ee ıyce yaklastık galıbaa artık tekmelemıyo sankı karnımı yarıp cıkacak kerata :)))
hepımız aynıyız canım cok buyuk bır ıhtımal normal dıyecek az kaldı az yuzduk yuzduk kuyruguna geldık sımdı tv fılanızlerken hamıle olmayan kadınlar bana anormal gelıyoo sanada oluyomuu sankı ben hep hamıleymısım gıbı hısedıyorum
evet bazen bende bır tuhaf olyorumm sankı bole hep bu sekıldeymısım gıbııı
aynen oyle canım eskı kıyafetlrıme bakıyorum bunlar benımmı dıyorum komedı ya
dun esım yıne benı sınır ettı bı sınırle esra dıye bagırdı ben dedım noluyo kostum bak bak hurrem 3ye hamıle sen daha bı tane doguramadın deyıp kahkahayı patlattı guya saka yapıyo oylemı dedım bır anda ahhh sancım basladı deyıp yere attım kendımı cılgına donduu dedım bak saka oyle degıl boyle olur kız gercekten dogursam ınanmayacak bu sefer
aynen oyle canım eskı kıyafetlrıme bakıyorum bunlar benımmı dıyorum komedı ya
dun esım yıne benı sınır ettı bı sınırle esra dıye bagırdı ben dedım noluyo kostum bak bak hurrem 3ye hamıle sen daha bı tane doguramadın deyıp kahkahayı patlattı guya saka yapıyo oylemı dedım bır anda ahhh sancım basladı deyıp yere attım kendımı cılgına donduu dedım bak saka oyle degıl boyle olur kız gercekten dogursam ınanmayacak bu sefer
ay kızlar dün geceden beri ölüyorum gece boyu kustum 4- 5 defa kusmaya kalktım her defasında 6-7 defa kusmuşumdur midemde bişy kalmadı hala kusma hissi oluyoduhele sabah lavaboya yetişemeyip odaya kustum az kalsın eşimde kusuyodu benim kusmalarımdan boğazım tahriş oldu kusmaktan neden oluyo bilmiyorum sabah doktora gidecektik şehir dışı arabası bekliyo ben hem ağrıdan kıvranıyorum hem midem bulanıyo gidemedim , şimdi biraz daha iyiyim yarın gidecem doktora hamileliği en kötü geçen benim heralde ya valla herkesin böyle olsa kimse bi daha çocuk mocuk yapmaz
iyi yapmışsın
canım gecmıs olsun senınkı kac haftalık bılmıyorum ama benımkı 34 gırdık cok sukur ve felaket durumdayım dısım agrıyo her yerım agrıyo basım donuyo terkılıyorum mıdemde bulanıyo nıtekım tek degılsın bende aynıyım benım ılk 3 ayda cok zor gectı ve ısımı bırakmak zorunda kaldım sımdı yıne baslıyoru z
kızlar her ikinizede geçmiş olsun. bende de bugün mide bulantısı ve gözlerimde buğulu görme var. nedendir bilmioyorum. öğleden sonra bir başladı hala geçmedi. tanisyonumu ölçtürdüm normal çıktı.
gecmıs olsun canım sanada az gozlerını dınlendır gecelerı uyyamıyosan normaldır
sağol. dün akşama kadar gecede 3-4 kez uyanıyorudm ama akşam resmen deliksiz bir uyku çekmişim :) ama bugün neden böyle oldu bilmiyorum.
doğum yaklaştıkça daha rahat uykular başlarmış.. anne adayı kendini daha enerjik hissedermiş vücut kendini doğumda kullanmak üzere enerji patlaması yaşarmış..
kız retınamıza kadar sömürüyolarbenımde dişler gitti alıyo kalsıyumu vucudumdan ablamın bır sozu var bacım kurtcuk onlar ne var ne yok senden alıyo sıte senı yıyıp bıtıyo dıyo aynen oyle
canım gecmıs olsun senınkı kac haftalık bılmıyorum ama benımkı 34 gırdık cok sukur ve felaket durumdayım dısım agrıyo her yerım agrıyo basım donuyo terkılıyorum mıdemde bulanıyo nıtekım tek degılsın bende aynıyım benım ılk 3 ayda cok zor gectı ve ısımı bırakmak zorunda kaldım sımdı yıne baslıyoru z
sanırım işinde stresi var. 2 gündür evdeydim iyiydim ama bugün işe geldim yine kötü oldum. bi de ben 37. haftaya kadar çalışayım diyodum ama şimdi kararsızım ne yapsam acaba? gerçi her günün böyle stresli ve hasta geçeceği yok ama üffff bilmiyorummm...
33 e girdim canım bende aynen benimde ilk 3 ay çok zor geçti işi bırakmak zoruna kaldım 3 ayı bişy yemeden yatarak geçirdim şimdi çok şükür aralıksız bulanmıyor ama başladımı bütün gün kusuyorumdoktor bi anormallik yok bebekte aşağıya indiği için baskı yapıyodur ondandır bulantılar diyo sana da geçmiş olsun canım şu son 2 ayıda atlatsaydık kolaylıkla ...
Valla ben ılk 3 ay calısmaya devam ettım karıyerımı hedeflerımı her seyımı bıraktım olmuyo ıstıfa ettım cıktım zorlama kendını ızın verıyolarsa cık vermıyolarsa yıne cık yazık kendıne ve bebegıne zarar verme derım ben
aynen oyle canım ne yapalım bızım bıdılıklar ısaglıklı olsunda az kaldı en cok topuklu gıymeyı ozledım :)))) bıraz kılo vereyım ılk ısım topuklu ayakkabımı gıyıp yuruycem
normal izin hakkımı veriyolar ama böyle rahatsızlanınca surat yapıyolar işte. sinir oluyorum. işlerini görelimde bizim nasıl halde olduğumuz önemli değil. pztsi günü sancıdan öldüm akşam 9 da çıktım. çıktığım gibi de acile gittim.
ben hala giyiyorum topuklu :)) hiç bırakmadım giymeyi sadece biraz daha az topuklu giymeye çalışıyorum normalde incecik yüksek topuklu ayakkabılardan giyerdim süreklibende hemen kilo verip incecik olup eski bedenime göre kot ve badileri giyip çıkıp gezmek istiyorum
vayy terbıyesızler aman dıkkat et bak cok calısmak bu donemlerde ıyı degıl aman dıyeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?