aman canım, sakin sakin kullan. stres yapma.ayy bu arada herkese merhabalar konunun ortasından daldım:))
bugun arabayla geldım ve ılk defa tek donucem dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar.
az once mudurden ızın aldım bıraz uzandım yoksa halsızlıgım var yada stres yaptım arabanın stresı:))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hiç bi şey olmaz yeterki sakin ol arabaya binerken ayetel kürsi oku bi güzelayy bu arada herkese merhabalar konunun ortasından daldım:))
bugun arabayla geldım ve ılk defa tek donucem dualarınızı eksık etmeyın arkadaslar.
az once mudurden ızın aldım bıraz uzandım yoksa halsızlıgım var yada stres yaptım arabanın stresı:))
ben hamile kaldığımdan beri deli gibi peynir yiyorum. süt ve yoğurtla da aram iyi. ama fast food ve asitli içecekleri de tüketiyorum arada( bugün canım acayip cips çekti, vicdanımla hesaplaşma yaşıyorum:)
ben hamile kaldığımdan beri deli gibi peynir yiyorum. süt ve yoğurtla da aram iyi. ama fast food ve asitli içecekleri de tüketiyorum arada( bugün canım acayip cips çekti, vicdanımla hesaplaşma yaşıyorum:)
ıkı tane at agzına sonra bekle sonra ıkı tane daha at o zaman nefsını koreltmıs oluyorsun..yanı benım yontemım bu.
Bır de yerken bu son bundan sonra canın hıııc ıstemeyecek dıye telkınde bulunuyorum..
kızlar selamlar, giremedim kaç gündür, kurumun lanet olası bağlantısı izin vermiyor.
dün gittim detaylı ultrasona, bizim hastanenin anlaşmalı olduğu doktor meğerse baya ünlü ve iyiymiş, neyse, detaylımız yapıldı bebişim 454 gr olmuş, organlar beyin omurilik iç organlar hepsi normal, ancak suzinin durum bizde de var, kordonda 3 damar yerine 2 damar varmış, kirli kanı taşıyan 2 damar olması gerekiyomuş bizim tek damarmış. detaylıyı yapan doktor da bizim doktorda endişe edecek bişey yok dediler, detaylıyı yapan doktor "bu durumla çok karşılaştım ama hiç olumsuz bişey olan vaka olmadı" dedi, içim rahattı akşam eve geldim interneti açtım okadar olumsu şeyler yazıyor ki gece acayip moralim bozuldu..hala da kendimi teselli edemiyorum. ya bu manyak siteler hiç düşünmüyor mu acaba bunları zaten hamileler okuyor ve başına gelmesi durumunda okuyor. neyse işte böyle kızlar, bebeğim inşalah sağlıkla dünyaya gelir. 30.haftada tekrar detaylıya giricez, bir de zaten her kontrolde takip edilecek dedi doktor..işte böyle..
kızlar selamlar, giremedim kaç gündür, kurumun lanet olası bağlantısı izin vermiyor.
dün gittim detaylı ultrasona, bizim hastanenin anlaşmalı olduğu doktor meğerse baya ünlü ve iyiymiş, neyse, detaylımız yapıldı bebişim 454 gr olmuş, organlar beyin omurilik iç organlar hepsi normal, ancak suzinin durum bizde de var, kordonda 3 damar yerine 2 damar varmış, kirli kanı taşıyan 2 damar olması gerekiyomuş bizim tek damarmış. detaylıyı yapan doktor da bizim doktorda endişe edecek bişey yok dediler, detaylıyı yapan doktor "bu durumla çok karşılaştım ama hiç olumsuz bişey olan vaka olmadı" dedi, içim rahattı akşam eve geldim interneti açtım okadar olumsu şeyler yazıyor ki gece acayip moralim bozuldu..hala da kendimi teselli edemiyorum. ya bu manyak siteler hiç düşünmüyor mu acaba bunları zaten hamileler okuyor ve başına gelmesi durumunda okuyor. neyse işte böyle kızlar, bebeğim inşalah sağlıkla dünyaya gelir. 30.haftada tekrar detaylıya giricez, bir de zaten her kontrolde takip edilecek dedi doktor..işte böyle..
