- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
yok kızım bulmuşum akıllı okumuş baksana maaşıda iyiyimiş. Bakar kızıma hem.. Hazır dertlide ne istesem üstüme yapar bu karı:)))))))))
ay ne huzursuz bi karı oldun başımıza hilmi ye yapamadığın nazları bize yapıyon hee.
Ya acıkırsın ya uykun olur ya ne yapsam dersin. Sus otur. Deştirme kendini..
ayy ağzına sağlık ne güzel konuştun kız. Verdim gitti..
he valla baya bi olumlu şeyler duydum kız çaktırma daha bi ısındım isme.:)))))))
snede koycan dimi:))
kızımın ısım annesıııı ayy bende cok ısınmaya basladım cnm yaa...
hem bızım ıgrenc soyıısmlede uyumlu oluyorr "duru güveli"
kızımın ısım annesıııı ayy bende cok ısınmaya basladım cnm yaa...
arkadaşlar diş macunlarının içinde triklosan diye bi madde varmış anne karnındaki bebeğe zarar veriyomuş.ben colgate kullanıyom onda yok ama maili bulursam ekleyeyeim de bi bakın.sensodyn de var mı bilmiyorum :26:
arkadaşlar diş macunlarının içinde triklosan diye bi madde varmış anne karnındaki bebeğe zarar veriyomuş.ben colgate kullanıyom onda yok ama maili bulursam ekleyeyeim de bi bakın.sensodyn de var mı bilmiyorum :26:
kızlarrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrrrr
eminecim benim kızıma hamileyken çikolataya tepki wermezdi ama MANDALİNA yediğim zaman alaaaaaaaaaaaahhhhh başlardı:))) we şimdi de inanırmısın mandalinayı çok sewiyo.. sende denesene 2,3 mandalina al soy ye we yaslan arkanaEge ağam, ben bu yavru kuşu nasıl oynatam....
Rüşvet verdim yemedi....
Çiko yedim tepki vermedi....
Taktik ver bakam marabana...
eminecim benim kızıma hamileyken çikolataya tepki wermezdi ama MANDALİNA yediğim zaman alaaaaaaaaaaaahhhhh başlardı:))) we şimdi de inanırmısın mandalinayı çok sewiyo.. sende denesene 2,3 mandalina al soy ye we yaslan arkana
eminecim benim kızıma hamileyken çikolataya tepki wermezdi ama MANDALİNA yediğim zaman alaaaaaaaaaaaahhhhh başlardı:))) we şimdi de inanırmısın mandalinayı çok sewiyo.. sende denesene 2,3 mandalina al soy ye we yaslan arkana
wuuu soyisimle süper olmuş kızDuru gerçekten güzel isim yaa....
Duru güveli...Uyuyor gerçekten de...
Benim kızım da Öykü Özer olacak...
hangi ülkedesin canım? sizde yardım almak için mi gideceksinz?Kizlar yarin biyere gidicez yani kilise gibi biyer orda yardim veriyorlar. Yani bebek bekleyen ailelere para yardiminda bulunuyorlar 300-1000 € arasi degisiyo.
kocanla sözleşme imzala bnce kızınız senin soy ismini alsınkızımın ısım annesıııı ayy bende cok ısınmaya basladım cnm yaa...
benim oğlan genelde kuduruk ama son zamanlarda muza tepki veriyo gibi geliyo bana.zaten çok severim oğluşuma potasyum olsun.yerim onu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?