hoşgelmişsnnn... valla iki hafta önden gidiyo olması biproblem değilki düzelsin, tahmini döllenme tarihinden 2 hafta sonra döllenme olmuş muhtemelen, sonuç olarak ta 2 hafta önce doğar:) sorun olarak düşünme bence... baş ağrıların griple alakalı olabilir... uyku düzensizliği bir çoğumuzda var, sonuçta bebekler artık büyüdü,mesaneye dokunuyo çarpıyo, ve o bebeğin bulunduğu su da devir-daim sonucunda bizim idrarımıza karışıyo, ekleniyo binevi. e su içmelerimizde eskiye nazaran fazlaolunca, tuvalaetin kapısında yatasımız geliyo bazen
kolay gelsiiiiiiinn..
gözümü biri kapalı biri aık yazıorum valla ufffffffff
yapılan testlerin tarihini bilemiyorum da o yüzden kafam karışıyo şeker yüklemesi testini önceye almış oldu yani doktorum...şimdiye kadar hep önden gidiyodu zaten ama 2 hafta kadar da değil acaba iri bi bebiş mi olacak ondan çekiniyorum biraz...annem şeker hastası benim hep tetikteyim zaten şeker çıkmasından çok korkuyorum umarım bi şey çıkmaz...:18::18::18:
başaımın ağrısı da hafifledi bu arada...yüksek ihtimal grip oluyo gibiyim uyuyasım da var...işyerinde nerde yatacaksam artıkakşama da misafirim var...bugün bi geçse..cvpladığın için teşekkür ederim..
yapılan testlerin tarihini bilemiyorum da o yüzden kafam karışıyo şeker yüklemesi testini önceye almış oldu yani doktorum...şimdiye kadar hep önden gidiyodu zaten ama 2 hafta kadar da değil acaba iri bi bebiş mi olacak ondan çekiniyorum biraz...annem şeker hastası benim hep tetikteyim zaten şeker çıkmasından çok korkuyorum umarım bi şey çıkmaz...:18::18::18:
başaımın ağrısı da hafifledi bu arada...yüksek ihtimal grip oluyo gibiyim uyuyasım da var...işyerinde nerde yatacaksam artıkakşama da misafirim var...bugün bi geçse..cvpladığın için teşekkür ederim..
benimde 1,5 hafta önden gidiyor canım telaşa yer yok
Bende gebelik sekeri cikmisti ilk hamileligimde, bunda da bekliyorum cunku tekrarlarmis. Gebelik sekerin ciksa bile korkma. Benim ilk bebegim 1 hafta onden gitti sonuna kadar. Son adet tarihime gore boyle ciksa da ben ne zaman hamile kaldigimi bildigimden dert etmedim. Adetim bittiginin ertesi gun kaldim, muhtemelen erken dollenme olmustu. Gebelik sekeri diyetle kontrol altina aliniyor, oglum da 4 kilonun uzeri dogar dendigi halde 3.620 dogmustu.slm kızlar başlarda yazıyodum ben de ama sonra koptum nedense internet olmayınca şimdi tekrar döndüm aranıza...
ben de haziran annesi olacağım bakalım...bizim bebiş ayrıntılıda 2 hafta önden çıktı ben de korktum acaba iri bi bebek mi olacak falan diye ama doktor büyük bi ihtimalle üstüne görmüşsündür falan dedi..kafamı allak bullak ettidoktorum da şeker yükleme testini haftaya yaptıracak bu durumda...acaba aradaki fark sonradan düzelir mi ya da erken döllenme olmuş olabilir mi?offf...
neyse benim asıl sormak istediğim baş ağrılarım geri geldi benim kızlar sizde de oluyo mu?tansiyondan korkuyorum açıkçası preklampsiden ama çok şiddetli dayanılmaz bi durumda değilim ağrı kesiciye bile gerek görmüyorum biraz sersemlemiş hissediyorum o kadar...bi de eşim hasta grip acaba grip mi oluyorum diye düşünüyorum bazen?uyku düzenim de bozuldu geceleri sürekli tuvalete gidiyorum...
