yaaaa bebikimde alıyordur dimiönceki halim ebru şallı değildiki sonrası olsun kızzz:d benim popom büyüktü
kızlar selamlar, giremedim kaç gündür, kurumun lanet olası bağlantısı izin vermiyor.
dün gittim detaylı ultrasona, bizim hastanenin anlaşmalı olduğu doktor meğerse baya ünlü ve iyiymiş, neyse, detaylımız yapıldı bebişim 454 gr olmuş, organlar beyin omurilik iç organlar hepsi normal, ancak suzinin durum bizde de var, kordonda 3 damar yerine 2 damar varmış, kirli kanı taşıyan 2 damar olması gerekiyomuş bizim tek damarmış. detaylıyı yapan doktor da bizim doktorda endişe edecek bişey yok dediler, detaylıyı yapan doktor "bu durumla çok karşılaştım ama hiç olumsuz bişey olan vaka olmadı" dedi, içim rahattı akşam eve geldim interneti açtım okadar olumsu şeyler yazıyor ki gece acayip moralim bozuldu..hala da kendimi teselli edemiyorum. ya bu manyak siteler hiç düşünmüyor mu acaba bunları zaten hamileler okuyor ve başına gelmesi durumunda okuyor. neyse işte böyle kızlar, bebeğim inşalah sağlıkla dünyaya gelir. 30.haftada tekrar detaylıya giricez, bir de zaten her kontrolde takip edilecek dedi doktor..işte böyle..
bugün 50'lik şeker yükleme testim 147 çıktı. Normal sınır 140. üzüldüm biraz. Bakalım ne diyecek doktor.
hoşbulduk datlımhoşgeldin fıstık. Evet gerçekten sayıkladım çünkü hergün girerdi. Sende girmesen başkasıda girmese aynı oluyorum. Sen nasılsın. Biz yemekten geldik şimdi çay içesim var kahvemi içsem çaymı düşündüm.
alıyordur kuzum merak etme sen. Ama ben featlığımdan kızıyorum sana ben geçen ay itibariyle 15 kilo almışken sen 6 ayda 5 kilo. Bravo vallaha
hoşbulduk datlım
kahve iç yemeğin üstünee daha güzel olur :))
cnm sınırdasın büyük ihtimal dr dikkat et der. Insülün verecek kadar değil korknma.
inş. yaa p.tesi ne dicek bakalım düşük çıkarsa üzülüürm yaaaya kuzum 3,5-4 ay neredeyse bişi yiyemedim hep kusuyordum kusmalar bittide öle almaya başladım o dönemde de yeseydim olurdu yaa kilo...bide hep eve git gel yürüdüm yaa onunda çok etkisi oldu
inş. Yaa p.tesi ne dicek bakalım düşük çıkarsa üzülüürm yaaaYa kuzum 3,5-4 ay neredeyse bişi yiyemedim hep kusuyordum kusmalar bittide öle almaya başladım o dönemde de yeseydim olurdu yaa kilo...bide hep eve git gel yürüdüm yaa onunda çok etkisi oldu
ye kızım bundan sonra . Al kilo dombili ol inşallah:)))))))))))
Hadi seni dinliyim bi nescafe içiyim bari. Biryerlerde 3ü1 arada vardı bulayımda. Onu içince kızım kıpraşıyor hemen..
Ben de yemek yedim, yemekten sonra 2 kere vurdu kızım pıt pıt :)
Benimkinin yapıp yapacağı bu galiba :)
bilse aslında vurunca annesi ne mutlu oluyor
ayyy benim pipi de hiç durmuyo sbaahdan başlıyo pıt pıta akşama kadr şimdi hala aynı elimi karnımdan alamıyorum
Maşallah ona, hareketli olacak işte
Kız pipi kaldı çocuğun adı yaa
Kizlar dogum yaklastikca ben korkmaya basladim ya :18:
tosun olcak merak etme sen..inşallahPazartesiyi iple çekiyorum yaaaa
kız benimde dünden beri bi hareketi var tık diyor sonra baya bi müddet yok sabah da öyleydi zorla hanımı oynattık yani. Bugunlerde bihalt oldu bunlara.ıyy rüyamda doktor bana eğer kıpırdamazsa alıcaz bebeği dedi bak onu hatırladım şimdi :s kıpırdıyo kıpırdıyo diyodum can havliyle :) uyandığımdan beri hiç kıpırdamadı sıpa. Bi dürtiim bende
hayırlı lı olssun zümra çok hoş bir isimselam herkeseeee
Uğrayamıyorum çok sık oğluşumun kudurukluklarıyla uğraşmaktan
Yazamazsamda ara ara okuyorum ama sizi
bebişim kız olacakmış bu arada
ısim konusunda zümra meva düşünülmekte henüz kesinleşmedi
siz isim buldunuz mu bakim
hahahah bunada şükür kız. Canım benim bizden gerisin normaldir hızlanır sonra.ben de yemek yedim, yemekten sonra 2 kere vurdu kızım pıt pıt :)
benimkinin yapıp yapacağı bu galiba :)
bilse aslında vurunca annesi ne mutlu oluyor
ayyy benim pipi de hiç durmuyo sbaahdan başlıyo pıt pıta akşama kadr şimdi hala aynı elimi karnımdan alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?