ne iş yapyo bacım kocan
selam kızlar iyi sohbetler...
Bişey sorcam size, sizce bu oyun alanı beşikler var ya; onlar kullanışlı mı ???
Yoksa şu ahşap olanları , altları falan çekmeceli olanlar var ya onlar mı iyi??
Ben oda falan almayacağım, malum kiracıyız...oyüzden tek beşik alacağım ama ne alacağım...:44::44:
Bana bi fikir verin kızlar....
Leyyynn yapan var yapamayan var..Ben daha mutfağa giremiyom uleyynnnn.....
Allahtan etli kıymalı konuşuyorsunuz, vejeteryan olduğumdan sorun yok...
Ege deşmezse ben deşicem uleyyynnn...
fatmaaa masallah deeee:):):) barı kayınvalıden sorun cıkartmasın senın adına cok sevındım cnmm.
benımkılerde oyledırrr..
canım organizayoncu bizimkisi gösteri organizasyonları falan düzenliyorlar
evet aleni bi şekilde yapmamak lazım kendisi gibi alttan alttan..susma ama kaynananlada zıtlaşma tehlikeli tipse huzurunu kaçırır. Ince ayarla ver zehrini..kendini üzceğine bırak onlar üzülsün
Kizlar burda yazilanlari okudukca sükrediyorum vallah halime. Kaynanamlar zaten trde yasiyorlar olmasa bile allah var bi kötülügünü görmedim iyi anlasiriz. Görümcelerimde ayni sekilde hatta eltilerimden bile daha iyi anlasirim görümcem ile sürekli arayip sorar.
valla kaynanam Allah öle değil yaa iyi de desem kötü de desem hep benden yana oluyo Allah var görümcelerde öledir sağolsunlar.. hamile oldugumu duyduklarındna bu yana hep ararlar hiç öle erkek muhabbetide olmadı hatta eltimin biri inş. kızın olur ilk çocuk kız oldumu çok rahat oluıyo falan demişti.. kalabalık ailesi ama hiç sizin gibi konular geçmedi yaa eşim 12 kardeşler 1 tane bekar sadece isim konusunda hiç bişi demediler ne desek ismiyle büyüsün inş. dediler çok şükür öle şey görmedim eşimden de görmedim daha ben bişey desem onlar ne karışır biz bi aileyiz der atar kenara :):)
kuzuuu sende mercımek yemegı yap bak etsız benım gıbı.
et yemeyenler ıcın cok faydalıymıs cnmm
ya kızlar acıl!!!! yardım diş fırcalarken dısım kanıo durmadan bıse degse elım degse kanıo hıc olmasdı bole ya nıekı acaba
iyi alın kocalarınızı başınızın üzerinde taşıyın ozamanvalla zaten sinirliyim bana bi de övmeyin eşlerinizi iyice sinirlerim bozuluyo ha
ya kızlar acıl!!!! yardım diş fırcalarken dısım kanıo durmadan bıse degse elım degse kanıo hıc olmasdı bole ya nıekı acaba
hahaha aynen yaa onlarda bizim için soruyorlar işte.. Kötü niyet yok aslında..egeeeeeee sen babanı basıl konusturuyosun yaaaaa o korkmuyomu senden??
Saka bı yana benım annemde hemen sorar telde "hakan gelmedımı daha" saat 7 ya dıom trafık trafıkkkkk
yok kız öle bi kocan yok efendi bi adam yani.. Anladıım adarı ile:))))))))ay dedim ben baba dedim gece kulubunden gelmiyor ki saat basıda ofis telefonundan kendisi arıyor sanki ispatlaması gerekiyormus gibi
yazık üzülüyorum bende böyle olmasına
yok dedi babam o sana öle yorgun pozu yapıyordur ege görmüşsündür fotolardan hiçte öle bir tip değildir yani fırlama falan olsa anlıcam şüphelenicem)
tabi hiç belli olmaz sessiz atın tekmesi ağır olurmus da benimde elim armut toplamaz heralde :)
nm benimki resmen foşurduyor kandan..ya kızlar acıl!!!! Yardım diş fırcalarken dısım kanıo durmadan bıse degse elım degse kanıo hıc olmasdı bole ya nıekı acaba
evet aleni bi şekilde yapmamak lazım kendisi gibi alttan alttan..
Iyi alın kocalarınızı başınızın üzerinde taşıyın ozamanValla zaten sinirliyim bana bi de övmeyin eşlerinizi iyice sinirlerim bozuluyo ha
evine gittiğim zaman krallar gibi de ağırlar beni bu kaynana,sabah biz yatarız eşimle o kalkarkahvaltı hazırlar gelir bizi uyandırır. bizi rahat ettrmek için elinden geleni yapar. bazen aklı gelip gidiyo mudur nedir? bizimkinde bi güzellik takıntısı varmış yıllardır, gelinim çirkin olcak die çok korkarmış sürekli dualar edermiş deli :))) seni gördüm rabbime şükrettim dedi tee biz eşimle nişanlıyken. kusur bulmaya aramaya bayılır. ama eşimden çok korkar, bi heytt dese titrer karşısında kaynanam da görümcem de... pasif kalmamış hiçbi zaman, hep bildiğini okumuş eşim alışmışlar onlarda... şimdide kimse karşısında ses çıkaramaz. beni ailesi bi haksızlığa uğratsa herifim evlerine adım atmaz yüzlerine bakmaz bilirler. belki bu yüzden iyiler birazda... uzak kalmak en iyisi, aramızda 100 km var ama daha uzak olmak isterdim.evim eşim bebeğim yeter bana...
Kız evde o yemek var zaten...Bi de ıspanak...
Eşim sen gündüz fast food yiyon öyküye yazık diye bi gün önceden pişiriyo benim yemeğimi sağolsun...
ne olduuuuuuuuuuuuuuu tırstınmı:))))))))))))
benden psikopatlarıda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?