güzel haberlerle gel inşallah..
Kızlar bende çıkıyorum fmg gelir birazdan söylersiniz bekledim ama son günüm ve işlerim birikti..
yok cnm 7 de gıdecem yakamoz sımdı gıtmıstr sabah saat 7 de cıkacaktı o aksama gelınce konusrz ınsallahsen daha gıtmedınmı canım ben senı savah gıdıceksın dıye bılıyodum bende sana bakınıyodum ne oldu duıye gectımı belının agrısı bıraz
tşk ederım tatlımmmmmiyi haberlerle gel inşallah))
benımde ayaklarımda oluyor normal cnm evet merak etme agırlastık artık iyice..inş canım,
bide benim bu hafta ayaklarım bacaklarım ellerim gözlerim şişti yanlışmı besleniyorum aceba tuzlu şekerli açısından yoksa noormalmi anlayamadım
sizlerde şişme varmı
tşk ederizzz canım ıyı dıleklerın ıcınfatmacım supersın neler yapmıssın yaa:))
bebekpoyraz ıyı haberlerle gelırsın ınsallah..
ben cıktım kızlar aksam takıp ederım optum
off ne guzelll kendımıze ne koycazkı zatennnn kayınvalıdemde bana yollamıs sabahlık takımı bende pijama almıstımm sadece ıccamasırı kaldıı heralde :)))baska ne koncakkı orkıd felan kolay nasılsa
yok ben hala alyansımı takdıgıma göre yok geceleri oluyo oda hafif....
ben yüzüğü çıkaralı 1 ay oldu :) rakımla alakası olurmu ki bizde tam tersi deniz seviyesi nem ve buharın içindeyiz yaya ben rakım olarak yukarda yaşadıgımdan da olabilir burda rakım 1800-2000 civarlarında
ayy inş. bişey olmaz pztesi ggidicez bakalımcanım; ..benimde ayaklarım şiş, doktorum normal dedı..ama yüz ve göz şişmesini doktoruna bi sorsan iyi edersin...bazı sağlık sitelerindede bu gibi durumlarda hemen doktorunuza baş vurun yazıyor.
ben yüzüğü çıkaralı 1 ay oldu :) rakımla alakası olurmu ki bizde tam tersi deniz seviyesi nem ve buharın içindeyiz ya
ayy inş. bişey olmaz pztesi ggidicez bakalım
hoşgeldin canım. ben de dün sana danışacaktım. senin ne kadara geldi diye. 65 iyi dimi.selammmmmm biz de geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
blue canım tanesi 65 kuruşa bebek şekeri bulamazsın haberin olsun. 1 tl olanlarda hiç hoşuma gitmedi benim... 100 taneye 150-200 tl para veriyo millet :)) sen bilirsin yinede...
kızlar biz geldik.
annesinin sezini 2624 gr. olmuş boyu 47 cm.
çok şükür sağlığı yerinde.
hastanenin odalarını gezdik. rezervasyon yaptırdık.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?
ne demek canım, herzaman burda yardımcı oluruz tavsiye anlamındateşekkür ederim canım..bi yerden alıp çıkamam zaten biliyorum da en azından senin söleylediğin yerlere de bakarım. hatta arkadaş tavsiye etti diye pazarlık bile yaparım hehekafamda bişiler oluştu yani saol.
vallaha ben teee 20.haftamda netten sipariş vermiştim.yeteneğim yoktur hazırcı bi tipimdir yapamam öyle silikonla falan beceremem diye))set halinde yastık kapı süsü 100 şeker sepet şeklinde almıştım.ben hepsini 190 a almıştım ama beğendiğim şeyler çok hoşuma gitmişti.dediğin fiyat uygun geldi bana.ama nette ulus da çok uygun diyolar bence git ordan dokunarak pazarlık usulü al.çok çeşit vardır ben hiç gitmedim ama.
yok cnm 7 de gıdecem yakamoz sımdı gıtmıstr sabah saat 7 de cıkacaktı o aksama gelınce konusrz ınsallah
tşk ederım tatlımmmmm
benımde ayaklarımda oluyor normal cnm evet merak etme agırlastık artık iyice..
tşk ederizzz canım ıyı dıleklerın ıcın
valla ben kendıme canta bıle yapmadım
kızlar biz geldik.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?
selam hoşgeldinizselammmmmm biz de geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
blue canım tanesi 65 kuruşa bebek şekeri bulamazsın haberin olsun. 1 tl olanlarda hiç hoşuma gitmedi benim... 100 taneye 150-200 tl para veriyo millet :)) sen bilirsin yinede...
kızlar biz geldik.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?
güzel haberlerle gel inşallah..
