2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım, sakin sakin kullan. stres yapma.
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbulduk canım

hiç bi şey olmaz yeterki sakin ol arabaya binerken ayetel kürsi oku bi güzel
ben hamile kaldığımdan beri deli gibi peynir yiyorum. süt ve yoğurtla da aram iyi. ama fast food ve asitli içecekleri de tüketiyorum arada( bugün canım acayip cips çekti, vicdanımla hesaplaşma yaşıyorum:)

bende peynir çok yiyorum herkes meyve tabağı çerez tabağı yapar ben peynir tbağı hazırlıyorum
her akşam yatmadan ekmeksiz yiyorum

ben hamile kaldığımdan beri deli gibi peynir yiyorum. süt ve yoğurtla da aram iyi. ama fast food ve asitli içecekleri de tüketiyorum arada( bugün canım acayip cips çekti, vicdanımla hesaplaşma yaşıyorum:)

ıkı tane at agzına sonra bekle sonra ıkı tane daha at o zaman nefsını koreltmıs oluyorsun..yanı benım yontemım bu.
Bır de yerken bu son bundan sonra canın hıııc ıstemeyecek dıye telkınde bulunuyorum..

yedikten sonra en fazla vicdan azabı duyduğum şey cips. yılbaşında eşimden gizli yemiştim kızmasın diye, gece boyu midem berbat olmuştu, çok da korkmuştum. bir daha yemem kesinlikle dedim, izmirde yine yedim(( iflah olmam ben. en küçük paketlerden alayım olmazsa, dediğin gibi yerim:))

kızlar selamlar, giremedim kaç gündür, kurumun lanet olası bağlantısı izin vermiyor.
dün gittim detaylı ultrasona, bizim hastanenin anlaşmalı olduğu doktor meğerse baya ünlü ve iyiymiş, neyse, detaylımız yapıldı bebişim 454 gr olmuş, organlar beyin omurilik iç organlar hepsi normal, ancak suzinin durum bizde de var, kordonda 3 damar yerine 2 damar varmış, kirli kanı taşıyan 2 damar olması gerekiyomuş bizim tek damarmış. detaylıyı yapan doktor da bizim doktorda endişe edecek bişey yok dediler, detaylıyı yapan doktor "bu durumla çok karşılaştım ama hiç olumsuz bişey olan vaka olmadı" dedi, içim rahattı akşam eve geldim interneti açtım okadar olumsu şeyler yazıyor ki gece acayip moralim bozuldu..hala da kendimi teselli edemiyorum. ya bu manyak siteler hiç düşünmüyor mu acaba bunları zaten hamileler okuyor ve başına gelmesi durumunda okuyor. neyse işte böyle kızlar, bebeğim inşalah sağlıkla dünyaya gelir. 30.haftada tekrar detaylıya giricez, bir de zaten her kontrolde takip edilecek dedi doktor..işte böyle..

ben geldiiiim dönüşte sağlık ocagınada ugradım tartıldım 80 olmuşum (74-75 le hamile kalmıştım)

ayyyy canım geçmiş olsun okuma oraları orda en uç noktalar yazılıyor yaaa herkes bir değil zaten yaa

Canım hoşgeldin çok şükür bebeğinin gelişimi organları normal sevindim doktorlar biliyorlar sen canını sıkma en ufak riski bile söylüyorlar hele hem kendi doktorun hemde radyolog aynı şeyi söylemiş bence gönlünü ferah tut bende çok internetten bakıp moralim bozulurdu istanbulda dahiliye uzmanı doktor arkadaşım yasakladı internete bakmamı ne olursa beni ara dedi sakın internete bakma......Canını sıkma illaki herkesin farklı ufak tefek sorunları oluyor hamilelikte ama Yüce Rabbim hepsini sağlıklı sihhatli dünyaya getirecek :)))))

Hosgeldinn ne daha beş kilocukmu aldın hemen kendini besiye çek 10-15 kilo falan allllllll

öle görünüyo hemen başlayayım besiye çekmeye hilmiye sorsan dikkat et fazla kilo alma ben dedim 90 la dogursam iyidir diyorum oda dikakt et çok alma diyo :):):) aman ona soracam sankide ya ben veremiyorum zor veriyorum ondan dyo

haklısın kardeşim de doktor o da diyo interneti okuma diye. bişey olsa zaten bi anormallik olsa çıkardı diyo, insan yine de rahat edemiyor gerçekten...çok sağol canım, lütfen dualarınızda unutmayın bizi de...ben evden giriyorum şimdi işe gidicem büyük ihtimal yine giremicem..öpüyorum hepinizi...

bak evde oluncada sıkılınıyor işte az kaldı bebiş olsun sıkılmazsın.

ben hamile kaldığımdan beri deli gibi peynir yiyorum. Süt ve yoğurtla da aram iyi. Ama fast food ve asitli içecekleri de tüketiyorum arada( bugün canım acayip cips çekti, vicdanımla hesaplaşma yaşıyorum:)
ya ye cnm bişeycik olmaz ben hafta sonları yiyorum valla eylülle gidiyorum.. Arada zararlı şeylerde yiyelim alışsın

bluecum özelden yazdım sna :)

blue'cum bencede doktoruna itimat et sen ve hiç internette sacma sapan sitelere takılıp moralini bozma
unutmaki bizim ruh halimiz direk kelebeklerimizi etkiliyor üzmeyelim bebişlerimizi boşuboşuna
doktorun sorun olmaz dedi ise olmaz canımmm

blue işten giremezsen evden mutlaka gir iyi olduğunu bilelim. Ben çok endişelendim hatta çilek de sordu nerde bu kız diye:) öpüyorum seni hemşom bebişimize iyi bak annesi.

hoşgeldin canım ege seni sayıklayıp duruyodu :)
geçmiş olsun ama doktorunda demiş önemli bişey değil diye.. takma kafana ve evet kesinlikle internete bakma.. Aynı hatayı bende yaptım. şırktım kendimi ağlamaktan.. Doktorun ne diyosa o..gelişiminde falan problem yok çok şükür

hoşgeldin fıstık. Evet gerçekten sayıkladım çünkü hergün girerdi. Sende girmesen başkasıda girmese aynı oluyorum. Sen nasılsın. Biz yemekten geldik şimdi çay içesim var kahvemi içsem çaymı düşündüm.

ama napiyim yaaaaa :26::26: Tamam sustum

sus deli karı 5 kilo zaten bebeğin eşi suyu okadardır. Fit anne olcan yani ebru şallı kılıklı seni

yaaaa bebikimde alıyordur dimi önceki halim ebru şallı değildiki sonrası olsun kızzz benim popom büyüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…