2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fmg seni bekledim çıkmak zorunda kaldım ama aklım burdaysı. kız maşallah 2 haftada yarım kilo almış sezin kocaman olmuş gözünaydın maşallahhhhhhhhh teyzesinin gülüüü.

selamlar kızlar, nasılsınız?
Blue'cum geçen akşam sana cevap yazdım ama ben yazarken sen çıkmışsın. hamile elbisesi sormuştun bana, ben almadım canım ama kızılayda mine mağazası var ya onun üst katı hamile reyonu tamamen (belki biliyosundur zaten) orda güzel şeyler olabilyor. bi de mine'den biraz ileride (Sıhhiye'ye doğru giderken) Hamile Club var. orda da bulabilirsin. ikisinin fiyat düzeyleri benze, çok uygun olduğunu zannetmiyorum
bu arada ben bebek şekerini samanpazarından aldım, kendim yapacaktım ezgim gibi ama adam hemen yapalım abla falan diyince ikna oldum:):)

başla hemen arkadaşım.... hem masraflı hem uğraştırıyo.... ben keşke bu zamana bıakmasaydım dedim... çünkü son zamanlar zor hareket ediyorum... benim de haziran ilk hafta şimdilik..... bana kalmaz o zamana gibi geliyo... sıkıntıların bitmiştir inş....

off maşallah sezin hanıma nazarlardan saklasın Rabbim... ege de seni çok bekledi bugün son günü olunca işler birikti dedi gitti

ayyy kıyamam ararım ben şimdi onu.

hoşgeldiniiizz,
maşallah yaa yerim ben o kuzuyu:))vay be artık 3 yaklaşıyorlar. çok güzel
ege sana selam söyledi, işleri varmış diye çıktı canım...

oyyy maşallahhh sezine.)))benim de oğluş en son geçen hafta

2200 civarıydı.bakalım ayın 14
ü gidicem inş.biraz tombikleşirrr))

oy oyyy oy maşallah tosuncuğa
rezervasyon nsl oluyoki tarihi nsl biliyosunuz odamı seçiyosunuz

ay masallahhh aksama bız gidecez bakalım darısı kızımaaaa

maşallah sezin hanımaaa, yarın da ben gidicem, darısı banaaaaaaaaaa

çok sağolun kızlar darısı başınıza.

fmg kız hepsi bu kadr mı anlat yaaa nereye kayboldun

Amaaaan geldiğim gibi iş güce daldım işte aynı şeyler.

kızım dönmüş. kafası aşağıdaydı. gayet iyi dedi işte bakalım. 9 mayısa randevu verdi artık haftada bir gidicem.
bebek 500 gr. almış ben de 1 kg
plesenta hala aşşağıda artık değişmez zaten dedi. kesin sezeryan olucam işte.
bugün odaları gezerken yeni doğum yapmış hatunlarla konuştum. nasıl yüzleri gülüyodu yaaa canlarım benim.
şimdilik bukadar canikom.

kızlar slm
yaa bişey sorucam geçmişe baktım ama bulamadım bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkıcaz daha önce hep aldımız gün yıkamıştık ama ben tekrar yıkicam ötekileri eşim atmıştı makinaya kaç dereceye attığını bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim

günaydın hanımlar... canım benim de ellerim ayaklarım bacaklarım şiş... zor hareket ediyorum... doktorum normal dedi, sadece sabah kalktığında yüzün şiş olursa o problem demişti....
günaydın
evet canım ayak bacak şişmesi herkeste var heralde, demin bi arkadaş yüz ve göz şişmesi belki sorun olabilir dedide korktum

merhaba canım
kız 75 tl kapı süsü olurmu çok pahalı bence 15 ten başlıyo en güzelleri 30-35 lira
hastanemi istedi bu parayı oda süsü için sen dışardanmı öle sordun,

fmg seni bekledim çıkmak zorunda kaldım ama aklım burdaysı. kız maşallah 2 haftada yarım kilo almış sezin kocaman olmuş gözünaydın maşallahhhhhhhhh teyzesinin gülüüü.

