2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Eyyy rabbim bizlere halim selim alim hayırlı imanlı hayalı takvaalı hizmet yolunda sağlıklı sıhhatli afiyette dünyasını ve ahiretini güzelleştirecek hak yolda olan salih ve ihlaslı evlatler naasibb eyle amin!amin!amin!

Herkese merhaba arkadaşlar ben dün doktora gittim kistim geçtimi diye doktor kazık çakmış hala yerinde dedi çok üzüldüm 10-15 gün sonra adet günümde 2. gün e-2 testi yapacaklarmış eğer bir engel teşkil etmezse hemen iğnelerime başlıycam senelik izinimi herşeyimi ayarladım eğer bu ay tedavim olmazsa eylüle kadar yaptıramıycam dedim. dr bana dediki eğer kist geçmesse şırıngayla içini boşaltırız hemen başlarız... Ben tam muayenemi oluyordumki yan odadan çığlık çığlığa ses önce şöyle düşündüm herhalde negatif sonucu aldı üzüldü ağlıyor ama işin rengi başkaymış kadın 8 ay önce doğum yapmış hemşirelerde çoğunuzu getirin fotoğraf çekelim dosyamızda bulunsun demiş bunlarda getirmiş kadın sonra doktora demişki kasıklarımda çok ağrı var adım atamıyorum doktorda hazır gelmişken bir bakalım demiş ve sonuç Hamileeeee kadın onun için çığlık çığlığa ağlıyormuş çok sevindim hatta ben odadan çıkarken yan odadaki ultrasona baktım kesenin içinde bir bebek var Maşallah...bir mucizeye şahit oldum kendi kistimi falan unuttum. Sonra doktor reçetemi yazarken az önceki bayan 11 yıllık evli 6 yıldır tedavi görüyor bende.. en son tedavisinde bir oğlu oldu kafasından çocuk olayını attı şimdi kendi hamile banada senide hamile bırakalım sende sonra kendin doğur diyor... Allahım sen nelere kadirsin....

ben ankara tıp fakültesinde başladım canım batuhan hoca ile gidiyorruz tutimle birlikte memnunum hemde fiyatta uygun düşünürsen bilgi veririm canım genartta daha iyi diyorlar ilk görüşme ücretsiz bir git istersen randevu alıp

Ne güzel bi dua bu canım Amin demekten başka ne denebilir ki amin amin amin

aminnnn aminnnn aminnnnn...........

mutluolmak,
ne güzelmiş canım :)) kadın tedaviyle bebek sahibi olmuştu ve şimdi de farkında olmadan doğal yoldan mı kalmışşşşş

ceydafatih ben senin güzel bir araştırma hast. gitmeni tavsiye ederim özel dr olsun yine ama tedavi amaçlı olsun hemen tüp bebek bilmiyorum yani bir kaç dr git hepsi ne diyor tart düşün

ben zekai tahire gidiyorum bir araştırsınlar hemen tüp bebek olmaz gerçi dr unda vrmaış ama sen bilirsin

Canım benim hoşgeldin inan yerin farkedildi..Boya işi zordur Allah kolaylık versin çok yormasaydın kendini bu arada seni facede ekledim ama kabul etmedin

zekai tahir burak benim için çok kötü anılarla dolu yanlış teşhis sonucu 2 kez ameliyat oldum orada mehfettiler beni :95:birdaha kapısının önünden bile geçmek istemedim şimdi başhekim kim bilmiyorum ama 5 yıl önce leyla mollamahmutoğlu bizzat yatağıma gelip özür dileyip dava açmamamı rica etti çok kötü günlerdi benim için gerçi genel cerrahlar iyiydi umarım yarar görürsün hastane olarak araştırma açısından iyi biryer umarım fayda görürsün tavsiyen içinde çok teşekkür ederim arkadaşım saolasın en kısa zamanada güzel haberlerini alalım inşallah giz1978

arkadaşlar ya lütfen bana yardımcı olun.2 gecedir korkunç korkunç rüyalar görüyorum.bu nedenlede gece uyku girmiyor gözüme.tam uyuyorum o zamanda korkunç rüyalar görüyorum..her gece stres sıkıntı korkuyorum bebeklerimi etkkiler mi diye...:18::18::18::18::18::18:

ayetel kürsi ve nas dualarını oku baş ucuna kuran-ı kerim koyabilirsin canım korkma aklına korkunç rüya göreceğim diye getirme şartlanmadan güzel şeyler düşünerek dal uykuya hatta istersen hafif seni rahatlatacak bir müzik aç mırıldanarak dal uyumaya rahatla derin nefesler al birşey olmaz Allah'ın izinyle :)))

okuyorum cnm ya ben her gece çok dua okurum.odamızda da kuran var..bilemiyorum neden böyle oluyor, iyi şeyler düşünüyorum ama sabah stresli uyanıyorum,yada ağlamış oluyorum.umarım geçer biran önce:18::18:

umarım en kısa zamanda geçer canım bu konuyu kafana hiç takma başak şeyler düşünmeye çalış "bak yine bu gün ağlayarak uyandım ne fena rüya gördüm" diye kalkma yataktan "ne güzel bir gün" diyerek kalk umursama geçecektir...Deneyimle sabit bende bir dönem yaşadım böyle bir durum özellikle 2. ameliyatımda kalbim durduktan sonra her gece kendi cenazemi görüyordum yıkanıp, kefenlenip, gömüldüğümü sürekli sürekli ama sonra umursamamaya başladım ve bitti şimid hiç aklıma bile getirmiyorum...bende işe yaradı sende de yarar eminim :)

sağol canım buakşam güzel şeyler deneyip uyuyayım inş geçer..ben kendim için değilde en çok meleklerim için endişeleniyorum.bugün transferden sonraki 5.günümüz.allahın izniyle az kaldı sonucu öğrenmeye.onlar etkilenmesin diye..yardımcı olduğun için çok teşekkürler

Canım benim kafanı birsürü ayrıntılarlar doldurmuşsun biraz rahat bırak ne olur inan ne kötür rüya ne bişey kalır bebeklerindeetkilenmez onların keyfi gayet yerindedir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…