2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bu aralar acayip reflu basladi bende. Sizde de oluyor mu? Bir de bu aylarda benim ilk bebegim kaburgama dayanirdi ama simdiki bebegim gobek deligi hizami gecmiyor sanki icerden seyime dogru bastiriyor. Artik yukari cikmasi lazim degil mi?

Arkadaslar bu aralar acayip reflu basladi bende. Sizde de oluyor mu? Bir de bu aylarda benim ilk bebegim kaburgama dayanirdi ama simdiki bebegim gobek deligi hizami gecmiyor sanki icerden seyime dogru bastiriyor. Artik yukari cikmasi lazim degil mi?

Bence normal yani doktorum öyle demisti bana. Bende daha cok alt taraflarda hissediyorum sadece arada sirada yukarlarda geziyo:)

Bence normal yani doktorum öyle demisti bana. Bende daha cok alt taraflarda hissediyorum sadece arada sirada yukarlarda geziyo:)
Tesekkur ederim cevap icin
Bir sure sonra kaburgalara ayak dayamalar baslayacak diye korkuyorum da aslinda. Cok agri yapiyor o zaman. Simdi bile biraz sandalyede oturayim, kalkinca resmen ciglik atiyorum bel agrisindan.

valla benim sıpa canı nerde isterse orada geziyor
ama genellikle aşağılarda
dr bişey demedi bence normal
Her seferinde sorayim doktora diyorum unutuyorum. Belki ilk bebegime gore daha asagiya yerlesmistir bu sipacik.

Bu arada gecen cts ayrintiliya girdim ama bebek sirtini donmedigi icin bitiremediler ultrasonu. Tam 4 saat hastanedeydik. Her yarim saatte bir kontrol ettiler donmedi yaramaz kizim. Hatta oyle komikti ki ayak parmaklari kafasinda duruyordu. Iki buklum nasil durduysa Bu cts yine gidecegiz. Is cikardi sipacik.

Tesekkur ederim cevap icin
Bir sure sonra kaburgalara ayak dayamalar baslayacak diye korkuyorum da aslinda. Cok agri yapiyor o zaman. Simdi bile biraz sandalyede oturayim, kalkinca resmen ciglik atiyorum bel agrisindan.
benimde sırt ağrılarım başladı şimdiden duruş bozukluğu da var sanırım bende sandalyede biraz fazla otursam sırt ağrısından ağlıyorum resmen

benimde sırt ağrılarım başladı şimdiden duruş bozukluğu da var sanırım bende sandalyede biraz fazla otursam sırt ağrısından ağlıyorum resmen

Aksama dogru benimde sirtim agrimaya basliyo. Birde ben cok oturunca midemde agrimaya basliyo yani nasil anlatsam böyle sanki cok sismis gibi hissediyorum kendimi aksamlari eve gidince hemen uzaniyorum oturup rahat edemiyorum hic,

slm kızlar başlarda yazıyodum ben de ama sonra koptum nedense internet olmayınca şimdi tekrar döndüm aranıza...
ben de haziran annesi olacağım bakalım...bizim bebiş ayrıntılıda 2 hafta önden çıktı ben de korktum acaba iri bi bebek mi olacak falan diye ama doktor büyük bi ihtimalle üstüne görmüşsündür falan dedi..kafamı allak bullak etti doktorum da şeker yükleme testini haftaya yaptıracak bu durumda...acaba aradaki fark sonradan düzelir mi ya da erken döllenme olmuş olabilir mi?offf...
neyse benim asıl sormak istediğim baş ağrılarım geri geldi benim kızlar sizde de oluyo mu?tansiyondan korkuyorum açıkçası preklampsiden ama çok şiddetli dayanılmaz bi durumda değilim ağrı kesiciye bile gerek görmüyorum biraz sersemlemiş hissediyorum o kadar...bi de eşim hasta grip acaba grip mi oluyorum diye düşünüyorum bazen?uyku düzenim de bozuldu geceleri sürekli tuvalete gidiyorum...

hoşgelmişsnnn... valla iki hafta önden gidiyo olması biproblem değilki düzelsin, tahmini döllenme tarihinden 2 hafta sonra döllenme olmuş muhtemelen, sonuç olarak ta 2 hafta önce doğar:) sorun olarak düşünme bence... baş ağrıların griple alakalı olabilir... uyku düzensizliği bir çoğumuzda var, sonuçta bebekler artık büyüdü,mesaneye dokunuyo çarpıyo, ve o bebeğin bulunduğu su da devir-daim sonucunda bizim idrarımıza karışıyo, ekleniyo binevi. e su içmelerimizde eskiye nazaran fazlaolunca, tuvalaetin kapısında yatasımız geliyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…