çok sağol canım benim. nasılsın? kıyamam beklemişsin.
ohhhhh son gün heee hadi iyisin, darısı başıma :)

yok o kendinden ipli olan kese halini alıyo, benimki gibi kelebekli bişey yapıcaksan olmaz, bi de onlar baya kaba oluyo, ipsiz pembe biberonlar olandan benimki.bak aldıklarım bunlar,,, nasıl yaptığımı da detaylı anlatırım, hemen başlarsın uğraşmadan istersen...

evet birmax... :) inan yaptıklarım bez bebeklerden daha güzel ve hoş duruyo

Eklentiler

• $sry13k.webp
    992 bayt · Görüntüleme: 22
  • $srne20k.webp
    648 bayt · Görüntüleme: 26
  • $04042011063.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $srne12k.webp
    790 bayt · Görüntüleme: 23
  • $tfk09k.webp
    628 bayt · Görüntüleme: 21
  • $srtl01k.webp
    2 KB · Görüntüleme: 23
  • $sra10k.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $srne21k.webp
    3 KB · Görüntüleme: 28
  • $srne09k.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 24

evet yaa erken doğum olursa diye korkmaya başladım şimdi. vajinismuslu olup hamile kalınca hala inanamıyorum bebek sahibi olacağıma hala kadın gibi göremiyorum bile kendimi şimdi de doğumu nasıl yaparım diye düşünüyorum dr.um sezaryen olabilir sadece diyor ama keşke herşey normal olduğu halde sırf bu yüzden sezaryene mecbur kalmasaydım offf daha bunun haricinde bi sürü sıkıntı keşke hamileliğim böyle geçmeseydi inşallah bundan sonrası güzel olur

kızlar kordon kanı saklatmak isteyen var mı aranızda. araştıran. ben şimdi başladım ilgilenen varsa bana yardımcı olabilir mi?

30 derece canım yıkadım elde yıkama programı varsa orda yıka

canım geçmiş olsun, senin durumunda olan bir tanıdığım var benim de ama onlar bu durumu biraz ihmal ettiler, çok zorlandılar. sen ihmal etme lütfen bana düşmez tabi ki ama bu da bir rahatsızlık sonuçta... hayırla al inşallah bebeğini kucağına

selam merve
dün konuşmuştuk burda bende yıkamadım daha ama kızlar 30 da kısa programda yıkayın dediler bende öle yapıcam

günaydınnn hoşgeldinnn... evet kapı süsü o kadar etmez tatlım...

selamm hoşgeldin

slm slm slm, valla ben 40 derecede yıkmaıştım

hala devam ediyomu vaji....? Allah kolaylık versin ne deyim... bebeğin şans getirsin sana canım...

dun konuşmuştuk 30 derecede mini programda yıkanacak diye

yok şekeri yaptırdığımız yer dedi gelir süsleriz dedi 75 tl ye ama dediğim gibi biz düşünmüyorumz gerek yok diye düşünüyorum yaa alanayada yaşıyorum ucuz bişe bulmak zor oluyo burda buyuk şehir gıbı olmuyo

kızlar kordon kanı saklatmak isteyen var mı aranızda. araştıran. ben şimdi başladım ilgilenen varsa bana yardımcı olabilir mi?

oncelıkle allah analı babalı buyutsun gahey guzel masallah degerlerı bende sordum kordon kanı muhabbetını bende yapmak ıstedım dogumdan 2-3 hafta once doktoruna soyleyeceksınkı gereklı belgeler ve ekıpmanlar hazırlansın dogundan hemen sonra 10 dak ıcınde kanı ekıpmanlarla cekıyolar ve kordon kanı bankasına gonderıyolar ortalama 1500 tl ıle 3000 tl arası degısıyo senelık saklama usretıde 200 tl cıvarı dıye bılıyorum

önerin için çok teşekkür ederim canım ama bunun tedavisinde eşle birlikte hareket etmek gerekiyor maalesef ne kadar ihmal etmek istemesem de eşim tedavi sürecinde yanımda olmadığı için hiç bir ilerleme olmadı

Son düzenleme:
slm slm slm, valla ben 40 derecede yıkmaıştım

selam merve
dün konuşmuştuk burda bende yıkamadım daha ama kızlar 30 da kısa programda yıkayın dediler bende öle yapıcam

çok sağolun fıstıklar eşim söylememişti yıkadığı dereceyi belkide söyledi ben unuttum bilmiyorum artık çok yardımcı oldunuz sağolun canlarım benim yirim sizi ben yirim yirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…