2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geelldıımm
vallahı merhaba dıyorum sonra kayboluyorum bellı olmuyor burada ısler bırden yıgılıyor kusura bakmayın kızlar..
detaylıya az kaldı 4:30 da randevum 3 gıbı cıkarım heyecandan dogru durust yemek yıyemedım(
gıderken cıkolata atayım agzıma ayyyy heyecan bastı vallahı:)))

aşkolsunnnnnnnnnnnnn sendemi bürütüs
aallahım yaa işyerindekiler topiktekiler ve ailem hepinz aynısınız..

şaka yaptım bende diyet yaptığıma bakma senin gibiyim ne ana öğünlerimi nede
ara öğünlerimi asla es geçmem bir saat önceden yemek için hazırlık yaparım tek fark ben çko
abur cubur hamurişi yiyemiyorum

Tiksinçç adammmmmmmmmmmm

aşkolsunnnnnnnnnnnnn sendemi bürütüs
aallahım yaa işyerindekiler topiktekiler ve ailem hepinz aynısınız..

Takma arkadaşım yaa kıyamam ben sana.. benim annem de neler saydırıyor bana, dün aramış beni, işten yeni gelmişim yorgunum , girdim eve telefon. Esra Erol'u aç, bak aranızda 1 ay var senin rezilliğine bak, onun hamile olduğu bile belli diil diyor..

banada öyle oluyor kontrolden bir gün önce stres basıyor. bolbol çiko ye sende görürsün hareketlerini bide uyursa felan uyandıramazsınız :)))))))) bize yarın haber verirsin herhalde

ayy ne güzeeeeeeeeeel ii haberlerle gel inş.

pazartesi geeeel artık 3gün var dahaaaa:84::84::84:

:)

ahahahah rezillik mi.. annende yani varya. iyiki ebru şallıyla kıyaslamadı

annen sana haksızlık etmiş esra erol bence çok genişledi çok kilo aldı
eski haliyle kıyaslarsan bence hiçte fit bir hamile değil

2 porsiyonla 2 meyve mi demek istedin? mesala günde bir elma portakal yemek nasıl olur?ertesi gün kivi, armut mesela. meyveyi nasıl tüketmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası...

banada öyle oluyor kontrolden bir gün önce stres basıyor. bolbol çiko ye sende görürsün hareketlerini bide uyursa felan uyandıramazsınız :)))))))) bize yarın haber verirsin herhalde

ayy ne güzeeeeeeeeeel ii haberlerle gel inş.

pazartesi geeeel artık 3gün var dahaaaa:84::84::84:

saolun kızlar..
yarın sabahın 7 bucugunda gırer yazarım:))

kocaman olmuşl onun gögüsleride beeee yemek yiyolar mı acaba kilo alıcaz diye peehhhh

Ay hadi güzel haberlerle gel inşallah...

:)

ahahahah rezillik mi.. annende yani varya. iyiki ebru şallıyla kıyaslamadı

hiiiç esirgemez lafınııı :)

annen sana haksızlık etmiş esra erol bence çok genişledi çok kilo aldı
eski haliyle kıyaslarsan bence hiçte fit bir hamile değil

Düşün benim halim ne kadar kötü :) o yanımda minicik kalıyor :)

benimde 5 gün:)))))))) olsun hayırlısıyla gidicez gelicez. 5 gün geçerde 3 ay nasıl geçecek azaldıkça uzuyor sanki

ayyy kız ege demin bebik ne yaptı içerde bilmiyorum ben bi bagırdım ayy noluyo diyee herkes saf saf yüzüme baktı kı zbi değişik harektti buu çok tuhaf oldum heeee

2 porsiyonla 2 meyve mi demek istedin? mesala günde bir elma portakal yemek nasıl olur?ertesi gün kivi, armut mesela. meyveyi nasıl tüketmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası...

ben bile yiyemem 1 elma 1 portakal
yarım yarım ye.
yada birini ye akşama birini ye.
ya ne biliyim benim öyle hiç takıntım olmadı

ayyy kız ege demin bebik ne yaptı içerde bilmiyorum ben bi bagırdım ayy noluyo diyee herkes saf saf yüzüme baktı kı zbi değişik harektti buu çok tuhaf oldum heeee
maşallah ona dönüyordur yada yer değiştirdi.

benimde 5 gün bu defada yanı gün gidiyoruz canım bende salı günü gidicem

ben öğleden sonra gidicem gelmem sen sabah gidicen ama evdesin artık demi

benimde 5 gün:)))))))) olsun hayırlısıyla gidicez gelicez. 5 gün geçerde 3 ay nasıl geçecek azaldıkça uzuyor sanki

Ya di mi benim 4 ayım var.. Büyüdü gözümde , nasıl geçer bilmiyorum.. Tadını çıkarmak lazım hamileliğin, bir daha Allah nasip eder mi bilmiyorum ama zormuş walla..

kocaman olmuşl onun gögüsleride beeee yemek yiyolar mı acaba kilo alıcaz diye peehhhh

Efet yaa onun da göğüsleri kocaman oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…