aşkolsunnnnnnnnnnnnn sendemi bürütüs
aallahım yaa işyerindekiler topiktekiler ve ailem hepinz aynısınız..
39 karısı ve 94 çocuğu var
66 yaşındaki bir adamın 39 karısı, 94 çocuğu, 33 torunu var ve hepsi aynı çatı altında yaşıyor. Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Mizoram eyaletinin bir köyündeki 100 odalı, dört katlı binada yaşayan Ziona Chana, "Bir keresinde bir yılda on kadınla evlendim" diyor.
Eki Görüntüle 146538
aşkolsunnnnnnnnnnnnn sendemi bürütüs
aallahım yaa işyerindekiler topiktekiler ve ailem hepinz aynısınız..
ben geelldıımm
vallahı merhaba dıyorum sonra kayboluyorum bellı olmuyor burada ısler bırden yıgılıyor kusura bakmayın kızlar..
detaylıya az kaldı 4:30 da randevum 3 gıbı cıkarım heyecandan dogru durust yemek yıyemedım(
gıderken cıkolata atayım agzıma ayyyy heyecan bastı vallahı:)))
ben geelldıımm
vallahı merhaba dıyorum sonra kayboluyorum bellı olmuyor burada ısler bırden yıgılıyor kusura bakmayın kızlar..
detaylıya az kaldı 4:30 da randevum 3 gıbı cıkarım heyecandan dogru durust yemek yıyemedım(
:)şaka yaptımbende diyet yaptığıma bakma senin gibiyim ne ana öğünlerimi nede
ara öğünlerimi asla es geçmem bir saat önceden yemek için hazırlık yaparımtek fark ben çko
abur cubur hamurişi yiyemiyorum
Takma arkadaşım yaa kıyamam ben sana.. benim annem de neler saydırıyor bana, dün aramış beni, işten yeni gelmişim yorgunum , girdim eve telefon. Esra Erol'u aç, bak aranızda 1 ay var senin rezilliğine bak, onun hamile olduğu bile belli diil diyor..
Tiksinçç adammmmmmmmmmmm
Takma arkadaşım yaa kıyamam ben sana.. benim annem de neler saydırıyor bana, dün aramış beni, işten yeni gelmişim yorgunum , girdim eve telefon. Esra Erol'u aç, bak aranızda 1 ay var senin rezilliğine bak, onun hamile olduğu bile belli diil diyor..
Kizlar hemen bi uyari benden size. Ilk hamileligimde seker testine 1-2 hafta kaladan itibaren bilincsizce her gun su karisimi kati meyve presinde sikip iciyordum: 1 elma+1 portakal+2 mandalina. Yaklasik 3 su bardagi ediyor bu meyveler.
Sonuc; diyabet
Doktorum bu kadar meyve suyunun tetiklemis olabilecegini ama artik cok gec oldugunu soylemisti.
Simdiki doktorum da dedi ki gecen cts, bir hastasi 30 kilo almis. Sebep olarak da doktor her gun yedigi 4-5 porsiyon meyveye bagliyor. Yani meyve cok kilo aldiriyormus. O nedenle gunde 2 porsiyondan fazla yememeye gayret ediyorum ben. Aman dikkat edin.
banada öyle oluyor kontrolden bir gün önce stres basıyor. bolbol çiko ye sende görürsün hareketlerini bide uyursa felan uyandıramazsınız :)))))))) bize yarın haber verirsin herhalde
ayy ne güzeeeeeeeeeel ii haberlerle gel inş.
pazartesi geeeel artık 3gün var dahaaaa:84::84::84:
ayy ne güzeeeeeeeeeel ii haberlerle gel inş.
pazartesi geeeel artık 3gün var dahaaaa:84::84::84:
Tiksinçç adammmmmmmmmmmm
ben geelldıımm
:)
ahahahah rezillik mi.. annende yani varya. iyiki ebru şallıyla kıyaslamadı
annen sana haksızlık etmiş esra erol bence çok genişledi çok kilo aldı
eski haliyle kıyaslarsan bence hiçte fit bir hamile değil
benimde 5 gün:)))))))) olsun hayırlısıyla gidicez gelicez. 5 gün geçerde 3 ay nasıl geçecek azaldıkça uzuyor sanki
benimde 5 gün:)))))))) olsun hayırlısıyla gidicez gelicez. 5 gün geçerde 3 ay nasıl geçecek azaldıkça uzuyor sanki
2 porsiyonla 2 meyve mi demek istedin? mesala günde bir elma portakal yemek nasıl olur?ertesi gün kivi, armut mesela. meyveyi nasıl tüketmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası...
maşallah ona dönüyordur yada yer değiştirdi.ayyy kız ege demin bebik ne yaptı içerde bilmiyorum ben bi bagırdım ayy noluyo diyee herkes saf saf yüzüme baktıkı zbi değişik harektti buu çok tuhaf oldum heeee
benimde 5 gün bu defada yanı gün gidiyoruz canım bende salı günü gidicem
Ay hadi güzel haberlerle gel inşallah...
hiiiç esirgemez lafınııı :)
Düşün benim halim ne kadar kötü :) o yanımda minicik kalıyor :)
kocaman olmuşl onun gögüsleride beeee yemek yiyolar mı acaba kilo alıcaz diye peehhhh
maşallah ona dönüyordur yada yer değiştirdi.
ben öğleden sonra gidicem gelmem sen sabah gidicen ama evdesin artık demi
ayyy kız ege demin bebik ne yaptı içerde bilmiyorum ben bi bagırdım ayy noluyo diyee herkes saf saf yüzüme baktıkı zbi değişik harektti buu çok tuhaf oldum heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?