2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merak ettik canım seni.. Okuma internetten diycem de insan merak ediyor tabii.. Bak suziye de aynı şeyi söylemişlerdi hiç öenmli bişey değil dediler sonra.. Belki bizim de aynı şey var doktorlar görmedi bile.. Nolur sıkmamaya çalış kendini..
Bizi de merakta bırakma..

hoşbulduk datlım

kahve iç yemeğin üstünee daha güzel olur :))

alıyordur kuzum merak etme sen. Ama ben featlığımdan kızıyorum sana ben geçen ay itibariyle 15 kilo almışken sen 6 ayda 5 kilo. Bravo vallaha

inş. yaa p.tesi ne dicek bakalım düşük çıkarsa üzülüürm yaaa ya kuzum 3,5-4 ay neredeyse bişi yiyemedim hep kusuyordum kusmalar bittide öle almaya başladım o dönemde de yeseydim olurdu yaa kilo...bide hep eve git gel yürüdüm yaa onunda çok etkisi oldu

valla böle devam et fatma... ne güzel 5 kilocuk...

ye kızım bundan sonra . Al kilo dombili ol inşallah:)))))))))))

Hadi seni dinliyim bi nescafe içiyim bari. Biryerlerde 3ü1 arada vardı bulayımda. Onu içince kızım kıpraşıyor hemen..

ıyy rüyamda doktor bana eğer kıpırdamazsa alıcaz bebeği dedi bak onu hatırladım şimdi :S kıpırdıyo kıpırdıyo diyodum can havliyle :) uyandığımdan beri hiç kıpırdamadı sıpa. bi dürtiim bende

Selam herkeseeee
Uğrayamıyorum çok sık oğluşumun kudurukluklarıyla uğraşmaktan
Yazamazsamda ara ara okuyorum ama sizi
bebişim kız olacakmış bu arada
Isim konusunda zümra meva düşünülmekte henüz kesinleşmedi
siz isim buldunuz mu bakim

Ben de yemek yedim, yemekten sonra 2 kere vurdu kızım pıt pıt :)
Benimkinin yapıp yapacağı bu galiba :)
bilse aslında vurunca annesi ne mutlu oluyor

Ben de yemek yedim, yemekten sonra 2 kere vurdu kızım pıt pıt :)
Benimkinin yapıp yapacağı bu galiba :)

ayyy benim pipi de hiç durmuyo sbaahdan başlıyo pıt pıta akşama kadr şimdi hala aynı elimi karnımdan alamıyorum

inşallah Pazartesiyi iple çekiyorum yaaaa
tosun olcak merak etme sen..

kız benimde dünden beri bi hareketi var tık diyor sonra baya bi müddet yok sabah da öyleydi zorla hanımı oynattık yani. Bugunlerde bihalt oldu bunlara.

hayırlı lı olssun zümra çok hoş bir isim
benimki de duru olacak inşallah

ben de yemek yedim, yemekten sonra 2 kere vurdu kızım pıt pıt :)
benimkinin yapıp yapacağı bu galiba :)
hahahah bunada şükür kız. Canım benim bizden gerisin normaldir hızlanır sonra.

ayyy benim pipi de hiç durmuyo sbaahdan başlıyo pıt pıta akşama kadr şimdi hala aynı elimi karnımdan alamıyorum

senin pipi fırlama olacak annesii,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…