kızlar babam saat 11,17 de ameliyata girmiş bacağından menüsküsmüş sanırım ama hala cıkmamıs cok uzun sürdü aklım cıkıcam o benım canım elimde telefon habıre bakıyorum arıcaklar diye babamla aynı odada yatan kişi ben 45 dk sonra cıktım demiş babam neden cıkmadı ya
geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce iyi haberlerini alırsın.
birce oğluna isim düşündün mü, bir de benim aşağıya baya baskı oluyor sizde de öyle oluyor mu? biraz otursam zor yürümeye başlıyorum...
kızlar babam saat 11,17 de ameliyata girmiş bacağından menüsküsmüş sanırım ama hala cıkmamıs cok uzun sürdü aklım cıkıcam o benım canım elimde telefon habıre bakıyorum arıcaklar diye babamla aynı odada yatan kişi ben 45 dk sonra cıktım demiş babam neden cıkmadı ya
canım çok geçmiş olsun işler çok yoğundu şimdi bakabildim eyvam etma inşallah sıhhatine kavuşur
Allah tez zamanda şifasını verir
benim henüz düşündüğüm bir isim yok.
cok sağol canım bnmsen nasılsın 3 gündür giremiyorum benımde işler yoğundu koşturmacadan giremedim
uff ben geldimmm
hoşgeldin canın mı sıkkkın?
sabahdan beri yogunum yaa birde ben 4b liyim ya bugün sözleşme yeniliyoruz her sene git sözleşme yenile imza at ne saçma yaaa
Bende geldimmm.biraz önce arkadaşım geldi şirkete beni gördü 6 aulıkmısın dedi suratına yapıştıracaktım.. Gaz dedim bende:))
bahsetmiştin dün imza atmaya gideceğim diye gerçekten saçma belli ki öğretmen açığı var ab li ve 4c li olarak ayırım yapmaları çok saçma koymuşlar bir kpss engeli sırf sınav harcı için umarım en yakın zamanda çözülür bu durum
sağol delimavi. Bu ara benim de en sevdiğim isim yaman. Poyraz, kutay, kuzey falan istiyordum aslında eşim istemedi onları. Yamana ses çıkarmıyor bakalım:)
kağan da çok güzel. Kağan mert yerine mert kağan olmaz mı? Sanki daha kolay söyleniyor gibi. Tabii sizin tercihiniz yine de...
sağol delimavi. bu ara benim de en sevdiğim isim yaman. poyraz, kutay, kuzey falan istiyordum aslında eşim istemedi onları. yamana ses çıkarmıyor bakalım:)
kağan da çok güzel. kağan mert yerine mert kağan olmaz mı? sanki daha kolay söyleniyor gibi. tabii sizin tercihiniz yine de...
Bende geldimmm.biraz önce arkadaşım geldi şirkete beni gördü 6 aulıkmısın dedi suratına yapıştıracaktım.. Gaz dedim bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?