2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaşlar ben geldim hemde bebiklerimi alarak..
2 adet embriyo yerleştirildi embriiyolog ikiside olabileceğinin en iyisi dedi.ne kadar doğru bilmiyorum ama 1.kalite dedi.biri 9hücreliymiş biri 10hücreli..
inş tutunurlar.

ayyy senin adına çok sevindim canım benim. herşey güzel olur inşallah. yorma kendini yat dinlen. bebişlerin sıkı sıkı tutunsun annelerine inşallah öptüm canım seni

hayırlı olsun canım ve embriyoların çok iyi görünüyor bebişlerine iyi bak

canim yarin kacinci gunundu transferden sonra
yarin 8. gunum yarin negatif cikabilir ama kesin sonuc pazartesine cikar...burda surec cok farkli ondan sanirim..

insallah canim benim cok istiyorum bende HAMILEYIM diye yazmayi insallah hayirlsi olur rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmsin....

çatlatma iğnesi perşembe akşam 22.30da vuruldu. yumoşların toplanmasıda cumartesi 9.30da inş.yani 35 saat sonra toplanacak

herşey harika görünüyor nilcim,allahım tamamına erdirsin.pc'yi sakın kucağına alıp oturma emi??hatta ilk 3 gün hiç açma bile.öpücükler.

ben iyiyim canımcım.evime döndüm.10gündür senin oralardaydım.şimdi 10gün iizn kullanacağım.ayın 20sinde tekrar geleceğim.görüşemedik senle de.ayarlayalım bir gün.
benim tedavim uzun protokol.bugün 8.iğnemi oldum.aynı zamanda doğum kontrol hapı da kullanıyorum.
adette lucrin dozu 10mm'den 5mm'e düşürülecek.şimdi güzel bir tatil yapıp,ertesinde adet olmayı bekliyorum.yalnız bugünlerde çok kilo aldığımı düşünerek stres yaptım kendime.ilk tüp denememden kalan +3kilom var.bunda da alırım kesin.tombalak olup çıktım daha şimdiden.
boyum 1.66 kilom 60 bu arada.

kendimi gebeliğe hazırlıyorum gün gün:))
önce saçlarımın rengini değiştirdim,az önce....artık boyaya boyaya kendi rengini unutmuşum.bakır-karameldi saçlarım,şimdi orta kestaneye döndüm.gebe kalırsam boyatamayacağım için erken önlem aldım.manikürümü-pedikürümü de yaptırdım.ohhhh..tatile de,anneliğe de hazırımmmmmmmmmmmm

biraz açarmısın, ne şekilde kullanıyorsun daha önce bende kullandım ama regli olduğunda doktorun verdiği ölçüde kullanılır. sen regli olmadanmı kullanıyosun :44:

adetin 21. günü başladım lucrine başlamadanda 1 gün öncede leke geldi ve daha olmadım ama sanki birazdan olacak gibi

çok güzel arkadşım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar

süpersin valla... böyle anneyi hangi bebek istemez!!!

görüşemedik epeydir.numune verememişsiniz,tedavi ertelenmiş.hayırlısı olsun canım.bunda da bir hayır vardır.geç olsun da güç olmasın.
tsh,düşük çıktı demişsin.önceden biliyor muydun?yeni mi çıktı?ilaç başladı mı doktorun?takip edemedim 10gündür biraz sıkışık zamanlar geçirdim.artık buralardayım.öpüyorum seni de çok çok
ha bir de sıradaki arkadaşa benden de 50 yazar mısın canımcım.
ben geçen ragaip kandilinde namaz kıldım,tefriciye için.niyet etmek lazımmış.bir cuma başlayıp öbür cuma bitirmek gerekirmiş.bizde yaklaşık 20 kişi okuduk.ezberledim bile.eğer okumak isterseniz ben de sizin için okuyabiliirm.sıkı bir okuyucu ekibim var,saolsunlar hemencik okuyuverdik onlarla..

nil-alp canımcıgım süper ya maşallah 9 10 hücreli demek allahım ya senin burdan hamileyim yazacagını görüyorum hamiş inş. olacak bak ama dinlen evin için de dolaş sürekli yatma fazla cep telef. konuşma ne bileyim öyle demişlerdi ya
bol bol sıvı tüket ıkınma kabız olma jel kullanıyorsundur sıktıktan sonra 5 dk yat sonra evin içinde gezki bebeiş tutunsun aklıma başka birşey gelmiyor ya

ececim benim kontrol yarın. cumartesi yani... hadi bakalım senin inşallah sökülmüştür ve hemen başlarsın.

ah cnm ben bugün gittim şimdi geldim kistim küçükmüş önemli degil dedi.ama adetim sökülmemiş hala kalınmış rahim içi kalınmış tekrar bakcak cnm pazartesi filan haberleşelim dedi

ay cnm süper hamileyim dediğini duyar gibi oldum.kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…