ben geldiiiim dönüşte sağlık ocagınada ugradım tartıldım 80 olmuşum (74-75 le hamile kalmıştım)
Hosgeldinn ne daha beş kilocukmu aldın hemen kendini besiye çek 10-15 kilo falan allllllll
Canım hoşgeldin çok şükür bebeğinin gelişimi organları normal sevindim doktorlar biliyorlar sen canını sıkma en ufak riski bile söylüyorlar hele hem kendi doktorun hemde radyolog aynı şeyi söylemiş bence gönlünü ferah tut bende çok internetten bakıp moralim bozulurdu istanbulda dahiliye uzmanı doktor arkadaşım yasakladı internete bakmamı ne olursa beni ara dedi sakın internete bakma......Canını sıkma illaki herkesin farklı ufak tefek sorunları oluyor hamilelikte ama Yüce Rabbim hepsini sağlıklı sihhatli dünyaya getirecek :)))))
bak evde oluncada sıkılınıyor işte az kaldı bebiş olsun sıkılmazsın.bende işi bıraktım ama bugun farkettim ki ev hayatı da sıkıcıymış
havada kötü yürüyüşe cıkmaktan caydım koltukta otur dur
bitirdim yapacaiğım seyleri artık içimde enerji patlaması yaşıyorum
ya ye cnm bişeycik olmaz ben hafta sonları yiyorum valla eylülle gidiyorum.. Arada zararlı şeylerde yiyelim alışsınben hamile kaldığımdan beri deli gibi peynir yiyorum. Süt ve yoğurtla da aram iyi. Ama fast food ve asitli içecekleri de tüketiyorum arada( bugün canım acayip cips çekti, vicdanımla hesaplaşma yaşıyorum:)
Dün gittim detaylı ultrasona, bizim hastanenin anlaşmalı olduğu doktor meğerse baya ünlü ve iyiymiş, neyse, detaylımız yapıldı bebişim 454 gr olmuş, organlar beyin omurilik iç organlar hepsi normal, ancak suzinin durum bizde de var, kordonda 3 damar yerine 2 damar varmış, kirli kanı taşıyan 2 damar olması gerekiyomuş bizim tek damarmış. Detaylıyı yapan doktor da bizim doktorda endişe edecek bişey yok dediler, detaylıyı yapan doktor "bu durumla çok karşılaştım ama hiç olumsuz bişey olan vaka olmadı" dedi, içim rahattı akşam eve geldim interneti açtım okadar olumsu şeyler yazıyor ki gece acayip moralim bozuldu..hala da kendimi teselli edemiyorum. Ya bu manyak siteler hiç düşünmüyor mu acaba bunları zaten hamileler okuyor ve başına gelmesi durumunda okuyor. Neyse işte böyle kızlar, bebeğim inşalah sağlıkla dünyaya gelir. 30.haftada tekrar detaylıya giricez, bir de zaten her kontrolde takip edilecek dedi doktor..işte böyle..
haklısın kardeşim de doktor o da diyo interneti okuma diye. Bişey olsa zaten bi anormallik olsa çıkardı diyo, insan yine de rahat edemiyor gerçekten...çok sağol canım, lütfen dualarınızda unutmayın bizi de...ben evden giriyorum şimdi işe gidicem büyük ihtimal yine giremicem..öpüyorum hepinizi...
Fatma gözünkörolmasın sen defol git bu topikten ala ala 5 kilomu aldın. Konuşma sakın bundan sonra
hoşgeldin fıstık. Evet gerçekten sayıkladım çünkü hergün girerdi. Sende girmesen başkasıda girmese aynı oluyorum. Sen nasılsın. Biz yemekten geldik şimdi çay içesim var kahvemi içsem çaymı düşündüm.hoşgeldin canım ege seni sayıklayıp duruyodu :)
geçmiş olsun ama doktorunda demiş önemli bişey değil diye.. Takma kafana ve evet kesinlikle internete bakma.. Aynı hatayı bende yaptım. şırktım kendimi ağlamaktan.. Doktorun ne diyosa o..gelişiminde falan problem yok çok şükür
ama napiyim yaaaaa:26::26: Tamam sustum
hoşgeldin fıstık. Evet gerçekten sayıkladım çünkü hergün girerdi. Sende girmesen başkasıda girmese aynı oluyorum. Sen nasılsın. Biz yemekten geldik şimdi çay içesim var kahvemi içsem çaymı düşündüm.
sus deli karı 5 kilo zaten bebeğin eşi suyu okadardır. Fit anne olcan yani ebru şallı kılıklı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?