merhaba arkadaşlar ben geldim hemde bebiklerimi alarak..
2 adet embriyo yerleştirildi embriiyolog ikiside olabileceğinin en iyisi dedi.ne kadar doğru bilmiyorum ama 1.kalite dedi.biri 9hücreliymiş biri 10hücreli..
inş tutunurlar.
hayırlı olsun canımmerhaba arkadaşlar ben geldim hemde bebiklerimi alarak..
2 adet embriyo yerleştirildi embriiyolog ikiside olabileceğinin en iyisi dedi.ne kadar doğru bilmiyorum ama 1.kalite dedi.biri 9hücreliymiş biri 10hücreli..
inş tutunurlar.
insallah canim kaliteli yumurtalarin coktur ve bebisin sana simsiki tutunuryasin kac 35 yas alti tek embriyo koyuyorlarmis yeni kanuna gore okumusmuydun
yarin 8. gunum yarin negatif cikabilir ama kesin sonuc pazartesine cikar...burda surec cok farkli ondan sanirim..canim yarin kacinci gunundu transferden sonra
Canım eşim test veremedi şehir dışına gitmesi gerekti zaten verseydide başlayamayacaktık benim tsh çok düşük çıktı .dr.kontrolundeyim.Bakalım hayırlısı habire erteleniyor.
inşallah yarın senden müjdeli haber gelecekburası şenlik yerine dönecek.
Kızlar bende yarın doktora kontrole gidicem ve diğer iğneme başlıcam banada dua edin inş bi terslik yoktur.yedacım hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumoşların toplanır bu arada çatlatma iğnesinden hemen sonramı yumurta toplama işlemi oluyo
herşey harika görünüyor nilcim,allahım tamamına erdirsin.pc'yi sakın kucağına alıp oturma emi??hatta ilk 3 gün hiç açma bile.öpücükler.merhaba arkadaşlar ben geldim hemde bebiklerimi alarak..
inş tutunurlar.
İnşallah herşey yolunda gider canım.Okuduğumuz dualar tüm dostlarımıza gidiyor .Daha önce senin adına 1.000 ayetel kürsi okundu.Ayrıca 500 ad.yasinde okuyoruz onlarda hepimize inş.RABBİM kabul eder.Sıradaki arkadaşla birlikte hepimiz için okunuyor canım.niyetide değiştirdim.İÇİN RAHAT OLSUN DUALARIMIZDASIN CANIM.iyi haberlerini bekliyoruz
sağolasınız allah razı olsun.farklı ağızlardan dualar belki de böyle kabul olur.benim kalan ayetelkürsiyi takip edemedim.ogün bilgisayara çok baktım epilepsi nöbet geçirdim,rahatsızlığım var da.onun için çok giremiyorum.inş. çok dua edin yarın ve sonrası için.bu arada yeni arkadaş kimse 50 tane ayetelkürsi benden ekle
biraz açarmısın, ne şekilde kullanıyorsun daha önce bende kullandım ama regli olduğunda doktorun verdiği ölçüde kullanılır. sen regli olmadanmı kullanıyosun :44:
damracım,adetin 21. günü başladım lucrine başlamadanda 1 gün öncede leke geldi ve daha olmadım ama sanki birazdan olacak gibi
inş tutunurlar.
damracım,
bugün kaçıncı lucrini yaptın??ben de 8.yi yaptım.adetimin 18.gününde başlamıştım.aynı mı gidiyoruz acaba??
peki seninki uzun mu,kısa mı?doğum kontrol hapı kullanıyor msun?6.cıyı yaptım bende adetin 21. günü kullanmaya başladım hemenhemen aynı canım
kendimi gebeliğe hazırlıyorum gün gün:))
önce saçlarımın rengini değiştirdim,az önce....artık boyaya boyaya kendi rengini unutmuşum.bakır-karameldi saçlarım,şimdi orta kestaneye döndüm.gebe kalırsam boyatamayacağım için erken önlem aldım.manikürümü-pedikürümü de yaptırdım.ohhhh..tatile de,anneliğe de hazırımmmmmmmmmmmm
ececim benim kontrol yarın. cumartesi yani... hadi bakalım senin inşallah sökülmüştür ve hemen başlarsın.
inş tutunurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?