2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yapılan testlerin tarihini bilemiyorum da o yüzden kafam karışıyo şeker yüklemesi testini önceye almış oldu yani doktorum...şimdiye kadar hep önden gidiyodu zaten ama 2 hafta kadar da değil acaba iri bi bebiş mi olacak ondan çekiniyorum biraz...annem şeker hastası benim hep tetikteyim zaten şeker çıkmasından çok korkuyorum umarım bi şey çıkmaz...:18::18::18:
başaımın ağrısı da hafifledi bu arada...yüksek ihtimal grip oluyo gibiyim uyuyasım da var...işyerinde nerde yatacaksam artık akşama da misafirim var...bugün bi geçse..cvpladığın için teşekkür ederim..

Yemek yedinizmi kizlar ne var bugün öglen menüsünde?

bende pilav ve sebze var hani dondurulmus oluyor ya onlardan karisik cin yada italyan usulü

benimde 1,5 hafta önden gidiyor canım telaşa yer yok

39 karısı ve 94 çocuğu var
66 yaşındaki bir adamın 39 karısı, 94 çocuğu, 33 torunu var ve hepsi aynı çatı altında yaşıyor. Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Mizoram eyaletinin bir köyündeki 100 odalı, dört katlı binada yaşayan Ziona Chana, "Bir keresinde bir yılda on kadınla evlendim" diyor.

Eki Görüntüle 146538

canım benim sağlıklı sıhhatli olsun da kilosunu çokta kafana takma, şeker konusunda bişey diyemiycem, benim anne tarafım tüm şeker hastası, bende riskliyim bu durumda, korkmuyo değilim yükleme sonucundan... inş. çıkmaz diye dua ediyorum.c vitamini al bol bol, portakal, greyfurt birlikte sık ve iç, şükürler olsun bunlar sayesinde bu kış hastalanmadım, umarım olmazda... tekrar görüşmek üzere, bebişinle sana sağlıklı günlerrrr.

Bende gebelik sekeri cikmisti ilk hamileligimde, bunda da bekliyorum cunku tekrarlarmis. Gebelik sekerin ciksa bile korkma. Benim ilk bebegim 1 hafta onden gitti sonuna kadar. Son adet tarihime gore boyle ciksa da ben ne zaman hamile kaldigimi bildigimden dert etmedim. Adetim bittiginin ertesi gun kaldim, muhtemelen erken dollenme olmustu. Gebelik sekeri diyetle kontrol altina aliniyor, oglum da 4 kilonun uzeri dogar dendigi halde 3.620 dogmustu.
Bas agrilari bende de var, hatta simdi bile agriyor. Onceden migrenin var miydi? Benim migrenim var normalde ve hamile kalinca gecmisti. Simdi yine basladi hatta senin gibi ben de korktum tansiyon mu diye. Doktor onemsemedi. Tansiyonun normalse korkma.

grip olmuyorum olmuyorum diye diye kendime nazar ettim galiba şaşkın sailor bu akşamı da atlatayım bolca dinleneceğim vitaminler falan kendime bakmam lazım işten izin de alamam çünkü...sonraya saklıyorum izinlerimi

Kizlar hemen bi uyari benden size. Ilk hamileligimde seker testine 1-2 hafta kaladan itibaren bilincsizce her gun su karisimi kati meyve presinde sikip iciyordum: 1 elma+1 portakal+2 mandalina. Yaklasik 3 su bardagi ediyor bu meyveler.
Sonuc; diyabet
Doktorum bu kadar meyve suyunun tetiklemis olabilecegini ama artik cok gec oldugunu soylemisti.

Simdiki doktorum da dedi ki gecen cts, bir hastasi 30 kilo almis. Sebep olarak da doktor her gun yedigi 4-5 porsiyon meyveye bagliyor. Yani meyve cok kilo aldiriyormus. O nedenle gunde 2 porsiyondan fazla yememeye gayret ediyorum ben. Aman dikkat edin.

vay bee ölemiymiş

tansiyon aletinin pili zayıflamış ölçmüyo baş ağrım geçti buraya yazdığımdan mı nedir rahatladım garip bi şekilde abim 5.5 kilo doğmuş benim düşünebiliyo musun? ve normal doğum yani...ben de erken döllenme olmuştur diye düşünüyorum açıkçası ama hep bi acaba var-dı içimde...herşey haftaya belli olacak dediğin gibi şeker de çıksa yapacak bişeyim yok yediğime içtiğime daha dikkat ederim olur biter ay iyi ki yazmışım buraya kızlar iyi geldiniz bana

Son düzenleme:

hadi yaaa... herşeyin çoğu zarar gerçekten de...meyve deriz geçeriz ama onu da sınırıyla tüketmek lazım demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…