2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kızım bulmuşum akıllı okumuş baksana maaşıda iyiyimiş. Bakar kızıma hem.. Hazır dertlide ne istesem üstüme yapar bu karı:)))))))))

ben de kaynanam gibi başlıyomuşum yemek yapmayı biliyonmu, oğluma iyi bak o benim kıymetlim bilmemne..

kızımın ısım annesıııı ayy bende cok ısınmaya basladım cnm yaa...
hem bızım ıgrenc soyıısmlede uyumlu oluyorr "duru güveli"

Kizlar yarin biyere gidicez yani kilise gibi biyer orda yardim veriyorlar. Yani bebek bekleyen ailelere para yardiminda bulunuyorlar 300-1000 € arasi degisiyo.

arkadaşlar diş macunlarının içinde triklosan diye bi madde varmış anne karnındaki bebeğe zarar veriyomuş.ben colgate kullanıyom onda yok ama maili bulursam ekleyeyeim de bi bakın.sensodyn de var mı bilmiyorum :26:

??????
Diş macunu benim midemi bulandırıyo zaten kullanmıyorum ben hamile olduğumdan beri...
Misvak diye bişey verdi doktorum odun parçası gibi bişey, onu sürüyom, valla dişetlerim sağlammış yine de kanamıyor...

Diş Macununun Zararı
Temizlik amaçlı olarak kullanılan bazı maddelerin insan sağlığını olumsuz yönde etkilediği belirlendi.Bu maddelerin özellikle anne adaylarını fazlasıyla olumsuz yönde etkilediği yapılan araştırmalarda kanıtlandı.

Diş macunları ve sabunlarda kullanılan kimyasal maddeler anne adayları için çok tehlikeli.

Florida Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre Türkiye’de de satılan birçok ünlü diş macunu markasında ve sabunun içinde bulunan triclosan maddesi anne karnındaki bebeğe zarar veriyor.

Profesör Margaret James, ıslak mendillerde de bulunan bu maddenin anne karnındaki bebeğin yeterli oksijeni almasına engel olduğunu ve bunun da bebeklerin beyinlerinde hasara neden olduğunu söyledi.

Daha önce yapılan araştırmalarda triclosanın laboratuvar hayvanlarında karaciğer hasarına neden olduğu belirlenmişti.

alıntı

Ege ağam, ben bu yavru kuşu nasıl oynatam....
Rüşvet verdim yemedi....
Çiko yedim tepki vermedi....
Taktik ver bakam marabana...
eminecim benim kızıma hamileyken çikolataya tepki wermezdi ama MANDALİNA yediğim zaman alaaaaaaaaaaaahhhhh başlardı:))) we şimdi de inanırmısın mandalinayı çok sewiyo.. sende denesene 2,3 mandalina al soy ye we yaslan arkana

onunki kivici canım ne de olsa akdeniz çocuğu

benim oğlan genelde kuduruk ama son zamanlarda muza tepki veriyo gibi geliyo bana.zaten çok severim oğluşuma potasyum olsun.yerim onu ben

geri geldiiiiiim
ayy dün ne oldu biliomusunuz

eşimden evvel aramızda hiç birşey olmayan ama böyle bir ilgisi olan birisi vardı sonra yanımdaki arkadasımı erkek arkadasım sandi ve benimle küsmüştü neyse
arada bir işe gelirken görürüm bu cocugu ben her gördüğümde de panik atak geciririm salak gibi :) küs ya hala konusmuyor neyse
dün işe gelirken motorda yine gördüm
bende göbek kocaman, üzerimde kaztüylü kabarık anorak penguen gibiyim .. gittim arkada bir yere oturdum ama bilmiyorum hamileliğimi anladı mı anlamadı mı
cok tuhaf oldum bu kez ama yani ne bileyim içimde bebeğim önceden alyansımla gördüğünde tuhaf olmustum ama şimdi dahada tuhaf oldu

Ben mandalina yiyemiyorum ekşi hiç bişey istemiyo benim yavruuuu...
Ama varya, dediğin tepkiyi kiviye veriyo bende farkettim..Deliriyo kuzu yaa..İnanılmaz oluyor..Ama tabi ofiste yok, evde akşam yiyeceğim, babası da kızını okşayacak, o da babasına tekme atacak inşallah...

Duru gerçekten güzel isim yaa....
Duru güveli...Uyuyor gerçekten de...
Benim kızım da Öykü Özer olacak...
wuuu soyisimle süper olmuş kız
Kizlar yarin biyere gidicez yani kilise gibi biyer orda yardim veriyorlar. Yani bebek bekleyen ailelere para yardiminda bulunuyorlar 300-1000 € arasi degisiyo.
hangi ülkedesin canım? sizde yardım almak için mi gideceksinz?
kızımın ısım annesıııı ayy bende cok ısınmaya basladım cnm yaa...
hem bızım ıgrenc soyıısmlede uyumlu oluyorr "duru güveli"
kocanla sözleşme imzala bnce kızınız senin soy ismini alsın

selam kizlar
masallah bebisleriniz hareketlenmis merakimdan okuyorum en sonunda dayanamayip agliyorum ,hep aklimdasiniz sizleri cok özlüyorum hamileligimi ,melegimi ..daha iyiyim ama aglamalarim hala devam ediyor öyle zorki rabbim kimseye vermesin....

neseli zamaninizda yazmakla yazmamak arasinda kaldim ama beni biliyorumki en iyi sizler anliyorsunuz.. sizlerden dua istemeye geldim eger vaktiniz olursa benim icin 1 er kez yasin süresi okurmusunuz?? eger okuyan olursa bana özelden bildirirse cok sevinirim ?? rabbim hepinizi yavrusuna kavustursun insallah dualarimdasiniz ...hepinizi öpüyorum kendinize meleklerinize cok cok iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…