• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Allah kabul etsin bitanem

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:100-okundu:65:
damraaa:100-okundu:65:
asaletlim:100-okundu:65:
dearmother:50-okundu:65:
ece22:100-okundu:65:
ailhan76:100-okundu:65:
careful:100-okundu:65:
realite34:100-okunuyor:66:

kalan:250

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

dear mothercım okuduğum 50 yi bir 50 daha okumam için sildin di mi listeden:1: o zaman okudum bende 100 olarak tekrar ekleyebilirsin şekerim...:64::64:

güzel yanları var tabi cnm.gerçi annem çalışıyor. eşimin ailesinin hepsi boluda köyde burda kimse yok bolu deyince hepside aşçı eşimde dahil.onun için izin günleri anneminde,eşiminde hafta içi bizde böyle koşturmaca oluyo yakın olunca tabiyki.bi oraya bi buraya.
bu arada hoşgeldin aramıza cnm.[QUOTE
[/QUOTE]

Aaaa eşin bolulumu benim annemde düzcede ikamet ediyo.Biliyosundur bolu düzceye çok yakın:1:

Allah kabul etsin bitanem

Sıradaki arkadaşımız giz1978:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000
yabangülü18:100-okundu:65:
damraaa:100-okundu:65:
asaletlim:100-okundu:65:
dearmother:50-okundu:65:
ece22:100-okundu:65:
ailhan76:100-okundu:65:
careful:100-okundu:65:
realite34:100-okunuyor:66:
ewest:100-okundu:65:

kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

kızlar teyzem öğretti banada RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN SAFFAT
saffat suresi 10uncu ayet ibrahim AS.in duası

anlamı:EY RABBİM,BANA SALİHLERDEN OLACAK BİR EVLAT BAGIŞLA

EŞİNLE BİRLİKTE EZBERLEMEYE ÇALIŞIN DEDİ
SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

kızlar teyzem öğretti banada RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN SAFFAT
saffat suresi 10uncu ayet ibrahim AS.in duası

anlamı:EY RABBİM,BANA SALİHLERDEN OLACAK BİR EVLAT BAGIŞLA

EŞİNLE BİRLİKTE EZBERLEMEYE ÇALIŞIN DEDİ
SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
ezberlemeye çalışıyorum inş.dilime dolanır.Allah razı olsun cnm teyzendende sendende.

Canim cok guzel, sen kararini vermissin, simdiden hayirli olsun.Her ey gonlunce olur insallah.

Ben 34 yasindayim ve poli kistik over hastasiyim. Bu sitede kilo vererek pko dan kurtulan ve hamile kalan insanlarin hikayelerini okudum. Ben de diyete basladim yani en azindan belki tup bebekte de basariyi etkiler belki diye.

Sen kac yasindasin ve problemin ne?

canım kesinlikle etkilediğni duydum canım biz bu uğurda nelerde fedakarlık yapıyoruz mutlaka diyete başla derim

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?genelde geldiğimde kimse olmuyodu busefer denk geldim heralde muhabbete.:66:

Back
X