benim haziranın ilk haftası doğum ama hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi iyi ki bu foruma girmişim hemen hazırlıklara başlasam iyi olacak ben hala inanamıyorum bi bebeğim olacağına :) malesef hamilelik boyunca bi sürü sıkıntıyla uğraşınca kendimi ve bebeğimi düşünemedim hiç
off maşallah sezin hanımanazarlardan saklasın Rabbim... ege de seni çok bekledi bugün son günü olunca işler birikti dedi gitti
hoşgeldiniiizz,
maşallah yaa yerim ben o kuzuyu:))vay be artık 3 yaklaşıyorlar. çok güzel
ege sana selam söyledi, işleri varmış diye çıktı canım...
oyyy maşallahhh sezine.)))benim de oğluş en son geçen hafta
2200 civarıydı.bakalım ayın 14
ü gidicem inş.biraz tombikleşirrr))
oy oyyy oy maşallah tosuncuğa
rezervasyon nsl oluyoki tarihi nsl biliyosunuz odamı seçiyosunuz
ay masallahhhaksama bız gidecez bakalım darısı kızımaaaa
maşallah sezin hanımaaa, yarın da ben gidicem, darısı banaaaaaaaaaa
fmg kız hepsi bu kadr mı anlat yaaa nereye kayboldun
günaydıngünaydın hanımlar... canım benim de ellerim ayaklarım bacaklarım şiş... zor hareket ediyorum... doktorum normal dedi, sadece sabah kalktığında yüzün şiş olursa o problem demişti....
kızlar gunaydınnn
sayfalar baya ilerlemişş oku oku anca bitti walla giyecek pisjama olarak herşeyi annem alacak annemlede konuştuk biraz önce mayıs 15 gıbı gelecek kızım erken gelecek olsa allah korusun bişeyim yok anneme oyuzden erken gel dedim
bebek şekerini bizde yaptırdık buzdolabı magneti şeklinde şeker yerine lavanta koydurdum 1tl 250kr geldi tanesi 50 tane sipariş verdik biz hatta hastane kapısı susu için 75 tl dedi ama ben düşünmüyorum belki konuşsak daha uyguna yaparlar ama ben düşünmüyorum
fmg seni bekledim çıkmak zorunda kaldım ama aklım burdaysı. kız maşallah 2 haftada yarım kilo almış sezin kocaman olmuş gözünaydın maşallahhhhhhhhh teyzesinin gülüüü.
yok o kendinden ipli olan kese halini alıyo, benimki gibi kelebekli bişey yapıcaksan olmaz, bi de onlar baya kaba oluyo, ipsiz pembe biberonlar olandan benimki.bak aldıklarım bunlar,,, nasıl yaptığımı da detaylı anlatırım, hemen başlarsın uğraşmadan istersen...Canım çok sağol. benim hesapların içinde silikon da var. lavanta yarım kilo olabiliyorsa öyle alayım dediğin gibi. iyi ki sana danışmışım :) ben de çok severim böyle uğraşları. seninki çok güzel olmuştu.onun benzerini yapıcam bende. mıknatıslı istiyorum ki en azından herkese hatıra olarak kalsın. canım bi sorum daha var, sen tül olarak kendinden ipi olanlardan mı aldın hani çekiyosun kendi kese haline geliyo, yoksa kurdelayla mı bağladın. hangi tülden almıştın?
evet birmax... :) inan yaptıklarım bez bebeklerden daha güzel ve hoş duruyoçok iyi yaptıın sen valla, birmax tan vermiştin dimi
ben bez bebeklere takdığım için böle oldu. birmaxta da vardı ama bebekler küçüktü işyerinin yakınında biyerde 1 tl bulunca hemen sipariş ettim normalde 1300 den 1500 den aşağı vermiyorlar
anacımmm sen nerelerde kaldın, egenin dediği bizde tam tükanı kapatıyoduk :)
neyse hayırlı doğumların olsun, sağlıklı sıhhatli glsin bebeğin....