canım benim sağlıklı sıhhatli olsun da kilosunu çokta kafana takma, şeker konusunda bişey diyemiycem, benim anne tarafım tüm şeker hastası, bende riskliyim bu durumda, korkmuyo değilim yükleme sonucundan... inş. çıkmaz diye dua ediyorum.c vitamini al bol bol, portakal, greyfurt birlikte sık ve iç, şükürler olsun bunlar sayesinde bu kış hastalanmadım, umarım olmazda... tekrar görüşmek üzere, bebişinle sana sağlıklı günlerrrr.
canım benim sağlıklı sıhhatli olsun da kilosunu çokta kafana takma, şeker konusunda bişey diyemiycem, benim anne tarafım tüm şeker hastası, bende riskliyim bu durumda, korkmuyo değilim yükleme sonucundan... inş. çıkmaz diye dua ediyorum.c vitamini al bol bol, portakal, greyfurt birlikte sık ve iç, şükürler olsun bunlar sayesinde bu kış hastalanmadım, umarım olmazda... tekrar görüşmek üzere, bebişinle sana sağlıklı günlerrrr.
Yemek yedinizmi kizlar ne var bugün öglen menüsünde?
bende pilav ve sebze var hani dondurulmus oluyor ya onlardan karisik cin yada italyan usulü
Kizlar hemen bi uyari benden size. Ilk hamileligimde seker testine 1-2 hafta kaladan itibaren bilincsizce her gun su karisimi kati meyve presinde sikip iciyordum: 1 elma+1 portakal+2 mandalina. Yaklasik 3 su bardagi ediyor bu meyveler.
Sonuc; diyabet
Doktorum bu kadar meyve suyunun tetiklemis olabilecegini ama artik cok gec oldugunu soylemisti.
Simdiki doktorum da dedi ki gecen cts, bir hastasi 30 kilo almis. Sebep olarak da doktor her gun yedigi 4-5 porsiyon meyveye bagliyor. Yani meyve cok kilo aldiriyormus. O nedenle gunde 2 porsiyondan fazla yememeye gayret ediyorum ben. Aman dikkat edin.
Bende gebelik sekeri cikmisti ilk hamileligimde, bunda da bekliyorum cunku tekrarlarmis. Gebelik sekerin ciksa bile korkma. Benim ilk bebegim 1 hafta onden gitti sonuna kadar. Son adet tarihime gore boyle ciksa da ben ne zaman hamile kaldigimi bildigimden dert etmedim. Adetim bittiginin ertesi gun kaldim, muhtemelen erken dollenme olmustu. Gebelik sekeri diyetle kontrol altina aliniyor, oglum da 4 kilonun uzeri dogar dendigi halde 3.620 dogmustu.
Bas agrilari bende de var, hatta simdi bile agriyor. Onceden migrenin var miydi? Benim migrenim var normalde ve hamile kalinca gecmisti. Simdi yine basladi hatta senin gibi ben de korktum tansiyon mu diye. Doktor onemsemedi. Tansiyonun normalse korkma.
Kizlar hemen bi uyari benden size. Ilk hamileligimde seker testine 1-2 hafta kaladan itibaren bilincsizce her gun su karisimi kati meyve presinde sikip iciyordum: 1 elma+1 portakal+2 mandalina. Yaklasik 3 su bardagi ediyor bu meyveler.
Sonuc; diyabet
Doktorum bu kadar meyve suyunun tetiklemis olabilecegini ama artik cok gec oldugunu soylemisti.
Simdiki doktorum da dedi ki gecen cts, bir hastasi 30 kilo almis. Sebep olarak da doktor her gun yedigi 4-5 porsiyon meyveye bagliyor. Yani meyve cok kilo aldiriyormus. O nedenle gunde 2 porsiyondan fazla yememeye gayret ediyorum ben. Aman dikkat edin.
bewnde yeni geldim yemekten sebze yemeği yedim pırasa makarna çorba yoğurt gayet vitaminliydi yani) sanada afiyet olsun
Afiyet olsun canım bende gidip yiyeyim şimdi uzayım mutfağa doğru
ye cnm yee öğünlerini aksatma . ben bi öğünü kaçırınca vicdan yapıyorum..
senin öğün kaçırdığın oluyomu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?