merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 8 yıllık evliyim polikistik over sendromluyum... normal şekilde hamile kalamıyorum en son 4 yıl önce kadın doğumun kapısını çaldım oda reğl düzensizliğim içindi bu zamana kadar hiç bebiş için strese girmedim hep olur olur olmazsa napalım diyordum ama içim hiç öyle değildisosyal güvencemin olmaması tedaviyi yada bebek isteğimi bastırmama neden oldu "şirketi kapatalım bagkur'dan düşeyim eşimin üzerine geçeyim nasılsa devlet karşılıyor tüp bebeği maddi olarak daha iyi olur daha yaşım genç" diye diye 30 yaşımı buldum (gerçi daha eşimin üzerine geçeli 1 ay oldu çok şükür) şimdi herşey hal olunca deli gibi bebek istemeye ve çok korkmaya başladım her günüm stresle geçiyor.. kilolu biriyim bir çok rejim, ilaç, akapunktur denedim ama sonuç hep hüsrandı şimdi glifor kullanıyorum.. ankarada yaşıyorum daha önce Hakan Yaralı'ya gitmiştim ama yeniden onamı gitsem yoksa daha iyi yerler var mı?Tüp bebekte kilo etkiler mi? bilmiyorum.. sonuçta hepinizin bildiği gibi tüp bebek ciddi bir şey önce doktora sonra merkeze güvenmem kendimi rahat teslim edebilmem gerek tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.... umarım en KISA ZAMANDA GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN MELEĞİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ...:97::97::97:
Eyyy rabbim bizlere halim selim alim hayırlı imanlı hayalı takvaalı hizmet yolunda sağlıklı sıhhatli afiyette dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hak yolda olan salih ve ihlaslı evlatler naasibb eyle amin!amin!amin!
canım bak benim de eylüle kaldı sıkma canını kız bizde eylül anneleri olurukkkkk
eyyy rabbim bizlere halim selim alim hayırlı imanlı hayalı takvaalı hizmet yolunda sağlıklı sıhhatli afiyette dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hak yolda olan salih ve ihlaslı evlatler naasibb eyle amin!amin!amin!
ben ankara tıp fakültesinde başladım canım batuhan hoca ile gidiyorruz tutimle birlikte memnunum hemde fiyatta uygun düşünürsen bilgi veririm canım genartta daha iyi diyorlar ilk görüşme ücretsiz bir git istersen randevu alıp[/QUO
çok sevinirim bilgi verirsen canım saolasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sonucun güzel olur
günaydınn kızlar. ben yokken uçmuşsunuz resmen. vakit buldukça okurum sayfaları. 3-4 gündür boya yapıyoduk biz. o kadar ani oldu ki yazışamadıkta. özledim sizi... bilg. bu gün kuruldu. hemen geldim ben de....
ceydafatih ben senin güzel bir araştırma hast. gitmeni tavsiye ederim özel dr olsun yine ama tedavi amaçlı olsun hemen tüp bebek bilmiyorum yani bir kaç dr git hepsi ne diyor tart düşün
ben zekai tahire gidiyorum bir araştırsınlar hemen tüp bebek olmaz gerçi dr unda vrmaış ama sen bilirsin
arkadaşlar ya lütfen bana yardımcı olun.2 gecedir korkunç korkunç rüyalar görüyorum.bu nedenlede gece uyku girmiyor gözüme.tam uyuyorum o zamanda korkunç rüyalar görüyorum..her gece stres sıkıntı korkuyorum bebeklerimi etkkiler mi diye...:18::18::18::18::18::18:
ayetel kürsi ve nas dualarını oku baş ucuna kuran-ı kerim koyabilirsin canım korkma aklına korkunç rüya göreceğim diye getirme şartlanmadan güzel şeyler düşünerek dal uykuya hatta istersen hafif seni rahatlatacak bir müzik aç mırıldanarak dal uyumaya rahatla derin nefesler al birşey olmaz Allah'ın izinyle :)))
umarım en kısa zamanda geçer canım bu konuyu kafana hiç takma başak şeyler düşünmeye çalış "bak yine bu gün ağlayarak uyandım ne fena rüya gördüm" diye kalkma yataktan "ne güzel bir gün" diyerek kalk umursama geçecektir...Deneyimle sabit bende bir dönem yaşadım böyle bir durum özellikle 2. ameliyatımda kalbim durduktan sonra her gece kendi cenazemi görüyordum yıkanıp, kefenlenip, gömüldüğümü sürekli sürekli ama sonra umursamamaya başladım ve bitti şimid hiç aklıma bile getirmiyorum...bende işe yaradı sende de yarar eminim :)
mutluolmak,
ne güzelmiş canım :)) kadın tedaviyle bebek sahibi olmuştu ve şimdi de farkında olmadan doğal yoldan mı kalmışşşşş
arkadaşlar ya lütfen bana yardımcı olun.2 gecedir korkunç korkunç rüyalar görüyorum.bu nedenlede gece uyku girmiyor gözüme.tam uyuyorum o zamanda korkunç rüyalar görüyorum..her gece stres sıkıntı korkuyorum bebeklerimi etkkiler mi diye...:18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?