sıkıntılar derken, ? şurda ne kalmış doğuma? başla başlaaaa annesiiii
kızlar slm
yaa bişey sorucam geçmişe baktım ama bulamadım bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkıcaz daha önce hep aldımız gün yıkamıştık ama ben tekrar yıkicam ötekileri eşim atmıştı makinaya kaç dereceye attığını bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
evet yaa erken doğum olursa diye korkmaya başladım şimdi. vajinismuslu olup hamile kalınca hala inanamıyorum bebek sahibi olacağıma hala kadın gibi göremiyorum bile kendimi şimdi de doğumu nasıl yaparım diye düşünüyorum dr.um sezaryen olabilir sadece diyor ama keşke herşey normal olduğu halde sırf bu yüzden sezaryene mecbur kalmasaydımofff daha bunun haricinde bi sürü sıkıntı keşke hamileliğim böyle geçmeseydi inşallah bundan sonrası güzel olur
çok sağol canım benim. nasılsın? kıyamam beklemişsin.
ohhhhh son gün heee hadi iyisin, darısı başıma :)
kızlar slm
yaa bişey sorucam geçmişe baktım ama bulamadım bebeğin kıyafetlerini kaç derecede yıkıcaz daha önce hep aldımız gün yıkamıştık ama ben tekrar yıkicam ötekileri eşim atmıştı makinaya kaç dereceye attığını bilmiyorum bi yardımcı olursanız sevinirim
günaydınnn hoşgeldinnn... evet kapı süsü o kadar etmez tatlım...kızlar gunaydınnn
sayfalar baya ilerlemişş oku oku anca bitti walla giyecek pisjama olarak herşeyi annem alacak annemlede konuştuk biraz önce mayıs 15 gıbı gelecek kızım erken gelecek olsa allah korusun bişeyim yok anneme oyuzden erken gel dedim
bebek şekerini bizde yaptırdık buzdolabı magneti şeklinde şeker yerine lavanta koydurdum 1tl 250kr geldi tanesi 50 tane sipariş verdik biz hatta hastane kapısı susu için 75 tl dedi ama ben düşünmüyorum belki konuşsak daha uyguna yaparlar ama ben düşünmüyorum
selamm hoşgeldinselamlar kızlar, nasılsınız?
Blue'cum geçen akşam sana cevap yazdım ama ben yazarken sen çıkmışsın. hamile elbisesi sormuştun bana, ben almadım canım ama kızılayda mine mağazası var ya onun üst katı hamile reyonu tamamen (belki biliyosundur zaten) orda güzel şeyler olabilyor. bi de mine'den biraz ileride (Sıhhiye'ye doğru giderken) Hamile Club var. orda da bulabilirsin. ikisinin fiyat düzeyleri benze, çok uygun olduğunu zannetmiyorum
bu arada ben bebek şekerini samanpazarından aldım, kendim yapacaktım ezgim gibi ama adam hemen yapalım abla falan diyince ikna oldum:):)
slm slm slm, valla ben 40 derecede yıkmaıştımkızlar slm
hala devam ediyomu vaji....? Allah kolaylık versin ne deyim... bebeğin şans getirsin sana canım...evet yaa erken doğum olursa diye korkmaya başladım şimdi. vajinismuslu olup hamile kalınca hala inanamıyorum bebek sahibi olacağıma hala kadın gibi göremiyorum bile kendimi şimdi de doğumu nasıl yaparım diye düşünüyorum dr.um sezaryen olabilir sadece diyor ama keşke herşey normal olduğu halde sırf bu yüzden sezaryene mecbur kalmasaydımofff daha bunun haricinde bi sürü sıkıntı keşke hamileliğim böyle geçmeseydi inşallah bundan sonrası güzel olur
30 derece canım yıkadım elde yıkama programı varsa orda yıka
kızlar slm
günaydın
evet canım ayak bacak şişmesi herkeste var heralde, demin bi arkadaş yüz ve göz şişmesi belki sorun olabilir dedide korktum
merhaba canım
kız 75 tl kapı süsü olurmu çok pahalı bence 15 ten başlıyo en güzelleri 30-35 lira
hastanemi istedi bu parayı oda süsü için sen dışardanmı öle sordun,
kızlar kordon kanı saklatmak isteyen var mı aranızda. araştıran. ben şimdi başladım ilgilenen varsa bana yardımcı olabilir mi?
canım geçmiş olsun, senin durumunda olan bir tanıdığım var benim de ama onlar bu durumu biraz ihmal ettiler, çok zorlandılar. sen ihmal etme lütfen bana düşmez tabi ki ama bu da bir rahatsızlık sonuçta... hayırla al inşallah bebeğini kucağına
slm slm slm, valla ben 40 derecede yıkmaıştım
selam merve
dün konuşmuştuk burda bende yıkamadım daha ama kızlar 30 da kısa programda yıkayın dediler bende öle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?