- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Tırstım valla bacım..Hayır okuyom böyleee, kızımı vermicem kimselere yazık yavrum evde kalacak...
yok apse degılde kanama sadece ya vampir gıbı one ole kan emıcı yaratıklara donuom dış macunumuz zaten sensodın aman ne bılım ıste kan tutyo fena olyom aslında gece fırcalayıp kocamın teepesınde hırrrrrrrrmııııııııı yapsam
cnm eve gidince uzan o sana tepki verir. Işte otururken zor oluyor hissetmen.ege ağam, ben bu yavru kuşu nasıl oynatam....
Rüşvet verdim yemedi....
çiko yedim tepki vermedi....
Taktik ver bakam marabana...
kizlar bisi daha sorcam siz hep ayni tarafdami hissediyorsunuz ben herzaman sag tarafimda hissediyorum kizimi sizdede öylemi? Yoksa degisiyormu?
kuzzuuuuuuuu eve gıdıp 4-5 tane kıvı yemeyı dusunuom bakalım sonuc ne olacakkkk
benim oğluma ver kız, bu manyaklardan sonra ben böyle yapmıcam hiçbişeylerine müdahale etmicem diyorum. inşallah gelinim de bana dua edecek annem diyecek içtenlikle..
Bacım 1 tane yee, benimki deliriyo bi taneye...Bu sefer durduramazsın bide..
Gerçi hepsi aynı şeye tpki verecek diye bişey yok ama, fmg ninki de kiviye tepki veriyormuş baksana..
Egzotik meyve seviyo bizim kızlar sosyetik anacım...
benim tam göbek deliğimin orda..
cnm eve gidince uzan o sana tepki verir. Işte otururken zor oluyor hissetmen.
Varma çocuğun üstüne aaaa sende yüz vermeye gelmiyorsun dur bunada şükür.. Akşam yine teper o..
Blue ben veririm kız..nasılsa biliyosun kıymetini
Blue ben veririm kız..nasılsa biliyosun kıymetini
cnm eve gidince uzan o sana tepki verir. Işte otururken zor oluyor hissetmen.
Varma çocuğun üstüne aaaa sende yüz vermeye gelmiyorsun dur bunada şükür.. Akşam yine teper o..
ortada olouyor genelde benimkide:))
bugun acıkmadım o yüzden kızmıyorumm kimseye..tamma saglun kizlr demek herkesde farkli oluyormus.
Benim yine karnim acikti
sen biliyon mu bi söz var, yüz verdik deliye, geldi .... Halıya...
leyynn, kız evi naz evi...hemencecik verilir mi öylee...
Ne biçim ağasın sen, başlık parası da istemiyon..
yok kızım bulmuşum akıllı okumuş baksana maaşıda iyiyimiş. Bakar kızıma hem.. Hazır dertlide ne istesem üstüme yapar bu karı:)))))))))
ay ne huzursuz bi karı oldun başımıza hilmi ye yapamadığın nazları bize yapıyon hee.ayyy ölüyom çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy ağzına sağlık ne güzel konuştun kız. Verdim gitti..alırım kız, eylüle benzer boncuk gözlü olur şimdi durucuk da, duru gelinim güzel gelinim diye diye severim :)
egeeeeeee duru ısmını bu arada herkes cok begenıyorrrrr
ay ne huzursuz bi karı oldun başımıza hilmi ye yapamadığın nazları bize yapıyon hee.
Ya acıkırsın ya uykun olur ya ne yapsam dersin. Sus otur. Deştirme kendini..
ayy ağzına sağlık ne güzel konuştun kız. Verdim gitti..
he valla baya bi olumlu şeyler duydum kız çaktırma daha bi ısındım isme.:)))))))
snede koycan dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?