay endokrindeki doktor hemen yasakları söyledi
ben kadın doğumcuya söylediğimde ben söylerim gerekeni demişti bulantıların geçmesini bekledi
o arada ben bulantılar varken peynir ekmek ve yoğurtlu makarna çok yedim çok iyi geliyodu onlar bana sonra 12. haftada doktorum da liste verdi ve şimdi onun söylediklerinin dışında bir şey neredeyse yemiyorum bu arada senin sorunun cevabı çok kısaydı ama ben gevezelik yaptım kusura bakma diyetisyene gitmiyorum canım yanlız şunu diyebilirimki diyetisyene gittiğim dönemdeki listenin aynısı gibi doktorumun verdikleri

günaydın herkese.

ege nasıl heyecanlandım, demek tekmeledi senin kız. ne güzel ya. ben de hissetmek istiyorum. o zaman şu endişelerimden kurtulurum belki(

selda hala yok ya, inşallah iyidir...

ya benim doktorumda verse keşke.. gerçi ben sütü mütü ara öğünlere koydum zaten. Akşamları da genelde meyve yiyorum ama bakalım nolcak. neyse gebelik kiloları çabuk veriliyor aslında korkmayın. ben kızımda 25 kilo aldım ama 1 sene içinde hepsini verdim. kşloları ben daha sonra troidlerden dolayı aldım. 16 kilosu ama kesin 2-3 ayda gidiyor.

inşallah doğum sonrası kolay kilo veririz dediğin gibi olur

birdaha ki kontrolde bende diyetisyene gitmek istediğimi söyleyeceğim
drum çok kilo alıyorum diye kızıyor ilk üç ayı 2 kilo ile kapattım ama sonra 10 günde bir buçuk kilo aldım beni bu aşure mahvetti

neyse işte kilo konusunda desteğe ihtiyacım var

günaydın herkese.

ege nasıl heyecanlandım, demek tekmeledi senin kız. Ne güzel ya. Ben de hissetmek istiyorum. O zaman şu endişelerimden kurtulurum belki(

selda hala yok ya, inşallah iyidir...

günaydın cnmm. Yaa birce inanılmaz bir şeydi. Hatta inanamadım eşime dedim gaz değildi demi yok canım remen pıt diye duydum diyor. Ama ikimizde aynı anda hiddettik yüzyüze baktık bir kahkaha attık ki anlatamam.. Darısı başınıza. Ama kız bir kere oldu geçti çşimdi hep istiyorumm...

aşure hiç yemedim kendim yaptığım halde sadece tadına baktım şekerini ayarlarken

Kızlar eğer emzirirseniz ve bol su içerseniz çabuk veriyorsunuz merak etmeyiz.. Tabi sütüm olsun diyede abur cabur yememek lazım ben 84 den 10 ay içinde 49 a düştüm. Ama bunda veremem çünkü işteyim fazla emziemem ve oturuyorum gün boyu evde olmak avantajj

ay bir de eşinle beraber hissetmek daha da güzel. benimki oturur ağlar herhalde:)) gelir devamı daha. bizimki de erkek güya ama tekmeler güçsüz demek ki daha:))

maşallah nasıl verebildin o kadar? ben önceki hamileliğimde ancak bir yıl sonra vucudum kendini topladı emzirirken çok yiyorum ben gerçi çalışıyordum da umarım kolay veririm önceki hamileliğimde ilk 5 ay 10 kilo almıştım bunda pek almadım sadece bundan önce düşük yaptığım için ondan bi 4 kilo fazlasıyla başladım maalesef hayırlısı bebeişlerimiz sağlıklı olsunda çabalarız vermek için ne yapalım

bende daha bişey almadım hoş kızımın eşyalarını sakladığım için pek bişey almam sanırım. kızımdada sadece hastane için gerekli olacakları 6 yada 7. aydı almıştım geri kalanları doğuma iki hafta kala almıştım 5 gün sonra doğum yapmıştım ama hayırlısı çok acele etmeyin bence

merhabalar...
2.de daha zor vereceğimi söylüyor herke. Inşallah veririm ama veremezsemde yapacak bişey yok sağlıklı doğsunda kızım.. Valla benimde kızımdan braz ayırdıklarım var ama eski ne de olsa fazlada ayırmamışım alaağım o yüzzden. Bu da yeni giysin ama bataniye felan alamam var onlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…