Kızlar bende çıkıyorum fmg gelir birazdan söylersiniz bekledim ama son günüm ve işlerim birikti..
sen daha gıtmedınmı canım ben senı savah gıdıceksın dıye bılıyodum bende sana bakınıyodum ne oldu duıye gectımı belının agrısı bıraz
iyi haberlerle gel inşallah))
inş canım,
bide benim bu hafta ayaklarım bacaklarım ellerim gözlerim şişti yanlışmı besleniyorum aceba tuzlu şekerli açısından yoksa noormalmi anlayamadım
sizlerde şişme varmı
fatmacım supersın neler yapmıssın yaa:))
bebekpoyraz ıyı haberlerle gelırsın ınsallah..
ben cıktım kızlar aksam takıp ederım optum
kızlar biz geldik.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?
maşallah sezin hanımaaa, yarın da ben gidicem, darısı banaaaaaaaaaakızlar biz geldik.
öyle işte geldim şimdi.
siz napıyosuuz?
hoşbuldum canım sağol. ben hepsini tabancayla birlikte 56 tl ye aldım. sakın 1 kilo lavanta alma, çeyreğini bile kullanmadım, çok fazla geliyo, telefonla bi danış, oluyosa yarım kilo iste. silikon hiç istemedim, tabancayı aldığın zaman hem içinde oluyo, hem de 2 tane yedek silikon gönderiyolar, o bana yetti, birazda arttı. toplam 100 tane şeker yaptım ben.herşeyi 100 şekere göre sipariş ettim yani...ve benim yaptığım şekeri 1,5 tl ye satıyolar dışarda :) vaktimi çok güzel değerlendirdi. yavaş yavaş 5-6 günde yaptım bitirdim.hoşgeldin canım. ben de dün sana danışacaktım. senin ne kadara geldi diye. 65 iyi dimi.
sorularım var sana :) sen 100 tanelik mi sipariş verdin? silikondan ne kadar aldın? lavantadan ne kadar aldın?
benim haziranın ilk haftası doğum ama hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi iyi ki bu foruma girmişim hemen hazırlıklara başlasam iyi olacak ben hala inanamıyorum bi bebeğim olacağına :) malesef hamilelik boyunca bi sürü sıkıntıyla uğraşınca kendimi ve bebeğimi düşünemedim hiç
hoşbuldum canım. benimki 57 tuttu 100 tane :)selam hoşgeldiniz
100 tanesi 65 tl çok uygun bi fiyat ben tanesini 1 liradan verdim
hoşgeldin hoşgeldin...
maşallah sezin hanımaaa, yarın da ben gidicem, darısı banaaaaaaaaaa
hoşbuldum canım sağol. ben hepsini tabancayla birlikte 56 tl ye aldım. sakın 1 kilo lavanta alma, çeyreğini bile kullanmadım, çok fazla geliyo, telefonla bi danış, oluyosa yarım kilo iste. silikon hiç istemedim, tabancayı aldığın zaman hem içinde oluyo, hem de 2 tane yedek silikon gönderiyolar, o bana yetti, birazda arttı. toplam 100 tane şeker yaptım ben.herşeyi 100 şekere göre sipariş ettim yani...ve benim yaptığım şekeri 1,5 tl ye satıyolar dışarda :) vaktimi çok güzel değerlendirdi. yavaş yavaş 5-6 günde yaptım bitirdim.
hoşbuldum canım. benimki 57 tuttu 100 tane :)
benim haziranın ilk haftası doğum ama hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi iyi ki bu foruma girmişim hemen hazırlıklara başlasam iyi olacak ben hala inanamıyorum bi bebeğim olacağına :) malesef hamilelik boyunca bi sürü sıkıntıyla uğraşınca kendimi ve bebeğimi düşünemedim hiç
inş canım,
sizlerde şişme varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?