2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun işler çok yoğundu şimdi bakabildim eyvam etma inşallah sıhhatine kavuşur
Allah tez zamanda şifasını verir

geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyi haberlerini alırsın.

sağol bitanem umarım kuzu yok esra yok gökyüzü yok ege gitmiş bir çoğumuz yokkk
bu arada ben 31 ne randevu aldım saat 9,55 de bakalım ikiliyi yapıcaklarmı hala yaptıramadım bebişimide bayadır görmedim of of babamdanda bi haber alsam rahatlıcam

birce oğluna isim düşündün mü, bir de benim aşağıya baya baskı oluyor sizde de öyle oluyor mu? biraz otursam zor yürümeye başlıyorum...

yaman olacak gibi. ama eşim de mehmet istiyor. mehmet yaman olabilir. sen düşündün mü? ben oturunca genelde rahatsız oluyorum.ama başından beri yatıyorum kanama nedeniyle, yatmaya alıştığım için olabilir.

geçmiş olsun canım. aklına kötü şeyler getirme, iyidir mutlaka.

cok sağol canım bnm sen nasılsın 3 gündür giremiyorum benımde işler yoğundu koşturmacadan giremedim

iyiyim canım bende çok şükür yıl sonu ya Allah kolaylık versin ama en önemlisi sağlık baban çıkmış hadi gözün aydın bi an önce kendine gelir kendisiyle de konuşur rahatlarsın acil şifalar diliyorum
isim konusunu sormuşssun ben eşim kağan istediği için kağan ben de mert istiyorum kağan mert olacak
aslında asil ismine bayılıyorum asil kağan da olabilir ama asil i eşim beğenmedi yaman harika bi isim bence de birce çok yakışır

sabahdan beri yogunum yaa birde ben 4b liyim ya bugün sözleşme yeniliyoruz her sene git sözleşme yenile imza at ne saçma yaaa

bahsetmiştin dün imza atmaya gideceğim diye gerçekten saçma belli ki öğretmen açığı var ab li ve 4c li olarak ayırım yapmaları çok saçma koymuşlar bir kpss engeli sırf sınav harcı için umarım en yakın zamanda çözülür bu durum

Bende geldimmm.biraz önce arkadaşım geldi şirkete beni gördü 6 aulıkmısın dedi suratına yapıştıracaktım.. Gaz dedim bende:))

sağol delimavi. bu ara benim de en sevdiğim isim yaman. poyraz, kutay, kuzey falan istiyordum aslında eşim istemedi onları. yamana ses çıkarmıyor bakalım:)
kağan da çok güzel. kağan mert yerine mert kağan olmaz mı? sanki daha kolay söyleniyor gibi. tabii sizin tercihiniz yine de...

ben öğretmen değilim canım sağlık memuruyum bizim şartlar daha ağır öğretmenlerden sağlıkta tam 8 çeşit istihdam şekli var hepsinin maaşı faklı örneğin bi odada aynı işi yapan 4 kişi var hepsi farklı statüde ve maaşlarıda farklı oluyo halbuki aynı işi yapıorsun saçma yaaa

bencede yaaa çok hoş geliyor kulağa mert kağan .. Ben iism koyarken soyisimlede yakışmasına dikkat ederim yada hanım ve bey eklerim.

eşler çok büyük etken isim konusunda aslında onu herkese soruyorum bana da öyle geliyor söylemesi daha kolay mert kağan aynı fikirdeyiz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…